- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.403
- 53
Çocuğumuz olursa ebe dede adı koyacam diye tutturur musun diye sor .evet derse kaç ordanMerhaba herkese, evlenmeden önce nişanlıyla ne konuşulmalı, nasıl sorular sormalı?
Nişanlıyım fakat doğru düzgün konuşamıyoruz ne konuşacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Neden böyle bir şey yaptınız ki?Evet görücü usulü ve yeni nişanlandık birbirimize tam alışamadık daha
Ne zaman boyle birseyi kendime sorsam fark ederimki karsimdakiyle konusmak icin caba gosteren taraf ben oldugumun farkina varirim.Sohbet ilermemiyordur cunku karsi taraf ya sohbetin ilerlemediginin farkinda degildir ya da sizin sohbet acmaniza alismis ya da biseyler tukenmeye rutine oturmaya baslamistir.Ve genelde de tuketen taraf degil tukenen kisi arastirmaya baslar acaba konuscak ne konu bulsam bu sohbet neden ilerlemiyo ya su konuyu diyeyimde burdan konu yurur diye.Bu adamin yapisinin yani cok konusmayi sevmeyen ve beceremeyen bir adam olma ihtimalinide dusunmek lazim.Ilk basta herkes iki uc buyuk beden bir sekilde caba gosteriyor ve rutine otursugunda da asil tanima asamasi o zaman basliyor.Sunu soylemeliyimki bazi insan konusmayi sevmez bazisi asiri ilgiyi sevmez bazisi uzerine dustukcede geri geri durur.Nisanlilik analiz donemi bence.Esinizi en iyi taniyacaginiz ip uclarinin bulundugu zaman.Sahsen ben iliskiye farkli bakiyorum.Konuscak konu aramamali cunku konuscak konu bitmemeli ama iste durum surda basliyoki karsilikli olarak sohbet yurur.Bakin mesajlarina sohbet kapatici mi devam ettirici mi mesajlar.Eger sohbet kapaticiysa siz naparsaniz devam etmezki sohbet.Bi yone cekebilirsiniz sadece belki konusulanlar onu su an geren konulardir.Merhaba herkese, evlenmeden önce nişanlıyla ne konuşulmalı, nasıl sorular sormalı?
Nişanlıyım fakat doğru düzgün konuşamıyoruz ne konuşacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Kendi ailen hakkında kötü birşey soyleme evlenince hep geri sana dönüyorMerhaba herkese, evlenmeden önce nişanlıyla ne konuşulmalı, nasıl sorular sormalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?