• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyım ama kararsızım

Isi olmayan adamdan bir halt olmaz kusura bakma. Ailelere dayanarak mi yuva kuracaksiniz? Olmaz boyle..

evet aynen sürekli soruyolar iş yerinde sıkılmak bir yana üzülüyorum da yani anlatamıyorsunda sonuçta herkese derdini maddi imkan diyorsun ne var bir nikah diyorlar ne kadar kolay geliyor bir nikah bile bütün gelinlik damatlık ıvır zıvır en kötü 7,8 bin e maal oluyor e zaten yok olsa illa düğün peşine düşmüyorum ki anlamıyorlar

Bazenolmayinca olmuyor

nişanlımın amcasının kızı aile hekimi ona yazdırmış raporu kendi kızına yazdırmış yani
Birileri seni kandırıyor sanki
O raporun geçerliliği olmaz ki

Farzet ki evi sattı babası. Satın alan kişinin ya da tapunun bu rapordan haberi olmayacağına göre tapuda satış işlemi yapılabilir.

Satıştan sonra amcası itiraz etse bile nişanlınız ve babası o raporun sahte olduğunu iddia edebilir. Gerekirse mahkemeye taşınır konu, bilirkişi babasını başka doktora gönderir.

Bir numaralar var ama bu işte bence.

ben böyle bi adama güvenipte evlenmezdim.

bu oyun değil bu kadar ertelemek falan bence doğru değil. ayrılın diyemem ama benim kesinlikle kabul edebilceğim bir erkek olamaz böyle biri.

sadece iyi düşünün diyorum.

siz çalışıyor musunuz? çalışmıyorsanız işe girin sizde yuvanızı kurmak için çaba sarf edin. bu zamanda tek başına bir erkeğin üstelik aile desteği olmadan bir yuva kurması zor.

En korktuğum konulardan biri nişanlık zamanı yaşanan sorunlar. . Gerçekten büyün masraflarının erkek tarafından ödendiği düğünlere çok özeniyorum. Sizin en büyük hatanız dereyi görmeden papuçları sıvamak olmuş. Nişanlılık süresi o kadar uzamamalı. Taam hazır olduğunuzu hissettiğinde önce yüzükleri tarakdınız bir iki ay sonra da düğün yapardınız. Yetişmez deme dediğim gibi tam hazır olduğunuzda esyalar bir günde bile alınır yeter ki hazır olunsun..

Bu arada nişanlın şu an nerde çalışıyor ? Sen ne iş yapıyorsun ? Bir kursa falan gitse altın bileziği olsa kolunda o dalda düzenli bir iş bulabilir belki.

Birileri seni kandırıyor sanki
O raporun geçerliliği olmaz ki

Farzet ki evi sattı babası. Satın alan kişinin ya da tapunun bu rapordan haberi olmayacağına göre tapuda satış işlemi yapılabilir.

Satıştan sonra amcası itiraz etse bile nişanlınız ve babası o raporun sahte olduğunu iddia edebilir. Gerekirse mahkemeye taşınır konu, bilirkişi babasını başka doktora gönderir.

Bir numaralar var ama bu işte bence.

Raporu alıp tapuya götürmüşler zaten babası ve amcası birlikte gitmişler babası önce kabul edip bize tmm demişti sonra abisine gidip ben aslında satmak istemiyorum demiş amcasıda kızına rapor yazdırmış

siz çalışıyor musunuz? çalışmıyorsanız işe girin sizde yuvanızı kurmak için çaba sarf edin. bu zamanda tek başına bir erkeğin üstelik aile desteği olmadan bir yuva kurması zor.

evet çalışıyorum ben çok fazla destek oldum zaten alyansıma varana kadar sattım iş görüşmesine gidebilsin diye

Allah yardımcınız olsun çok emek vermişsin sende çocuk büyütür gibi onu yönlendirmişsin, alyansını bile satmışsın..
Rabbim yuvanızı kurmanıza yardım etsin inşallah

evet çalışıyorum ben çok fazla destek oldum zaten alyansıma varana kadar sattım iş görüşmesine gidebilsin diye
evlensenizde geleceğiniz pek parlak değil gibi bi arkadaş doğru demiş sevgi aşk karın doyurmaz hayatın gerçekleri de var maalesef keske herşey yoluna girip mutlu olsanız.

Back