- 24 Ocak 2021
- 10.643
- 23.813
Evlilikten ne gibi bir beklentin varsa hepsini baştan konuş, evlendikten sonra kimse seni dinlemez zaten ..Merhaba herkese, evlenmeden önce nişanlıyla ne konuşulmalı, nasıl sorular sormalı?
Nişanlıyım fakat doğru düzgün konuşamıyoruz ne konuşacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Evet görücü usulü ve yeni nişanlandık birbirimize tam alışamadık dahaGörücü usulü mü tanıştınız?
Günlük rutin muhabbetlerle başlayıp adamı iyice ölçüp tart o halde. Zaten şu an sürpriz bir kutu var elinde evlenince elinde patlamasın, her konuyu konuş ve fikrini iyice öğrenEvet görücü usulü ve yeni nişanlandık birbirimize tam alışamadık daha
%100Evlilikten ne gibi bir beklentin varsa hepsini baştan konuş, evlendikten sonra kimse seni dinlemez zaten ..
Kım ne alıcak o konusulur herhalde..Merhaba herkese, evlenmeden önce nişanlıyla ne konuşulmalı, nasıl sorular sormalı?
Nişanlıyım fakat doğru düzgün konuşamıyoruz ne konuşacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Önce sen kapaaaat hoyoooorrr önce seeennn de dahil miof o vıcık vıcık nişanlı konuşmalarından kesinlikle yapmalısınız bu işin fıtratı buAptal aptal sırıtmalar, kırıtmalar, nazlar, azıcık tartışmalar, her barışmanda sevgiden coşmalar falan ergen ergen işler ama nişanlı olmayı çekilir çıkan şeyler de bu abuk konuşmalar alınacak eşyalar, evlenince ne olacak Konuşmaları, onun hakkında senin hakkında aileler hakkında hobiler fobiler popiler ohoo siz birbirinize alışamamış olabilir misiniz kuzum
Hayır görücü usulünişandan önce sevgili değil miydiniz ?
Sohbet edin iki iyi arkadas olun önceEvet görücü usulü ve yeni nişanlandık birbirimize tam alışamadık daha
Ay dahil yaÖnce sen kapaaaat hoyoooorrr önce seeennn de dahil mi
Nisanliyken yapamimistim içimde nasil kaldiysa artik simdi 10 senelik kocama yapiyorum icini bayiyorum
o zaman onu tanımaya çalışHayır görücü usulü