Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla yıllardır ikimizinde hesabı var çok şükür hiç bir sıkıtmız olmaz o konularda zaten onunkine ben girerim benimkine o girer...ama öyle bişiy yapsa kendisine sorarım mantıklı bia çıklamsı yoksa ahaaa işte orda olan olur...
bu soruyu soran arkadaşım evlenmek istiyorsa biraz daha ya kendisini düşünsün yada karşısındakini tanısın. bunlar sadece birer araçtır. msn şifrelerini bilmek maillerini okumak. bunlar güvensizliğin tek işareti bana göre. yıllardır sevgilimin _bir ay sonra nişanlım olacak_ hiçbir mail şifresini bilmem. oda benimkileri sormaz. birbirimizin herşeyini biliriz. anlatırız. çünkü bizim içimiz rahat etmez. eğer böyle saklı gizli şeyler yaşıyorsanız durun ve düşünün. lise aşkı yaşamıyoruz. evlenmeyi düşünüyoruz. aynı hayatı paylaşmayı. eğer sanal hayatta kendisine birşeyler kurmuş onunla yaşıyorsa bu insan nasıl sizinle sosyal birşeyler yapacaktır? merak ediyorum. sizinle sohbet etmek yerine tanımadığı yabancı insanları seçiyorsa birazda suçu kendinizde arayın.
bence güven cok farklı birşey... ben sevgılımın facesıne gırıyorum dıye ona güvenmemezlik değil ki bu güven bu kadar basitmi... bence her erkeği azıcık serbest bıraktıgında yapacagını yapar.. önemlı olan onun herşeyi olabilmek.. ben böyle birşeyı kabul etmezdım acıklamasını dınlerdım desem yalan olur cunkı bız bayanlar hemen inanıyoruz...
sorun etmezdim sanırım.
muhabbetin içeriğine bağlı biraz ve konuştuğu kişinin nasıl biri olduğuna.
güvenmediğim, her an napıyor acaba diye düşündüğüm birisiyle nişanlanmam zaten.
yapacak olan adam gizli hesap açar yine yapar.
şöyle diyeyim interneti sadece spor haberleri ve gazeteleri okumak amacıyla kullanan bir eşim var, ama facebook msn , hiç fark etmez tanımadığım birleriyle konuşsaydı gerçekten problem olurdu, sosyallik de bi yere kadar yani ,