• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye küçüğüm acaba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi aslan sıkıntılı. Bende bir tane su samuru var. Adından anlaşıldığı üzere suya sıçıyor. Küveti dolduruyorum içine girip salıyor. Ama sonra o bokların içinde yüzmeye devam ediyor pis mikrop. Kaç kere dedim al bunları poşete koy sonra yine yıkanacaksan yıkan.

Aslan için yapay bok tavsiyesi verebilirim. Köpeklerde işe yaradığı kadar işe yarıyor. Mutlaka deneyin. En olmadı götüne acı biber sürün. Bir süre sonra yola geliyorlar.

Belki de Serdar Ortaç dinliyordur hodjam sizin samır.

Tavsiyelerinizi can kulağıylan dinledim hodjam teşekkür ediyörüm. Muçizevi yapay bk ziparişini vermesi için aslanıma söyleyeyim, biliyonnu harçlık alıp biriktiriyor bizden; kendi harçlığndan alsın bundan sorna. Thank you hodjam.

Belki de Serdar Ortaç dinliyordur bacım sizin samır.

Tavsiyelerinizi can kulağıylan dinledim hodjam teşekkür ediyörüm. Muçizevi yapay bk ziparişini vermesi için aslanıma söyleyeyim, biliyonnu harçlık alıp biriktiriyor bizden; kendi harçlığndan alsın bundan sorna. Thank you hodjam.

Haklısınız poşet artık paraylan ve Serdar Ortaç en sevdiğimiz halk sanatçısıdır. Bir başka hayvansever konusunda görüşmek üzere esen kalın.

Back
X