Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl bişe bu bronzlaştırıcı mendil ilk defa duyuorm aynn bnmde kollarm amele yanığı cinsndnkaydirigubbakcemile3
ha kollarin icinse al ama 1 tane yetmez 3 4 tane al nolur nolmaz bi tane deneyp 3 saat bekliyn etkisinn gözükmesi icin yetmedimi 1 tane daha ayni islem istedgn renk gelene kadar ama söyle biside var düzgün yapmalisin heryere esit geldiginden emin olmalisin ben yaptim kollarim oldu ama altlarda beyza oldu resimide burda tr de fiyatlar 5 tl yada 3 tl idi ben burda 70 cente aldim yani 1.70 tl oluyo kac kati düsün sana zararacelen olmasaydi yurt disinda tanidigin varsa onlardan iste daha ucuza hem bol cesit var mendil olaak deilde spreyli var artik zararlimi bunlar ama bildigim kadaryila bormal güneslenmekten se bu iyiiyyms internetten istersenz bakin fiyatlara etkisine vs.sadece enim dememle karar verme istersn
ben de almak istiyrm nerdn bulablrm acaba?
evet 3,5 tl ye aldım ama 2 tane aldım ben ya yetmezmı acabaa ufff bıde cok beyaz tenlıyım benomuzdan yukarı 4 parmak kadar bır yere uygulucam sadece umarım yeter yaabilmiyorumkismile
yani bilmiyorumki okadar dedim ya yani bende acik tenliyim ortada olsa bi tane aldim koluma kullandim yani altlar olmadigi icin karardigim belliydi yoksa belli degil tam kivam icin cok kullnamak lazim dedim onun icin ama dusta cikmaz ya ama uzun vadelide degil böyle günessiz bronzlastiriclar dus olmasada elimi kackez sabunla yikadim o kokusu gecmedi bide dügünnüz var galiba parfüm siseini dökersin saka sakaeger sadece kolunda az yere yapicksanki anladigim kadariyla kollu giyince bronzlsamayan yerler icin yapiyosn pek sorun olmaz deen sonra yaz nasil oldugunu
arkadaşlar dün akşam uyguladım bronz mendıllerı cok tatlı hafıf bı renk oldu bugday ten gıbı cok beyaz tenlıyım ancak o kadar oldu fakat bahsettıgım o amelelık durumunu duzeltemedı malesef ne yapacagım bılmıyorum aksama mecbur oyle gıdecegım nısana:sinifsinif: