nişanlıyım ama bu kısır döngüden kurtulamayırum nolur yalvarırırm yardım edın

Bence bu sevgi değil, üzgün olduğunda zamanında kıymetini bilen bir insanlar kıyaslıyorsun. Aslında doğal bir şey ama genelde moralimiz bozukken kaybedttiklerimiz aklımıza gelir.
Senin de zaten pişmanlığın var o yüzden bu şekilde tepki veriyorsun. Belki gözlerin doluyor , o eski günler canlanıyor falan.

Geçer, inan. Geçmek durumunda. Ben neler okudum burada kanım dondu. İnan bu da geçer.
Bu arada ben senden küçükmüşüm 24 yaşındayım ama evli olduğum için sana yorum yapmak istediğim. Naçizhane fikirlerim.

bence sen belanı arıyosun nişanlını kaybedince anlarsın onun da degerini ama yine böyle dövünürsün. seninki takıntı olmuş fatih seni çoktan unutmuş yuva kurmuş gurursuzluk yüzsüzlük yapma milletin huzurunu bozma. Allah sana akıl fikir versin. nişanlıyken de bekarken de gitseydin yine sana dönmeyecekti dönse bile ayrılacaktı boş hayaller kurma sinir oluyorum yuva bozan tiplere hangi mantıkla arıyosn adamı ya, adamın ahını almışsn şimdi çekiyosn karısının da ahını alma bari daha beter olursun. bi de nişanlısın ya yuh

yuj dıyerek ınsanları yargılamanız sıze ne katıyor bılmıyorum ama bana bısey katmaz..benım yasadıgım pısmanlıgı allah kımseye yasatmasın..ne kadar kolay hakaret edıyorsunuz

yaşadıgın pişmanlık nişanlıylen evli çocuklu bi adamı rahatsız ettgnz içinse anlarım ama yok başkaysa sözümün arkasındayım dahasını da sóylerim. ayrıca anlayana çok şey katar söylediklerim sen kabullenmek istemiyosun o ayrı.

Son düzenleme:
Siz bu adamı sevmiyorsunuz.Sevseydiniz ayrılmazdınız.

Takıntı haline getirmişsiniz,hissettiğiniz şey sevgi değil.

Elde edememenin vermiş olduğu acı,yenilmişlik,adı her neyse...

arkadaslar heğınnıze cok tskr ederım cok haklısınız ben de dogru yolu buldum zaten...allah razı olsun hepınızden...ok tskr ederım sag olun...

bence bu sevgi değil cünkü baskalarıyla ayrılınca aklıma geliyor diyorsunuz sevseydiniz o kisilerle mutluykende aklınıza gelirdi hatta mutlu olamazdınız bile
fatih gözünüzde tertemiz cünkü siz onu bırakmıssınız bunun vicdanını yasıyorsunuz ama cidden helal olsun adam esine sadık davranmıs ayakta alkıslarım böylelerini
lütfen sizde kendinizi esi yerine koyun da aramayın üzülseniz de basarmaya calısın takıntı hale geldiğini düsünüyorsanız psikolojik destek dahi alabilirsiniz

Bence siz Fatih'i sevmiyorsunuz. Ne geçmişte sevdiniz ne şu an seviyorsunuz ne de gelecekte seveceksiniz. Siz sadece ilişkileriniz kötü gittiğinde, kendinizi yeterince sevilmemiş hissettiğinizde Fatih'i düşünüyor ve o beni çok seviyordu, ben onunla mutlu olabilirdim gibi düşüncelerle kendinizi boş yere üzüyorsunuz. Belki onunla beraberliğiniz olsa onunla hiç de mutlu olmayacaktınız. Fatih'in seni benim kadar kimse sevemez lafı boş bir laf. Sizi ne kadar tanımış, neler yaşamışsınız da bu kehanette bulunuyor? İnsan sevilesi biri olduktan sonra herkes tarafından sevilir. 2-3 kötü giden ilişki moralinizi bozmasın. Fatih'i kafanızdan atın. Tertemiz bir sayfa açın. Gerçek aşkı bulmanızı dilerim.

attım zatemn kapandı o konu emın olun hatta elımden gelse konuyu kapatıcam bu forumda ama kapatamadım maalesef forumda acık kaldı konu cok sag olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…