Nişanlıyken hamile kalmak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elysiankuzey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
9
5
30
Yorum yazdigim konuya yorum gelmez diye kendim konu açıyorum. Kızlar akıl birliği oluşturalım dertlesebilecegim kimse yok dert ortağım olun yavrumu üzüntülü zaman geçirmeden dogurmak istiyorum.
Allah'ım benim gibi çıkış yolu bi çare bulamayanlara yardım etsin doğru yolu gostersin.

Öyle kötüyüm ki dünden beri ağlıyorum mutlulugumu doya doya yasayamamak kimseyle paylasamamak mahvediyo beni nasıl bi çözüm bulmam gerekiyor bilmiyorum. Bende adet düzensizliği vardı hamile kalmış olabilcegimi adetten kesilmemden iki üç ay geçmesine rağmen konduramadim kendime. Insanlar hamile kalmak için deli gibi uğraşırken bu kadar kolay hamile kalabilcegim saçma geldi ne test yaptım nede doktora gittim regl olmayı bekledim sadece. Nişanlımın düşüncesi ise varsa eğer kesinlikle aldirmicaz dedi.tabi ben hastalığa kiste falan yoruyodum bu durumu karnımda yavaş yavaş şişlik oluşmasını. ta ki bebegimin ilk kipirdamasini hissettigim geceye kadar şok oldum :) 4.ayin icerisinde. (gecen ay) Ardından test yaptım anında iki çizgi ikinci şok. .

Neyse özet olarak dün nisanlimla jinekologa gittik ultrasonla muayene olmak için bebegimin durumunu sağlığını ve tabi cinsiyetini ogrenmek için. 26 haftalik 1034 gr. Erkek maşallah sağlıklı bi kaç bilgi daha verdi tabi ben o sırada mutluluktan aglamaktan hic bisey duymadım nisanlim ayaklarimi tutarken ekrandan bebegimizide izliyodu doktoruda dinliyodu benimle agliyoduda :) bu bilgileride ondan dinledim. Ve suan. Benim ailem hiç birşey bilmiyo. Öyle çok kilolu değilim sadece karnim biraz büyüdü zaten 5 kilo almisim.kilo aldığımı düşündü annem ama tabi arada supheci bakislar yakaladim yada bana oyle geldi. Nisanlimin aailesine söyledik dün biliyolar hem sevindiler hemde üzgünler bense anneme nasıl soylemem gerektiğini düşünüyorum babamın bu durumu bilmesi sonucu nasıl bi tepki verir bilmiyorum nisanlimin ailesinin yanina yerlesme gibi bi sansimiz olmadiginida dün ogrenip yıkıldık sevdiğimle. Sanırım benim ailemin vericegi tepkiye göre bir yol izlenicek. Şu şekilde söyle daha az tepki gosterir şöyle konus vs. Gibi dusunceleriniz varsa yardimci olmuş olursunuz

Duğunu bian once yapın. Bşka yapcan bişy yok. Elbette anlaşılıcak herkes tarafından. Şuan 4 aylık hamilesiniz 5 ay sonra doğum gerçkleşecek. Erken doğum olmayacağı da anlaşılır bebeğin durumundan. En azından bian evvel duğun yapın

5. Ayın sonundayiz tabi ki herkes anlicak umrumda değil benim canımdan bi parça gelicek dünyaya insanlar ne der diye düşünmüyorum Allah a şükür nişanlım sağlıklı olmam uzulmemem için elinden gelen herşeyi yapıyo. Bizim tek sorunumuz benim aileme nasıl soylememiz gerektiğini bilmiyoruz.Hani konuşsak deseler ki hadi hemen evlendirelim canım feda dugune falan gerek yok hemen nikah kiyariz cagirmak istediklerini cagirirlar yeter bize. Ama korkuyorum ne haliniz varsa görün derler diye

bnde herkes derken ailenizi kastetmiştim zaten. Bian once konuşun ailenizle. Ona gore yol alırsınız. Yoksa bu stres bebeğinizede zarar verşr

