Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köpeği alışverişe çıkarmıyorum ihtiyaçlarını gidermesi gerekiyor ya hani. Biraz bilgi sahibi olun.Şaka mısın ya insanlar ne dertte sen köpek gezdirme derdindesin
Sanırım öyle yapmam gerekiyor teşekkür ederimKöpeğe kedi kumu gibi kap ve kum mu alsanız acaba? Köpek evde dinlemez salonun ortasına yapıverir.
Şaka mısın ya insanlar ne dertte sen köpek gezdirme derdindesin
İlla dışarı mı çıkmak gerekiyor? İnternetten alışveriş yapılırKöpeği alışverişe çıkarmıyorum ihtiyaçlarını gidermesi gerekiyor ya hani. Biraz bilgi sahibi olun.
Dalga mi geçiyorsunuz?İlla dışarı mı çıkmak gerekiyor? İnternetten alışveriş yapılır
Beni de kuşum var yemi bitecek sokağa çıkıp dükkan mı arayayım? İnternetten sipariş veriyorum bu dert edilecek çözümsüz bir durum mu? Ayrıca ben sokağa mı atın diyorum. Kız 19 yaşında dışarı çıkması zaten yasakNapsın insanlar? Nasıl bir çözümünüz var buna? Petlerimizi sokağa falan mı terkedelim bu süreçte daha büyük dertlerimiz var diye?
Hanımefendi köpekler ve kediler tıpkı bizim gibi tuvalet ihtiyacı olan hayvanlar siz okuduğunuzu anlıyor musunuz?İlla dışarı mı çıkmak gerekiyor? İnternetten alışveriş yapılır
haberlerde gormustum yasli bi kadin tasmasina ip baglamis kopegin balkondan asagi birakip gezmesini sagliyorduBiliyorsunuz ki 20 yaş altına yasak geldi ve bilin bakalım ben kaç yaşındayım fükrkfmrkmdkröcjd (19) Köpeğim var ve dışarı çıkamıyorum ayrıca annemle babamın da dışarda bulunmasını istemiyorum. Ne yapmam lazım lan acaba ?
Ne içtiniz?İlla dışarı mı çıkmak gerekiyor? İnternetten alışveriş yapılır
Evin en küçük çocuğu değilseniz ebeveynleriniz tahminen benim yaşlarımdadır, 20 yaşından büyük 65 yaşından küçük bireylere sokağa çıkma yasağı yok, maske takıp kimseyle temas etmeden anne ya da babanız evin çevresinde köpeği gezdirip tuvalet ihtiyacını gidermesini sağlayabilirler, biz miniğimizi gezdiyoruz.Biliyorsunuz ki 20 yaş altına yasak geldi ve bilin bakalım ben kaç yaşındayım fükrkfmrkmdkröcjd (19) Köpeğim var ve dışarı çıkamıyorum ayrıca annemle babamın da dışarda bulunmasını istemiyorum. Ne yapmam lazım lan acaba ?
İlla dışarı mı çıkmak gerekiyor? İnternetten alışveriş yapılır