- 8 Nisan 2015
- 9
- 5
- 30
-
- Konu Sahibi Elysiankuzey
bnde herkes derken ailenizi kastetmiştim zaten. Bian once konuşun ailenizle. Ona gore yol alırsınız. Yoksa bu stres bebeğinizede zarar verşr5. Ayın sonundayiz tabi ki herkes anlicak umrumda değil benim canımdan bi parça gelicek dünyaya insanlar ne der diye düşünmüyorum Allah a şükür nişanlım sağlıklı olmam uzulmemem için elinden gelen herşeyi yapıyo. Bizim tek sorunumuz benim aileme nasıl soylememiz gerektiğini bilmiyoruz.Hani konuşsak deseler ki hadi hemen evlendirelim canım feda dugune falan gerek yok hemen nikah kiyariz cagirmak istediklerini cagirirlar yeter bize. Ama korkuyorum ne haliniz varsa görün derler diye
kaç yaşındasınız ?Dün bebegimi sağlığını ogrendigimden beri eve gelince anne oğlum olacakmış sağlıklıymis demek için can attım paylasmak ogrenmesini istedim ama alacağım tepki korkusu susturuyo tabi söylemeden ogrenemem ne diceklerini sizlerin yorumlari fikirleri sayesinde güç almak sağlam durmak için yorumlarinizi istedim.. evet nişanlım zaten yanımda olan tek dayanağım şu durumumda o da ailesiyle sorun yasiyo ayri bir dert en kötü durumda onun ailesinin yanına gitmek vardı aklimizda ama dedigim gibi dün bunun olamicagini öğrendik aile içi birtakım sorunlari var biz size yardımcı oluruz destek oluruz ama yanimiza alamayiz demisler. ÜÜzülmedim ona da güçlü olmasını söyledim. Allah onu ve olucak çocuğumuzu bağışlasın bana.
Dün bebegimi sağlığını ogrendigimden beri eve gelince anne oğlum olacakmış sağlıklıymis demek için can attım paylasmak ogrenmesini istedim ama alacağım tepki korkusu susturuyo tabi söylemeden ogrenemem ne diceklerini sizlerin yorumlari fikirleri sayesinde güç almak sağlam durmak için yorumlarinizi istedim.. evet nişanlım zaten yanımda olan tek dayanağım şu durumumda o da ailesiyle sorun yasiyo ayri bir dert en kötü durumda onun ailesinin yanına gitmek vardı aklimizda ama dedigim gibi dün bunun olamicagini öğrendik aile içi birtakım sorunlari var biz size yardımcı oluruz destek oluruz ama yanimiza alamayiz demisler. ÜÜzülmedim ona da güçlü olmasını söyledim. Allah onu ve olucak çocuğumuzu bağışlasın bana.
Öncelikle bebeğinizi sağsalim alırsınız inşallah kucağınıza..işiniz biraz zor Allah yardımcınız olsun.olan olmuş öyle olsaydı böyle olsaydı demek faydasız.Ailenizle nişanlınız beraber bir yemek ayarlayın ya da bi toplantı.İsterseniz önden nikahı kıydırın yapcak bişey yok.Ailenize birbirinizi ne kadar sevdiğinizi anlatarak başlayın ve bir bebek beklediğinizi dile getirin sakince..fırtına kopar illa ki ama gözr almak ve sakin olmak lazım..En şanslı yönünüz nişanlınızın yanınızda olması