Cilt Bakımı Ürünleri NIVEA mı MAX FACTOR mü?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Makyaj bazı nedir??? bende max da karar kıldım:)Şuan eski fondötenim az kaldı bitmesini bekliyorum:)

pardon tatlım biraz gecikmeli oldu ama fondotenden önce kullanacağın nemlendirici aslında ama çok ince yağsız eğer normal krem falan kullanırsan yüzün yağ çanağına girer ben olayın makyaj bazını kullanıyorum hem fiyatıda uygun 20 küsür falan oriflame dede var yanılmıyorsam tabi daha kusursuz bir görüntü veren mac primer de var

Makyaj bazını ilk defa burda duydummAma bir dahaki kozmetik alışverişimde ilk inceleyeceğim ürün o:)Ben yağlı ciltler için matlaştırıcı krem kullanıyorumm...Fena değil memnunum yanii:)ama makyaj bazı denenmelliii

genelde orta karar parfümerilerde makyaj bazı dendiğinde böle bön bön bakıyolar insanın suratına hatta ben göz makyajı için baz alırken ilk önce kıza sordum ayıp olmasın diye yok öyle birşey makyajınızı fixlemek istiyorsanız üzerine pudra sürün dedi (farın üzerine pudra sürmek nasıl parlak bir fikirse artık) ürünü bildiğim için beyu standına gidip eye base yi çekip aldım kızın eline tutuşturup bune dedim aslında amacım karşımdakini mahçup etmek değildi ama beni keklemesi sinirimi bozdu velhasıl kelam cnm ürünü incele öyle git alışverişe makyaj bloğları çok faydalı oluyor ben yaklaşık üç dört tanesini sürekli takip ediyorum.

Haklısın iyice incelemek lazım:)Sorun değil incelerim bende burdan bir kaç makyaj için paylaşım yapan siteleri takip ediyorum..Makyaj konusunda kendimi geliştiriyorum en azından:)Faydalı oluyor:)Bak senden de makyaj bazını öğrendim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…