herşeyden önce sağlıkla bebişini al kucağına inşallah.. ailene nişanlınla birlikte açıkla ve mümkünse önce sadece annenle konuş babana durumu annen izah etsin.. olan olmuş böyle olmasa iyiymiş ama yapacak bişey yok en azından nişanlın sana destek bir de tersi olsaydı Allah korusun.. o yüzden herşeyden önce şükret ki yalnız değilsin herşeye rağmen seni seven bir adam var yanında.. kalan herşey bir şekilde yoluna girer.. bir oda ev tutup yaşarsınız en kötü.. yeterki huzur olsun aşk olsun.. düğün dernek yapabiliyorsanız yapın bir an önce.. yok yapamıyorsanız kıyın nikahınızı oturun bebeğinizi bekleyin..

ailenize vakit keybetmeden söyleyin bence canım çünkü böyle durumlarda ilk basta büyük tepkiler verilse bile biraz zaman geçince yumuşayabiliyorlar umarım senin ailende de böyle olur ama tek diceğim daha fazla zaman kaybetmeyin.

Dün bebegimi sağlığını ogrendigimden beri eve gelince anne oğlum olacakmış sağlıklıymis demek için can attım paylasmak ogrenmesini istedim ama alacağım tepki korkusu susturuyo tabi söylemeden ogrenemem ne diceklerini sizlerin yorumlari fikirleri sayesinde güç almak sağlam durmak için yorumlarinizi istedim.. evet nişanlım zaten yanımda olan tek dayanağım şu durumumda o da ailesiyle sorun yasiyo ayri bir dert en kötü durumda onun ailesinin yanına gitmek vardı aklimizda ama dedigim gibi dün bunun olamicagini öğrendik aile içi birtakım sorunlari var biz size yardımcı oluruz destek oluruz ama yanimiza alamayiz demisler. ÜÜzülmedim ona da güçlü olmasını söyledim. Allah onu ve olucak çocuğumuzu bağışlasın bana.

Şu iki güne kadar hiç hamilelik psikolojisine girmedim ama iki gündür herşeye ağlar oldum yazarken bile dayanamiyorum of of

e be arkadaşım artık her şey gelişti mademböyle bir işe kalkıştınız korunmak da mı aklınıza gelmedi. bu durumda karşı tarafın ailesinin eline koz vermiş oluyorsunuz. düğününüzü evinizi yuvanızı gönlünüzce yapamıyorsunuz. mecburen oldu bittiye getirmek zorundasınız. allah yardımcınız olsun ne diyeyim. benim cesaret edemeyeceğim ve asla göze alamayacağım bir şeyi yapmışsınız.

Direk nikah kıyın , yoksa ailenden çok ailen ve sen çevre baskısından kurtulamazsınız , en yakın zamandada evlenin , ben sevinmekten çok oturur ağlardım halime

kaç yaşındasınız ?

ha bu arada korunmasız ilişki yaşayıp? 4 ay regl olamayınca nasıl şüphelenmediniz?

16 hafta olmadan önce nasıl öğrendiniz oğlan olduğunu anlamadım..

TE="balbocegi35, post: 40389959, member: 481911"]Direk nikah kıyın , yoksa ailenden çok ailen ve sen çevre baskısından kurtulamazsınız , en yakın zamandada evlenin , ben sevinmekten çok oturur ağlardım halime [/QUOTE]

Düğün dernek gibi bi istegimiz yoktu zaten olucak olan sade bir nikah toreniydi. Bundan yana sıkıntılı değilim oturup istedigim gibi evlenemedim gibi şeylere uzulcek değilim. Üzüldügum tek şey ailemle rahat paylasamamak ya da nasıl soylemem gerektiginin yolunu bulamamak.Zaten olucak olan en ssonunda destekleselerde redde etseler nikah kıyıp Allah'ın izniyle sağlıklı bi şekilde cocugumuzu kucagimiza almak olucak. 25 yaşındayım

