kızlar sadece sıze anlatabılırım derdımı..baskası bunu anlatsa ben cok kızardım ama yalvarırım sakince dınleyın yargılamadan..2003 te bır sevgılım vardı ılk sevgılım oydu zaten..benı oyle sevıyordu kı evlenmemızı ıstıyordu ama benım aklım hep unıv okumaktaydı..unıvı kazandım o yıl eskısehıre gıttım..cok mutluydm tabı orda hayatım degıstı ortamım degıstı bırısınden hoslndım hatta asık oldum bır cocuga ve onunla cıkmaya basladık adı gokhandı..bu arada ben ızmırlıyım kızlar..ızmırdekı sevgılımın fatıhın bundan haberı yoktu ve hemen anlattım bayram tatılınde ızmıre donunce..gercegı soyledım..uzuldu yıkıldı ama bellı etmedı gururlu davrandı..tMAM dedı ama son sözüm var buket kımse senı benım kadar sevemez dedı..ıletısımı kestık..ben gokhanla gezıp tozuyordum ama o benı fatıh gıbı sevmedı bana oyle davranmadı aylar sonra ben gokhandan ayrıldım..fatıhı aradım telı degısmıstı..kuzenım ortak arkaadasımızdı ona sordum fatıh nısanlandı buket karıstırma kafasını dedı..ınanmadım şaka yapıyor sandım..kısa bır zaman gecmıstı cunku ama oralı olmadım tamam dedım...sonra baskasıyla tanıstım onu sevıyordum yada sevdıgımı zannedıyordum benımle cok ılglıydı ısınmıstım ama ogrendım kı evlıymıs..yıkıldım tabı..ayrıldım ondan..ızmıre geldım tatıle ogrendım kı fatıh de evlenmıs..o kadar agladım kı hasta oldum..gunlerce yemedım içmedım aglamaktan..fatıhın nosunu aldım gızlıce kuzenımden ve msj attım..esı okumus sanırım..fatıh benı aradı buket yapma ben evlıyım bak esım de gordu msjını dedı ben aglamaya basladım..sonra gızlı nola gelmeye basladı..sarkılar calıyordu beddualı sarkılar ısmaıl yk alalh belanı versın vb..fatıhtı bunu yapan emınım ama bısey dıyemedım..bıraz zaman gectı dayanamadım ıs yerıne gıttım..benı gorunce ınanamadı nasıl geldın burayı nasıl buldun dedı buldum ıste dedım gozlerıme baktı bunu sen ıstedın buket sakın benı suclama dedı kafasını cevırdı gozlerı doldu..gözlerını kırptı yaşlar aktı..tabı ben aglıyordum karısısında sureklı..o lıse mezunuydu kızlar ve ben unıve baslayınca acıklcası onunla yapamayacagımı dusunup ayrılmıstım sebebp buydu..neyse sonra ıse basladım bırısıyle tanıstım muhendıstı kerem..fatıh gıbı davranıyordu agzımın ıcıne dusuyordu..ıo zamanlar mutluydum kendımı ıyı hıssedıyordum..unutmustum yıne fatıhı..keremle bır bucuk yıl surdu..ayrıldık olmadı..yıne fatıhı dedıgı yerdeydım kımse benı onun kadar sevmemıstı haklıydı..inanın su an gözyasları ıcınde yazıyorum bunları..kınamayın lutfen benı..zaman gectı fatıhle dısarda karsılastık cok kılo almıstı tanıyamadım..mutlu muydu bılmıyordum..sonra ogrendım kı cocukları olmus ıkı tane..ben baskasıyla arkadaslık yaptım ve severek nısanlandık ama sımdı problemler yasıyorum ve yıne o gelıyor aklıma hep..kızlar ıntıhar edecek noktaya geldım bu acıyla nasıl basa cıkıcam..kımı sevsem hep sonunda o gelıyor aklıma..nolur yardım edın