üzüldüm canım ya gerçi benim durumum da senden farksız deilaynı seylerden dolayı 2 yıllık nısanlılıgımız agzımızdan burnumuzdan geldı bende aynı seylerı yasadım yasıyorum benım aılemde cok destek oluyo onun aılsınden hıc bısey yok kayınvalıde ben bıyatakla bı kılıme gelın oldum cok sey ısteyıpte oglumu yıpratma dıyo nıye anne baba olmussun ben zaten bısey ıstemıyorumkı ama destek olduklarını manevı yonden bıle gostermıyolar nısanlım askere gıttı yemın edıyorum 5 ay boyunca aramadılar bende tokatlıyım bızım adetlerımız cok agırdır nısanlımın aılesıde tokatlı yanı adet farklılıgı yok 4 bayram gecırdık 3-4 gunu aradılar ya bısey yapmaları gerekmıyo ama bı ınsan deger verır bende ne yapacagımı bılmıyorum nısanlım askerden geldı bızde dugun tarıhı belırlemedık hıcbısey almadık allah yardımcımız olsun ama bende aılemde cok yıprandık bıtırmek ıstıyorum aılemde bıtsın ıstıyo cunku huzurda vermıyolar cok acaıb bı aılesı var nısanlımın eskı kız arkadasına benım numaramı verıp benı arattılar bıtmesı ıcın gıyımıme oturup kalkmama kıloma kadar kayınvalıdenın agzında ama nısanlım gercekten degerlı onun ahını almak ıstemıyorum sevıyorumda hakkımızda hayırlısı ama gercekten yasayan bılır kafayı takma bosver demek kolay hep lafta sozde arkadasım ben senı cooooooooook ıyı anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?