Cilt Bakımı Ürünleri NIVEA mı MAX FACTOR mü?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

siim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
395
2
Ben flormar'ın sıvı fondötenlerinden kullanıyorum ama cildim sivilceye yatkın bir cilt tipi olduğu için ben nezaman flormar fondöteni kullansam ertesi gün yüzümde bir sürü sivilce oluyor:2:

Bende bu sefer kaliteli bir fondöten almaya karar verdim.
Aklımda NIVEA ve MAX FACTOR var.Hangisinin sıvı fondötenini almalıyım ?
Bunlardan hiç kullanan var mı????
Ben genelde NıVEA ürünleri kullanıyorum ama Fondötene o kadar parayı vermeden sizin fikrinizi almaya karar verdim:)))

enemmm kımse bsı yazmamıs ((
bende aynı dertten muzdarıptımmm

canım ben ikisinide kullandım...niveadan iyi bi kapatıcılık bekleme ama güzeldir...max tabi daha bi profesyonel ..ama max şu var pek renk tutturulmuyor..yüzde durdukça rengi koyulaşıyor.ama kapatıcılık süperdir...pudrasını öneririm ..daha kullanışlı ve renk olarakta seçenek daha iyi

nivea sanırım 30 tl civarında max 40 50 arasında...benden tavsiye almadan önce yüzünüze tamamen uygulatın bi gün gidip nivea sürdürün.sonra max bakın bakalım hangisi cildinizde daha iyi duracak

:2:yorumun için teşekkür ederim
bir şey daha soracağım ben flormarı kullandığımda ertesi gün yüzümde bir sürü sivilce oluyor..
Nıvea yada Max factorden hangisi daha az sivilce yapr o konu hakkında bir bilgin var mı peki???

nivea sanırım 30 tl civarında max 40 50 arasında...benden tavsiye almadan önce yüzünüze tamamen uygulatın bi gün gidip nivea sürdürün.sonra max bakın bakalım hangisi cildinizde daha iyi duracak

Son düzenleme:
Tatlım Allaha şükür sivilce sorunum yok ben max kullanıyorum .memnunum da..makyaj yaptıktan sonra yüzünü iyice temizlemiyormusun ,ondan dolayı da sivilce olabilir .gözenekleri föndeten tıkar sende sivilce oluyosa pudra kullan...bu daha iyi gelecektir...

ya şu marka sivilce yapar ,,şu marka yapmaz die bişey araştırma,,, çünkü yüze sürülen herşey her insanda ayrı bi tepki verir..bana yarayan sana yaramayabilir ama dediğim gibi pudra daha iyi olcak sana..madem sivilce oluyo föndetenle iyice yağlandırma cildini

canım cildin yağlıysa o yüzden sivilce sorunu yaşıyosan fondoten değil pudra kullanmanı öneririm. hem kurutur hem de sivilce çıkarmaz. ayrıca daha doğal durur parlama yapmaz. mineralli pudralardan alırsan daha çok faydasını görürsün örneğin biodermanın güzeldir

ben max factorün resimdeki fondoteninden kullandım. çok güzel tavsiye ederim. bir arkadaş renk koyulaşması oluyor saatler sonra demiş ama ben öyle bişeyle karşılaşmadım. belki tenden tene fark olmasından dolayıdır. tek sorun max factorde fiyat. birz pahalıdır

Pudrayı deneyim bakalım:)Teşekkürler yardımın için

canım mineralli pudra nasıl bir şey ve ne işe yarıyor??

Ben yine dayanamayıp pürüzsüz bir görünüm için fondöten alırım en azından elimin altında bulunsun diye ki sanırım alacağım markada belli oldu:)Teşekr

tabiki max factor ama cildin o kadar hassas ise dermatolog makyaj ürünleri kullanman senin icin daha iyi olur uzun vaadeli cildin pürüsüz kalsin istiyorsan clinique ürünlerine bi göz at derim hatta günlük kremini sana tavsiye ediyorum

ona baktım doktor tarafından kullanımı öneriliyor clinique'nin sitesinde

Max Factor kullanıdım diğer markalara göre(flormar nivea vs)içim daha rahat oluyor. Ama daha iyisini istersen estee lauder biraz maliyetli ama kesnilikle vazgeçmezsin.

Estee lauder'e pahalı demişin ama baktım 34$ diyor oda yaklaşık 45 lira.MAZ factor gibi yani:)
Max Factor kullanıdım diğer markalara göre(flormar nivea vs)içim daha rahat oluyor. Ama daha iyisini istersen estee lauder biraz maliyetli ama kesnilikle vazgeçmezsin.

Benim dediğim Resilience Lift Extreme Radiant Lifting ve 36 dolar yani 52 tl civarı max factör'dense 10 20 fazla ver daha kaliteli ve için rahat kullanırsın

nivea ve max da dahil hatta bi ara reklamlar dönen şu dövmeleri bile kapatan truecover da dahil olmak üzere hepsini denedim.benim cildimde de sivilce problemi var malesef sadece pudra kullanırsan sivilce görünümünü kızarıklıkları kısaca cilt kusurlarını asla kapatmaz pudrayı fondetenden sonra makyajı fixlemek ve fondetenin verdiği ıslak görüntüyü almak için kullanmalısın çünkü bu ıslaklık cildini yorgun gösterecektir kısacası bende şu an max kullanıyorum kapatıcılığı çok yoğun olmamakla birlikte nivea vs.fondetenlerin yüze verdiği ağırlık ve maske görüntüsünü vermiyor sanki yüzünü yıkamışta çıkmışın gibi ferah hissettiriyor hemde cildi taze gösteriyor bütün gün boyuncada varlığını koruyor altına makyaj bazı kullanmanı tavsiye ederim bölelikle leke leke durmaz bir bütünlük oluşturur kısacası ben max diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…