Niye küçüğüm acaba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anzu

Yo sakinim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2020
101
181
18
24
Biliyorsunuz ki 20 yaş altına yasak geldi ve bilin bakalım ben kaç yaşındayım fükrkfmrkmdkröcjd (19) Köpeğim var ve dışarı çıkamıyorum ayrıca annemle babamın da dışarda bulunmasını istemiyorum. Ne yapmam lazım lan acaba ?

Köpeğe kedi kumu gibi kap ve kum mu alsanız acaba? Köpek evde dinlemez salonun ortasına yapıverir.

Köpeğin dışarıda gezdirilmesi keyfi değil ki. Gereklilik. Gerçekten iki ucu şeyli değnek olmuş.
Bizim bi akrabada ped vardı, köpek ona yapıyordu tuvaletini. Bu süre geçene kadar öyle bişey mi alsanız acaba.

Küçük cinsse evde yapmayı öğretebilirsiniz. Büyükse zor. Bizim sitede çocuklar gezdiriyor köpeklerini. Çok merkezi bir yerde değilsen çıkarman sorun olmaz.

Komşulardan filan rica edebileceginiz birisi olabilir? Köpeğin tanıdığı bi arkdaşınız var mı?
Evde ihtiyacını giderse bile fazla kalirsa strese girebilir die dusundum

Köpeğini çişe çıkartabilirsin bence kimseyle temas kurmadan. Eve yakın yerde

İlla dışarı mı çıkmak gerekiyor? İnternetten alışveriş yapılır
Dalga mi geçiyorsunuz?
Köpeğim tuvaletini yapıyor, alışveriş yapmaya cikmiyor demiş konu sahibi.
Evde kalmaktan sizin kafa going to go galiba bacım.
Sen ben nasıl tuvaletimizi gün boyu tutamazsak köpek de tutamaz

Napsın insanlar? Nasıl bir çözümünüz var buna? Petlerimizi sokağa falan mı terkedelim bu süreçte daha büyük dertlerimiz var diye?
Beni de kuşum var yemi bitecek sokağa çıkıp dükkan mı arayayım? İnternetten sipariş veriyorum bu dert edilecek çözümsüz bir durum mu? Ayrıca ben sokağa mı atın diyorum. Kız 19 yaşında dışarı çıkması zaten yasak

haberlerde gormustum yasli bi kadin tasmasina ip baglamis kopegin balkondan asagi birakip gezmesini sagliyordu

Evin en küçük çocuğu değilseniz ebeveynleriniz tahminen benim yaşlarımdadır, 20 yaşından büyük 65 yaşından küçük bireylere sokağa çıkma yasağı yok, maske takıp kimseyle temas etmeden anne ya da babanız evin çevresinde köpeği gezdirip tuvalet ihtiyacını gidermesini sağlayabilirler, biz miniğimizi gezdiyoruz.

Bir muçizeye tanıklıq ediyoruz KK lüdfen, önce öğrenelim, polemik yok.

İlla dışarı mı çıkmak gerekiyor? İnternetten alışveriş yapılır

Nasıl başardınız, merak ettim, ne dediğiniz köpeğinize? "Yavrum corona var, alış verişini internetten yapacaksın, ihtiyacını giderdikten sonra da lütfen sifonu çek" dediniz de anladı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…