Korunmasız degildik zaten bu şaşkına ugratti beni. Tekmeyi hissedince zatenhemen test yaptim. DDünde ultrasonla muayene oldum. 16 haftalik oldugunu nerden cikardiniz. 26 haftanın icindeyim

Öncelikle bebeğinizi sağsalim alırsınız inşallah kucağınıza..işiniz biraz zor Allah yardımcınız olsun.olan olmuş öyle olsaydı böyle olsaydı demek faydasız.Ailenizle nişanlınız beraber bir yemek ayarlayın ya da bi toplantı.İsterseniz önden nikahı kıydırın yapcak bişey yok.Ailenize birbirinizi ne kadar sevdiğinizi anlatarak başlayın ve bir bebek beklediğinizi dile getirin sakince..fırtına kopar illa ki ama gözr almak ve sakin olmak lazım..En şanslı yönünüz nişanlınızın yanınızda olması

Aynen katılıyorum. Bazen istediklerimiz yada planladıklarımız dışında gelişir herşey. Aile büyüklerinizi bir araya toplayın ve cahillik ettiğinizi ama şu saatten sonra elinizin kolunuzun bağlandığını ne söyleseler haklı olduklarını kabul ettiğinizi pişmanlık duyduğunuzu söyleyin af dileyin yalvarın hatta aile dostunuz var ise aranızı ortamınızı iyi tutabilecek onuda çağırın orta yol elbet bulunur ve bence bir an önce nikah kıyın hayatın ne getireceği belli olmaz hiç bir şey garanti altında değildir . Ancak şunu söyleyim ki hiç bir anne baba bunu ilk etapta normal bi durum olarak karşılamaz olacaklara söyleneceklere duyacaklarınıza hazır olmanız gerekir sonra zaten su akar yolunu bulur ailende kabul etmek zorunda yapabilecek hiç bir şey yok maalesef. Keşke keşkeler olmasıydı . Allah bebeğine sağlık size mutluluk versin.

Şuanda kendini üzmekle bebeğine çok zarar veriyorsun.Allah onu sana bir hediye olarak bahşetti öyle düşün.Ve ne mutlu sana ki nişanlın bebeğinize sahiplenmiş ne adamlar var olmaz aldır diyen siz artık 3 kişisiniz böyle olması gerekmiş.Nişanlının babası babanla müsait bir an müsait bir yerde oturup konuşacaklar çok mutlu olduklarını zaten evleneceğinizi hayırlısının böyle olduğunu söyleyecek elbette zor olacak gülecek halleri yok sizinkilerin.Gururlarına dokuncak belki ama kimselere ses etmeden acilen nikahınızı kıymanız lazım.Buda sizin sınavınız o can için bunlara katlanılcak yapılcak bişey yok.Birazcık azar işiteceksin ama oldu geriye dönüşü yok bir anlık gaflet diyeceksin hele o bir doğsun zaten kucaklarından inermi babanla annenin ama nolur kimseciklere ses etmeyin anneler babalar arasında kalsın.Ayol ne oluyor yangından mal mı kaçırıyorlar alel acele düğün yapıldı diyen çok olacak asla üzülme onları ilgilendiren hiçbir şey yok ortada elalem için yaşaya yaşaya hayatımızı mahfetmedik mi? 5 ay sonra Allahın izniyle doğumun var deli gibi bebek isteyen aileleri düşün bebeğin için biraz zorluğa katlanacaksın sonra kapınızı kapattınız mı herkesin çenesi kesilir Allah yardımcın olsun

hayırlı olsun :) önce annenize söyleyin bence, birbirinizi ne kadar sevdiğinizi, zaten evlenir evlenmez çocuk yapmak istediğinizi ama bir kazayla erken olduğunu, buna da nişanlınızla birlikte çok sevindiğinizi anlatın. hayırlısı buymuş, kader kısmet işte diyerek de olayı kadere atabilirsiniz :)

zaten çok az kalmış bir an önce söylemeniz lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…