Burun estetiği olanlar

Merhaba 3 hafta sonra burun ameliyatım var ve çook stresliyim. Ameliyat öncesi ve sonrası beni ne gibi şeyler bekliyor lütfen açıklarmısınız. İlk defa ameliyat olacağım o yüzden çok korkuyorum. Ben kapalıyım ve ameliyata nasıl hazırlanmam gerektiğini bilmiyorum. Ameliyat öncesi ve sonrası ne giydiriyorlar, bu konuyu çok araştırdım ama bir şey bulamadım. Bir de yemek konusunda nelere dikkat etmeliyim neleri yememeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Merhaba ameliyat öncesi sakın video izlemeyin olabildiğince bilgisiz olun bir ameliyathane gitmeden sakınlestirici isteyin korkunuz biter gider sonrası 1 hafta bakımı zor yanınızda muhakak birisi olmalı ancak 6 ay 1 sene sonra aynaya bakınca tüm acılar sanki yalan o derece başka birisi gelecek hazır ol

Doktorunla detaylı konuş yine de. Kaygılı girme sonrasi daha zor bir süreç seni bekliyor iyilesirken kendine yabancilik cekebilirsin burnunu begenmeyebilirsin vs. Bunlar psikolojik kısmı işin ve zor kısmı. Ameliyat dediğin 3 saatlik iş. Son gün akşamdan ameliyata kadar hiç bir sey yemediğimi hatırlıyorum. Metal olmayan penye sütyen giyebilirsin onu da çıkart demiyorlar alt iç çamaşırı duruyor. Sonrasında burun spreyleri çok pahalı izotonik su alırsın burun temizliği için . Aynisı çünkü . Mutlaka buz uygulamalarını yap sürelerini hatirlayamicam şuan. Yüksek yatmaya alıştır kendini. Burnunda ne isteyip istemediğini detaylıca konuş. İlk bir kaç gün zordur ama geçiyor hepsi.
Ne zaman çağırıyorlar ben 4 aydır bekliyorum daha sonra gitmedim ameliyat günü geldiğinde arayacaklarını söylediler 1 buçuk hafta kaldı şimdi

Merhaba ameliyat öncesi sakın video izlemeyin olabildiğince bilgisiz olun bir ameliyathane gitmeden sakınlestirici isteyin korkunuz biter gider sonrası 1 hafta bakımı zor yanınızda muhakak birisi olmalı ancak 6 ay 1 sene sonra aynaya bakınca tüm acılar sanki yalan o derece başka birisi gelecek hazır ol
Video hiç izlemedim ne kadar nasıl yapıldığını merak etsemde 😄

X