Nişanlıyla konuşulacak konular?

Merhaba herkese, evlenmeden önce nişanlıyla ne konuşulmalı, nasıl sorular sormalı?
Nişanlıyım fakat doğru düzgün konuşamıyoruz ne konuşacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Evlilikten ne gibi bir beklentin varsa hepsini baştan konuş, evlendikten sonra kimse seni dinlemez zaten ..

Evet görücü usulü ve yeni nişanlandık birbirimize tam alışamadık daha
Günlük rutin muhabbetlerle başlayıp adamı iyice ölçüp tart o halde. Zaten şu an sürpriz bir kutu var elinde evlenince elinde patlamasın, her konuyu konuş ve fikrini iyice öğren

Merhaba herkese, evlenmeden önce nişanlıyla ne konuşulmalı, nasıl sorular sormalı?
Nişanlıyım fakat doğru düzgün konuşamıyoruz ne konuşacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Kım ne alıcak o konusulur herhalde..

Önce sen kapaaaat hoyoooorrr önce seeennn de dahil mi
Nisanliyken yapamimistim içimde nasil kaldiysa artik simdi 10 senelik kocama yapiyorum icini bayiyorum

Önemli bir konu varsa konusunda . Cok konusmakta guzel degil bence ya. Ben biktigimi hatirliyorum . Mesajlasma icimde ukte kaldi surekli aranmak hosuma gitmiyordu . Mesajlasmak daha guzel bence . Ne bilim oyle iste

Lafa değil icraata bak
Konuşmaktan ziyade zaman geçir kaliteli şekilde.
Alisveris yap mesela cimri mi savurgan mi
Hoş bu evrede cimri de olsa göstermez
Ama sen yapmadım demezsin enazindan
En önemli konu nasıl bir aileye gelin gidiyorsun bu çok önemli.
Aile içi dinamikleri takip et.
Dolayli yoldan bu tarz konular aç.

Önce sen kapaaaat hoyoooorrr önce seeennn de dahil mi
Nisanliyken yapamimistim içimde nasil kaldiysa artik simdi 10 senelik kocama yapiyorum icini bayiyorum
Ay dahil ya
utanç duvarımda bu konuşmalar olsun istemezdim ama var

Neler hoşlandığını , neler yapmayı sevdiğini sorabilir , günlük sohbetler yapabilir , izlediğin dinlediğin bir olayı anlatabilir onun görüşünü öğrenmek isteyebilirsin

evlilik içinde neler beklediğini sorabilirsin . Arkadaşlarıyla neler yaptığını falan . Tanımak adına bir çok şey sorabilirsiniz . Konu konuyu açacaktır .

Bir insanı bir araya geldikçe daha iyi tanırsınız ama sanırım Pandemi nedeniyle çok görüşemeyeceksiniz de .

Bu arada nişanlınız sizi gün içinde Arıyor mesaj atıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…