- 3 Ekim 2007
- 3.599
- 952
- 688
Sporla birlikte kullandım 1 ayı geçti hala fark yok :çok üzgünüm:
Canım bilemiyorum .Fayda görenler nasıl görüyor .İstersen kızım için yazdıklarımı bir oku birtanem :teselli:
Selülit yokki ablam bendeGöbeğimi eritmeye çalışıyorum ben :çok üzgünüm:
Birde yukarıda yazdıklarıma birşey ilave etmek istiyorum .Belki gençlere bir faydası dokunur .Ben kızım için 1 yıldır bir yağ karışımı yaptırıyorum .Bacaklarında çok çatlak oluşmuştu ve kilosu az olmasına rağmen (45 kilo)selülitleri vardı .Bu yağ karışımını her gün günde 1 kere ( gece yatmadan önce) har bacak için 30 ar dakikadan toplam 60 dakika masaj yapıyordu ( nasıl bir azimse) Sonuç mu ? İNANILMAZ ... Bacakları barbi gibi oldu ,çatlaklardan eser yok .Çok seviniyorum kızım adına .İşin sırrı yağ mı masaj mı bilemiyorum ama ,ben ki çatlakların asla geçmeyeceğine inanan bir insanım gözlerimle gördüm .Selülitin zerresi kalmadı ,bacakları dümdüz .Ben de o azim olsa bende yapacağım ama nerdeee.. Azmin elinden birşey kurtulmuyor a.s
Birde yukarıda yazdıklarıma birşey ilave etmek istiyorum .Belki gençlere bir faydası dokunur .Ben kızım için 1 yıldır bir yağ karışımı yaptırıyorum .Bacaklarında çok çatlak oluşmuştu ve kilosu az olmasına rağmen (45 kilo)selülitleri vardı .Bu yağ karışımını her gün günde 1 kere ( gece yatmadan önce) har bacak için 30 ar dakikadan toplam 60 dakika masaj yapıyordu ( nasıl bir azimse) Sonuç mu ? İNANILMAZ ... Bacakları barbi gibi oldu ,çatlaklardan eser yok .Çok seviniyorum kızım adına .İşin sırrı yağ mı masaj mı bilemiyorum ama ,ben ki çatlakların asla geçmeyeceğine inanan bir insanım gözlerimle gördüm .Selülitin zerresi kalmadı ,bacakları dümdüz .Ben de o azim olsa bende yapacağım ama nerdeee.. Azmin elinden birşey kurtulmuyor a.s
eet yaa ne zaman yasıcaksınıs kısınısın kullandıı formülü sabırsızlıkla bekliorus hepimis buarada kısınısın çatlakları beys mıydı yoksa kırmısı mı..
merhaba hiçbişekilde tartışmaya girmicem bi uyarıda bulunmuşsunus olabilir türkçede z harfinn mewcut olduunu biliorum hatta tüm yasım kurallarını ii bilirim okuduum bölüm dolayısıyla fakat bu bnm tarsım bu tür alanlarda bööle yasarım ama türkçey dooru kullanmam gereken yerlerde resmi yasışmalarda örnein hepinisden daa ii kullanırım kusura bakmayın çok rahatsıs oluosanıs bnm yasılarımı okumassınıs hoşça kalın..
o yağın tarifin mümkünse burayada yazarmısınız?
Vallahi çok sevaba girerseniz:)
sabırsızlıkla bekliyoruza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?