Nişanlıyken kapanan var mı

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
520
Puanlar
23
Arkadaşlar nisanliyim ve bazı nedenler var kapanmayidüşünüyorum siz kapandiginizda dış etkenlerin nasıl bir bakış açısı oldu kayinvalideniz kayinpederiniz veya onların herhangi bir akrabaları size saygısı sevgisi yönünden konuşmaları davranışları nasıl oldu lütfen benimle paylaşır mısınız

Arkadaşlar nisanliyim ve bazı nedenler var kapanmayidüşünüyorum siz kapandiginizda dış etkenlerin nasıl bir bakış açısı oldu kayinvalideniz kayinpederiniz veya onların herhangi bir akrabaları size saygısı sevgisi yönünden konuşmaları davranışları nasıl oldu lütfen benimle paylaşır mısınız
soru garip olmuş. buradaki kimsenin kayınvalidesi ile sizin kayınvalideniz ya da akrabalarınız aynı özelliklerde olamaz. kimininki bu durumdan hoşlanır kimininki hoşlanmaz. kaldı ki kimseye laf düşmez böyle bir konuda.

size tek tavsiyem kendiniz istiyorsanız kapanın. asla başka insanlar için böyle bir karar vermeyin ya da böyle bir karar vermişseniz vazgeçmeyin. bu sadece sizin hayatınız. anneniz babanız ve eşiniz de dahil kimseyi ilgilendirmez.

eğer ki böyle sorular varsa aklınızda kararınızı tekrar gözden geçirin bence. ya da yaşınız küçükse biraz daha düşüncelerinizin olgunlaşmasını bekleyin derim.

soru garip olmuş. buradaki kimsenin kayınvalidesi ile sizin kayınvalideniz ya da akrabalarınız aynı özelliklerde olamaz. kimininki bu durumdan hoşlanır kimininki hoşlanmaz. kaldı ki kimseye laf düşmez böyle bir konuda.

size tek tavsiyem kendiniz istiyorsanız kapanın. asla başka insanlar için böyle bir karar vermeyin ya da böyle bir karar vermişseniz vazgeçmeyin. bu sadece sizin hayatınız. anneniz babanız ve eşiniz de dahil kimseyi ilgilendirmez.

eğer ki böyle sorular varsa aklınızda kararınızı tekrar gözden geçirin bence. ya da yaşınız küçükse biraz daha düşüncelerinizin olgunlaşmasını bekleyin derim.
Kapanmayi tabiki çok istiyorum cokta seviyorum ama bir kac neden daha kapanmami gerektiriyor onları bir kenara koydugumdaise gelinlik aklıma takılıyor gelinliği hep giymeisteğim vardı hiç kapalı bir gelinlik düşünmemiştim nişanlım istersen o güne özel açık olabilirsin dedi ama önce kapanıp o günde açılmak asla uygun değil ve hoş karşılanmaz sadece tedirgunim ışte

Herkes evlenince mi kapandı napti nişanlıyken kapanan kimse yokmu ?

Bence kapanacaksaniz dugunde de kapali olun. Yok dugunde acik olmak istiyorum derseniz de dugunu bekleyin sonra kapanin. Bi kapali bi acik pek hos olmuyor, kapanmana laf etmeyen insanlar buna laf eder sanki. Bi karar veremedi vs gibi.

Nisanlinizin ailesine bagli verecekleri tepkiler. Yani kim nasil istiyorsa oyle giyinsin fikrindelerse pek olumsuz olacaklarini sanmiyorum. Kendileri acik olup asla kapali gelin istemem gozuyle bakan insanlar da var. Eger oylelerse biraz problem olabilir basta. Veya onlar da kapalidir, sevinirler. Aileye bagli yani :)

kapaniyorsan kendin icin kapaniyorsun canim benim kendin istedigin icin kp kv nisanlin icin degildir umarim

Kapanma kararınız bir günlük giyim tarzı olarak kapanmaksa düğünde o gün için açık heves Ettiğini gelinliği giyin şimdiden de kapanın. Ya da stratejik düşünüp düğünden sonrayı bekleyin. Böylece tutarsız olmazsınız.

Ama imanî bir konu olarak Allah'la aranızda bir yakınlaşma vesilesi, onun emrinin yerine getirilmesi olarak görüyorsanız en kısa zamanda yerine getirmeye çalışın ve üstüne pazarlık etmeyin. Şu gün açsam biraz ertelesem gelinlik için diye düşünmeyin.

Bana 20li yaşlarımda nasip oldu kapanmak. Sonradan kendim idrak ederek kapanmıştım. Namazda başımı kapatıp Allahın huzurunda örtünüp kullarının yanına çıkarken açık olmak vicdanımı rahatsız etti. Çünkü biz her an Allah'in huzurundayız ve onun emirlerine uymaya çalışmalıyız. Bu yönde düşününce rahatsızlık duymuyorsanız kendinizi zorlamayın. Kimseyi değil Allah rızasını düşünerek verilecek ve verilmesi gereken bir karar. Kv kp çok sevinse ne çok eleştirse ne. Onların rızasından üstün bir amacınız olsun ki yaptığınız gerçekten anlam bulsun.

kapaniyorsan kendin icin kapaniyorsun canim benim kendin istedigin icin kp kv nisanlin icin degildir umarim

nişanlısı için kapanıyor aslında canım, diğer konusunu okursan detayları bulursun :)

Back