NİŞANLIYIM VE NİŞANLIMIN AİLESİ İLE SAMİMİ OLMALIMIYIM ?

6 aylık evliyim ne nişanlılığımda ne de şimdi samimi değilim mesafrliyim nişanlıyken kandilden kandile bayramdan bayrama arardım kv. görümcemi kafam ne zaman isterse aramadığım zamanda olmuştur 😁 şimdi evlendim görümcemi aramam o arar genelde kafam eserse ararım o hep arıyo diye ama kv sıksık olmasa bile arada ararım aradığımda da gayet annecim vs konusur kapatırım zaten kocasından dertli anlatrda anlatr dinler kapatırım ben bir şey anlatmam 😁 bence evleneceğin adama da bnu aşıla 🙃 anlatmasın içinizde olup biteni.. pandemi den dolayı da gidemiyoruz bu da işime geldi yalan yok Hee bi de ben eşimsiz kv görümceme gitmem yani öyle başbaşa kahve içelim modu olmadı hiç benm yapım bu.. benm şöyle bi avantajım oldu nişanlıyken görümcem çok karıştı bende bunları biliyorum ama ses etmedim nişanlıma söyledim o halletti bir daha da karışma süreci olmadı ama şimdi olursa ses ederim hee şimdi sende çok soğuksun mesafelisin der ise yapım bu derim ama tartışma kısmı olursa çatçat her şeyi söyler çekilirim. Susmamak gerek bence yeri geldimi söylemek gerek ben nişanlıyken de istediğimi sevmediğimi hep söyledim
En iyisini sen yapmışsın vallah 😁

X