Nişanlisindan ayrılanlar nasil hayata tutundunuz

Canim once vicdan azavindan kivrandim dedim onu uzdum iste benim hatam eski sevgilim tehdiy ediyordu gecmis hatam yuzunden oldu bunlar diye hep icten ice kiziyordum ama daha ilk gun bütün eşyaları istedi benden masrafida soyleyince allahim bj boyle bir adammi dedim insan Pislik der mj parami gonder sonra defol git yazmis

ne terbiyesiz bi adam bu ya.
kızmasını falan anlıyorum.
ayrılmasını bile anlıyorum bi derece.
ama bana 5 bin tl gönder demesini anlayamam.
iyi ki kurtulmuşsun..

ne terbiyesiz bi adam bu ya.
kızmasını falan anlıyorum.
ayrılmasını bile anlıyorum bi derece.
ama bana 5 bin tl gönder demesini anlayamam.
iyi ki kurtulmuşsun..

Ya iste hep sevdigim saydigim adam kizsa bile bu soylenir mi bunu soyleyince dunyam karardi

Para falan gonderme .Madem oyle sende haklarini ogren yanlis bilmiyorsam nisanli insanlarinda hakki var sende git manevi tazminat davasi ac evlilik vaadiyle nisanlandik delilli ispatli birsey olmadan benim gururumu kirdi etrafa mahcup etti diye.Sor avukatlara onlara yonlendirir seni canim.hiiicc uzulme gercek yuzunu gormussun erkenden

Yani canim daha anlatmadigim hakkima girdiği genc kizlik hayallerim gitti resmen

Aynen bunlari yazacaktim, erkek adam boyle mi davranir, bu nasil bir karakter?? Cimri mi, manyak mi nedir anlamadim, hicbir sey gonderme sakin, face den telefonundan her yerden engelle.

canım ben 1 sene nişanlı kaldım . düğün günü ayrıldım .hemde birlikte olmuştuk. . . beterin beteri var kkendini bırakma.ben bile atlatabildiysem sende atlatabilirsin .şükür de Allaha sığın.ben dualara borcluyum herşeyi.intihara kadar geldim 56 kg dan 40 kg ya düştüm.serumlarla besleniyodum yemek yiyemiyodum . evim herşeyim gelinliğim hazırdı . ..ve herşeyimi adadığım adam ben ceyizlerimi evimizden toplamaya gittiğimde arayıp masraflarını ve taktıgı yüzüğü istedi.ama içim cok yanıyodu vermedim hicbirini gittim catır catır yedim.üstünede oh cektim .gurur yapmak bi işe yaramıyor böyle konularda.o benim herseyimi elimden aldı yüzük ne ki benim hayallerimin yanında. cok büyük haksızlıklara ugradım.yalanlarada. ben güvendim inandım kendimi verdim ama bu ayrılmamızı engellemedi . senin yaşadıgın herşeyi en agırıyla yaşadım. şimdi 1 sene olacak ayrılalı. hayatımda yeni birisi var.cok ama cok mutluyum onunla ...emin ol sende böyle olacaksın herşey daha yeni . bol bol dua et Allaha sığın sakın hayallerinden umutlarından vazgecme.şu an kendini bi yerde kısılmış boğulacak gibi hissettiğinide biliyorum ama hepsi gececek...en basitinden şunu düşün .sen ona cok deger verdin cok sevdin. ama o sana güvenmeyerek inanmayarak senin sevgini boşa cıkardı.düşünsene bu evlendikten sonrada gelebilirdi başına.o zaman olacakları düşün ve şu an ayrıldıgınız icin şükret.seven insan affedebilmek icin care arar sen gercekten suclu olsan bile.ama bu insan bi cırpıda herşeyi silebildiğine göre yeterince sevmemiş seni. inşallah yanılıyorumdurda barışırsınız. elbette acını cekeceksin yasını tutacaksın .kolay degil yaşadığın bu yuzden üzülme diyemem sana.ama en hafif haliyle yaşa acını. yıpraatma kendini degmiyor cünkü.ha ayrıca sakın ama saın bişey acıklamak icin ugraşma. sana inanmayacaktır ve seni süründürmeye calışacaktır. oluruna bırak sadece doğruyu söyle 1 defa.sonra kenara cekil.umarım hakkında hayırlısı olur.

Son düzenleme:

ne sen ingilizce öğretmeni gibi hareket ediyorsun ne de o doktor gibi taleplerde bulunuyor öğrenci olmadığınızdan emin misin..ya da böyle dangalak bir herif için üzülmeye devam mı edeceksin..ha birde eski sevgilinden neden ayrıldın peşinde olduğuna göre bırakan sensin..eski sevgilinin mesleği ne..bilemedim bu topicte dopktor neden bu kadar ön planda ...salağın tekiymiş işte ilerde bol bol utanacağın bir heriften kurtulduğuna neden şükretmeyip durmadan ona açıklama yapıp duruyosun..pazartesiye kadar 5000 isteyen salak..yollama parayı sana 5000 verdiğine dair dekontu mu var..maddiyat üstüne mi kurulu bir nişanlılık yaşadınız..bu muhabbette bana saçma gelen çok şey var..tekrar ediyorum kullanılan cümleler meslekler ve yaşlar konusunda tereddüte girmeme sebep oluyor..eleştrim zoruna gidecekse kesinlikle cevap verme..sadece benim görüşüm zira bu.

Eski sevgilin ne diye nisanlini aramiski anlayamadim ayrica numarayi nerden bulmus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayata tutunmak mı?? Sıkıntınız küçümsemek niyetindemdeğilim ama daha neler!!!Yazılan cevapların tümünü okumadım ama muhtemelen benzer şeyler yazılmıştır.İnsanlar evlat acısına alışıyorlar,sizi istemeyen,değer vermeyen bir adamdan ayrılmışsanız üstelik.Kendinize biraz kıymet verin

Cok ii olmus en ufak bi aksaklikta birakan insani napcaksin

Eski sevgilin ne diye nisanlini aramiski anlayamadim ayrica numarayi nerden bulmus

Canim benim insallah bende boyle hissederim Rabbim o gunleri yasatsin zaman gerek ama

Canim benim insallah bende boyle hissederim Rabbim o gunleri yasatsin zaman gerek ama

Cok ii olmus en ufak bi aksaklikta birakan insani napcaksin

Canim hayata tutunmak soyle ben cok hayal kirikliklari yasadim guven sorunlarım oldu simdi insanlara evlilige cocuk yuva kurma dusuncelerine cok uzagim hani kaldirarıyorum haksizligi hic dinlememesini hemde nikah günüm oldu bu olay nikah günüm bitti dedim ispatlarim falan fila sinek kucuk mide bulandirir demis anneme sonrasinda defol git pislik gibi msjlar hani ben onu aldatmisim gibi tepkiler verdi dinlemeden anlamadan kanıt gormeden normalde bu konuda birbirimize sonsuz guvenirdik gözümle gorsem inanmam derdi sende inanma derdi hep simdi bu kadar kesin hükümlü önyargılı olmak cok zor zamanımda birakmasi zor geldi iste onunla sectigim eşyalari kullanmak bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…