- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 39
-
- Konu Sahibi Elysiankuzey
Konu ac sonra cemkır buda yenı bır akım olduSizler ne sacmaliyosunuz. Benim oğlum olucak yavrum olucak onun canindan daha değerli ne olmalı beninm için şuan insanların ne dusuncekleri mi? gizli saklı dedikodu yapan onun bunun arkadindan konusabilen akraba denmeye değmez bu yaptiklariyla belki de benden daha çok günah sahibi olan insanların lafları mı?. Evet keşke huzurlu mutlu nasıl söylicem telasina dusmeden bekleyebilseydim Bebeğimi kucağıma almayi. Ne tür önlem alınırsa alınsın Allah ol dedikten sonra hiç bişey önüne geçemez benim hamile kalmam gibi. Yobazca yorum yapan arkadaşlar ne yapmalıyım sizin mantık cercevenizde ne yapmam doğru olurdu ailemin mutluluğu akrabalarin çevrenin diline düşme korkusuyla hiç bi suçu olmayan cana kiymam mı ? Elestiride bulundugunuzu sanıp geri kalmış değer yargilarinizi ve düşünce yapınizi gosterdiniz.
Bi arkadas yazmış : bana ne kadar ters gelsede bu yapilan doğru bulmasamda onun canına kiymayi dusunmedigin icin seni taktir ediyorum demiş. Eleştiri budur arkadaşım teşekkür ederim.
Sizler ne sacmaliyosunuz. Benim oğlum olucak yavrum olucak onun canindan daha değerli ne olmalı beninm için şuan insanların ne dusuncekleri mi? gizli saklı dedikodu yapan onun bunun arkadindan konusabilen akraba denmeye değmez bu yaptiklariyla belki de benden daha çok günah sahibi olan insanların lafları mı?. Evet keşke huzurlu mutlu nasıl söylicem telasina dusmeden bekleyebilseydim Bebeğimi kucağıma almayi. Ne tür önlem alınırsa alınsın Allah ol dedikten sonra hiç bişey önüne geçemez benim hamile kalmam gibi. Yobazca yorum yapan arkadaşlar ne yapmalıyım sizin mantık cercevenizde ne yapmam doğru olurdu ailemin mutluluğu akrabalarin çevrenin diline düşme korkusuyla hiç bi suçu olmayan cana kiymam mı ? Elestiride bulundugunuzu sanıp geri kalmış değer yargilarinizi ve düşünce yapınizi gosterdiniz.
Bi arkadas yazmış : bana ne kadar ters gelsede bu yapilan doğru bulmasamda onun canına kiymayi dusunmedigin icin seni taktir ediyorum demiş. Eleştiri budur arkadaşım teşekkür ederim.
İnsanlara bakarkadaşım bu konuyu silmelerini rica et zira sen bana ahlak dersi verin dememişsin ama kendi akıllarınca sana edep öğretmeye çalışıyorlar karşılarında 4 aylık hamile ve 5 ay sonra doğum yapacak birinin psikolojisini düşünmeden strese sokuyorlar bunlara sen ne anlatabilirsin boşversene sanki gelip karnını onlar mı doyuruyor senin hiç üzülme herşey düzelir yoluna girer cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur boşveeer....
burada konu açarken her türlü eleştirici veye destek geleceğini düşünmüştür herhalde
hanmıefendiye destek çıkmadık aferim demedik diye laf anlamaz ve cahil diye nitelendiriliyorsak bizde sizleri başka şekilde adlandırabiliriz o zaman
burada konu açarken her türlü eleştirici veye destek geleceğini düşünmüştür herhalde
hanmıefendiye destek çıkmadık aferim demedik diye laf anlamaz ve cahil diye nitelendiriliyorsak bizde sizleri başka şekilde adlandırabiliriz o zaman
Adlaandırsana çok merak ettim ne diyeceksin tahrik etmeye ne bayılıyorsunuzBenim cahilden kastım insanları umarsızca aşağılayıp hamile kadının psikolojisini dahada berbat edip Allah Allah diye dua edenlere.Yazdım yine yazıyorum KINAMAYINIZ KINADIĞINIZ ŞEY BAŞINIZA GELMEDEN ÖLMEZSİNİZ ayetini biliyorsunuzdur.Ben arkadaşa destek olurum veya olmam bu senin bana çemkirmen anlamına gelmez onu ancak Allah yargılar ve de o affeder onun sonsuz kudredi ve de bağışlaması vardır şimdi anladınız mı demek istediğimi?Burda belki iyi niyetiyle arkadaşa destek çıkan ve de başından böylesine bir olay geçmeyen çok arkadaş vardır Allahım düşmanımın başına vermesin yaptığı yanlış olabilir ama ne sorduğunu,sizden ne konu hakkında yardım istediğine bakınız siz çok başka şeyler söylüyorsunuz o çok başka....
Çemkirenin kim olduğu sizin yazdıklarınıza bakınca net goruluyor
Yazdıklarınızı bi okuyun isterseniz kışkırtan kim
anlarsınız,hanımefendi buraya konu açarken yorumları düşünmek ve göğüs germek zorunda bu size insanlara hakaret etme hakkı vermez
Yahu ne kadar rahatsniz... Nisanlin bike olsa boyle bir dusuncesizligi nasil yaparsin.
Bir de kimse umrumda degil demissiniz. O zaman buraya yazip fikir almaya da gerek yok. Nisanlin vazgecebilirdi senden, ya da ne bileyim simdi nisanlinin basina birsey gelse allah korusun vefat etse falan ne hesap vereceksin ailene,cocuguna??
Bu kadar sorumsuz olnayin ya! Ne acelen var zaten nisanlisin.
Yani evlendikten sonra zaten bir cinsel hayatin olacagi kesin,ama daha evlenmeden once ailenin gozune sokar gibi biz sey yaptik dermis gibi hic utanma cekinme olmayacak mi?
Helal olsun valla. Utanc verici bence... Hem de cok...
Neyse umarim bir an once ne soyleyeceklerini umursamadigin ve hatta elalemin "evlenmeden once hamile kalan kizin babasi/annesi" diye yaftalayacaklari ailene en kisa surede anlatip nikahlanirsin. Sonrada saglikla cocugunu kucagina alirsin...
Valla kusura bakma ama buraya boyle bir konu aciyorsan her turlu tepkiye de hazir olmalisin. Hem zaten kimin ne soyledigi senin umrunda degil...
kaçıncı yüzyıldan yazıyorsunuz?