Oyle hop deyince akli dengesi yerinde degildir raporu alinabiliyo mu ?Hic boyle sey duymadim.
nişanlımın amcasının kızı aile hekimi ona yazdırmış raporu kendi kızına yazdırmış yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle hop deyince akli dengesi yerinde degildir raporu alinabiliyo mu ?Hic boyle sey duymadim.
evet aynen sürekli soruyolar iş yerinde sıkılmak bir yana üzülüyorum da yani anlatamıyorsunda sonuçta herkese derdini maddi imkan diyorsun ne var bir nikah diyorlar ne kadar kolay geliyor bir nikah bile bütün gelinlik damatlık ıvır zıvır en kötü 7,8 bin e maal oluyor e zaten yok olsa illa düğün peşine düşmüyorum ki anlamıyorlar
Birileri seni kandırıyor sankinişanlımın amcasının kızı aile hekimi ona yazdırmış raporu kendi kızına yazdırmış yani
nişanlımın amcasının kızı aile hekimi ona yazdırmış raporu kendi kızına yazdırmış yani
Birileri seni kandırıyor sanki
O raporun geçerliliği olmaz ki
Farzet ki evi sattı babası. Satın alan kişinin ya da tapunun bu rapordan haberi olmayacağına göre tapuda satış işlemi yapılabilir.
Satıştan sonra amcası itiraz etse bile nişanlınız ve babası o raporun sahte olduğunu iddia edebilir. Gerekirse mahkemeye taşınır konu, bilirkişi babasını başka doktora gönderir.
Bir numaralar var ama bu işte bence.
siz çalışıyor musunuz? çalışmıyorsanız işe girin sizde yuvanızı kurmak için çaba sarf edin. bu zamanda tek başına bir erkeğin üstelik aile desteği olmadan bir yuva kurması zor.
Amca bey kizina anca tansiyon ilacini yazdirir,aile hekiminin oyle bi yetkisi yok.
Bu arada nişanlın şu an nerde çalışıyor ? Sen ne iş yapıyorsun ? Bir kursa falan gitse altın bileziği olsa kolunda o dalda düzenli bir iş bulabilir belki.
evlensenizde geleceğiniz pek parlak değil gibi bi arkadaş doğru demiş sevgi aşk karın doyurmaz hayatın gerçekleri de var maalesef keske herşey yoluna girip mutlu olsanız.evet çalışıyorum ben çok fazla destek oldum zaten alyansıma varana kadar sattım iş görüşmesine gidebilsin diye
evlensenizde geleceğiniz pek parlak değil gibi bi arkadaş doğru demiş sevgi aşk karın doyurmaz hayatın gerçekleri de var maalesef keske herşey yoluna girip mutlu olsanız.
araştırdım yeni düzenlenen yasa ile artık aile hekimleri bu raporu verebiliyor