Anlayışsızsınız çünkü
Böyle bir sitede size kimse bitki falan tavsiye edemez
Eşinize haksızlık ediyorsunuz bunu ifade ettik
Bazen farkına varmak gerekir, hep şikayettense gerçekçi çözümler gerekir, bazen biraz da kendine bakmak gerekir ki çözüm olsun yoksa kimsenin size garezi yok
Dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar lafi tam da buraya uydu sanirim.kendisi de vajinusmusmus acaba kocasida boyle mi davrandi kendisine.mesajlar bile hircinca bence evliligin icin soylediklerimizi dikkate alsan yeterli .
2 aydır mi kullaniyo ilacı. .. yani ilacı kullandigindan beri mi isteksiz.. doktoruna sorun ilaç isteksizlik yapar mı diye
HarikasınEvet canim olabilir. Demin aradim esimi aksam bir yere ugramam lazim sonra guzel bir sofra hazirlayalim keyifli bir vakit gecirelim dedim. Tamam karicim olur dedi sevindi. Ben kocami cok seviyorum. Sadece bende su ara iyi olmadigim icin nefsime hakim olamadim
Tesekkur ederim canim Allah razi olsun. Herkes cok mutlu olsun insallah.Harikasınçok sevindim inşallah bu sorunun da üstesinden geleceksiniz el ele omuz omuza
Harikasınçok sevindim inşallah bu sorunun da üstesinden geleceksiniz el ele omuz omuza
Izledigi seylere alıskanlıği varsa evlilige alısması zor .
Mesaj alınmıştırBen kalp gonderemedim ama yorumun icin tesekkur ederim. Telefondan yaziyorum bulamadim:)
Valla ben sizi haklı buldum
Ayıp değil ki problemim var deseydi birlikte doktora gidip değiştirirsiniz öyle sitelere filan gerek yok 2 aylık evlilikte farklı şeyler hissedebilir insan sonuçta ilişkiniz oturmamış kendinizi boş yere yipratmissiniz
Ama toparlayabilir bence duygularınızı dile getirmişsiniz biraz zaman tanıyın ona bırakın su akar yolunu bulur
Umarım gönlünuzu alir
Bu ilacı bende eşimde kullandık bende isteksizlik ve başğağrısı gibi birçok yanetki yaptı bıraktım eşimde de boşalamama. Bu ilacı bırakınca eşin eskiye döner ama önemli olan alkol onu bırakması daha zor ve zamanla iktidarsızlık yapar.
Bugün adımını atmışsın. umarım devamı da güzel olur herdaim.
Valla ben sizi haklı buldum
Ayıp değil ki problemim var deseydi birlikte doktora gidip değiştirirsiniz öyle sitelere filan gerek yok 2 aylık evlilikte farklı şeyler hissedebilir insan sonuçta ilişkiniz oturmamış kendinizi boş yere yipratmissiniz
Ama toparlayabilir bence duygularınızı dile getirmişsiniz biraz zaman tanıyın ona bırakın su akar yolunu bulur
Umarım gönlünuzu alir
Canım bazı psikolojik ilaçlar isteksizlik yapıyor...bıraksın ilacı iyi bir psikolog bulup bilişsel davranışçı terapi ye gitsin...çok daha fazla yararını göreceksiniz..bu kadar mutsuz olmaktansa biraz maddiati buna ayırıp daha huzurlu günler geçirirsiniz...eşinden rahatlar bana inan..
İlaçtan dolayi olabilir dediğim gibi danışın doktora...Evet 2ay iciyor. Oncesinde de iciyordu birakmisti. Bende hic onceden oyle birsey olmadigi icin ilac aklima gelmemisti
Niye her konuna evlilik öncesi şöyleydi böyleydi yazıyosun ki? O dönemleri unut bence. Sevgiliyken zaten her mantıklı erkek el üstünde tutar sevgilisini. Sürekli böyle kendine hatırlatırsan beklentilerin hiçbi zaman karsılanmaz ve cok mutsuz olursun. Ayrıca eşine çok ayıp ediyosun. Erkek olduğu için çok önemli olan bi problem yüzünden neler demişsin. Mutsuzlugunu baska sebepler üzerinden belirtseydin keske. Hasta oldugunu bilerek evlendin ben böyle ilaclar kullanmadım cevremde de kullanan yok ama ben bile duydum cinsel isteksizlik yaptıgını bunların. Hiç mi arastırmadın kullandıgı ilacı, hastalıgını vs? Araştırıp da görmemiş olman imkansız.Evlendigimizden beri her an birsey cikiyor. Trafik kazasi gecirdik. Sacma sapan is arkadasi gecenin 11 inde esime icki bardagi gonderdi. Elektrik faturasini odememis elektirigimiz kesildi. Vajinusmusla ugrastik. Ben rahatsizlandim kucuk bir operasyon gecirdim. Ustune bunlar 2 aydir cok yoruldum. Evlilik oncesi mukemmel bir ailem harika bir kariyerim vardi mukemmel bir sevgilim vardi. Hala varlar ama ben cok mutsuzum. Evlendim hayatim kaydi dedim ona da. Ben evlenmek istemiyordum o israr etmisti. Mutsuz etmek icin mi evlendin benimle dedim
Niye her konuna evlilik öncesi şöyleydi böyleydi yazıyosun ki? O dönemleri unut bence. Sevgiliyken zaten her mantıklı erkek el üstünde tutar sevgilisini. Sürekli böyle kendine hatırlatırsan beklentilerin hiçbi zaman karsılanmaz ve cok mutsuz olursun. Ayrıca eşine çok ayıp ediyosun. Erkek olduğu için çok önemli olan bi problem yüzünden neler demişsin. Mutsuzlugunu baska sebepler üzerinden belirtseydin keske. Hasta oldugunu bilerek evlendin ben böyle ilaclar kullanmadım cevremde de kullanan yok ama ben bile duydum cinsel isteksizlik yaptıgını bunların. Hiç mi arastırmadın kullandıgı ilacı, hastalıgını vs? Araştırıp da görmemiş olman imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?