- 28 Aralık 2022
- 457
- 290
- 23
Oh ne güzel hadi bakalım sağlıkla kucağına al insallahSakın morelin bozulmasın hatta kahverengi şeklinde çok gelmişti bi gün kırmızı gelmişti afedersin
iyiyiz kuzum dün yine kan verdim 105.7 çıktı çok şükür sağlığınıza duacıyız ikimizde
Yarın yapacağım.iğnesiz klomen tedavisi benimkiCanım başka testin var mı?iğne falan olmuşmuydun sen?Ya gebe olabilirsin
Nasıl çıktı test peki silik miydi böyle.ikinciyi kaç gün sonra yaptınızBenim de 8 gün varken öğrenmiştim gebeliğimi
Fulya açık emar mı canımCanlarım özelde bir yer buldum. Ağrısız acısız diyorlar şişlide bir yer. Adet olursam gidicem oraya. Korkuyorum ama mecbur çektirmem gerekişin garibi bir de kendim anesteziciyim
tok canım echomar diye bir yerFulya açık emar mı canım
Arkadasım orda çektirdi kuzum çok memnun kaldıtok canım echomar diye bir yer
Teşekkür ederim verdiğin fikir için kuzum başlıyorum yorumuna hemen.Arkadasım orda çektirdi kuzum çok memnun kaldı
Mahramiyete önem verıyosan kesinlikle oraya git fulya açık emara sakın gitme dedim bak şikayet vara yaptıgım bır yazının linkini atıcam sımdı neden böyle dedıgımı anlıcaksın sende. Fulya Açık Emar Hasta Mahremiyetinin Hiçe Sayılması
Bak kuzum benım sitemim tamamen işletmenin umursamazlığı sonucta bu tercih meselesi ve din olarak değil benim düşüncem tamamen kendi tercihim yaniTeşekkür ederim verdiğin fikir için kuzum başlıyorum yorumuna hemen.
Bende sağlıkçıyım. Anlayabiliyorum sizi. Benim için doktorun cinsiyetinden çok koyduğu doğru teşhisler önemli.Sizin için her ikisi de önemli. Herkese saygı duyulması gerekBak kuzum benım sitemim tamamen işletmenin umursamazlığı sonucta bu tercih meselesi ve din olarak değil benim düşüncem tamamen kendi tercihim yani
Tabiki öyle ama bu tür kadın dogum işlerinde sadece bu konuya önem verenlerdenim onun haricinde öyle bir takıntım yok sizler baştacımızsınızBende sağlıkçıyım. Anlayabiliyorum sizi. Benim için doktorun cinsiyetinden çok koyduğu doğru teşhisler önemli.Sizin için her ikisi de önemli. Herkese saygı duyulması gerekamaçlarımız bir ama. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.
Benim en çok takıldığım nokta kale alınmamak ve mağdur duruma düşmek maalesef zaten işlemi ilk kez yapcagımız ıcın cok korkuyordum endişeliydim sonuc olarak devlet hastanesi değil, özel bir kurum secım tercihim olmadıgı ıcın devlete gitmedim tek sitemim bu yüzden yoksa sizler bizimTabiki öyle ama bu tür kadın dogum işlerinde sadece bu konuya önem verenlerden onun haricinde öyle bir takıntım yok
baştacımızsınız
Bir sürü kalpler benden sizeTabiki öyle ama bu tür kadın dogum işlerinde sadece bu konuya önem verenlerdenim onun haricinde öyle bir takıntım yok sizler baştacımızsınız
Bende de sizeBir sürü kalpler benden size
Teşekkür ederim ya çok istiyoruzCanım inşallah tez zaman da mucizene kavuşursun zor bir süreç ve sabır isteyen ama burda ovulasyon ile gebe kalanı çok gördüm
İnşallah bebiş senledir kuzumYok olmadım daha bir hafta var. Test yapacağım ama tutuyorum kendimi. Gecikmem olursa yapıcamdua edin bana.