• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlınız facebookta başka kızlarla konuşursa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bızım ıkımızınde hesabı var benım500e yakın arkadasım vr onun 90 felan 40 tanesı benle ortak arkdsı dıerlerı ıs arkadası yapmaya nıyetı olsa baska adres acması lazım ve bunu benden gızlemıs olması lazım kı ılıskımızın en basında yanlıslıkla msn adresı almıstı benden habersız onu nasıl ustalıkla yakaladıysam bunuda bulacagımdan tırsar korkar o yuzden rahatım relax mayısta dugun bunlarla ugrasamıcam :))

Adam düğün için para biriktireceğine farmwille'de domates,patlıcen yetiştirip yumurta satıyor üstüne üstlük komşuları ile sıkı fıkı oldu sanırım..
Ona sanal dünyasında başarılar dilerim..:lepi:

Güzeldi...
aklinialirimsmile

Oyun oynaması bu kadar önemli mi?
Konuşmak derken sadece özellikle kızları mı bulup konuşuyor?
Kadınlar öcü mü ben mi bilmiyorum?
Anlamadım...
şakkıdı
Sen kadınsın cevap veremem deyip kaçması mı lazım?
akannehir

benim de eskiden facebook adresim vardı...foto ekleyince bazı arkadaşlar yorum yazınca kıskanmaya başladı haliyle nişanlım.tartışır gibi olunca ben de gereksiz bulduğum face i kapatıım.bu nişanlımın çok hoşuna gitti sonra o da kapadı.anlaşılan benimki yüzünden onunki de açık dururmuş hihoyyyt bu arada kız arkadaşlarıyla yazışırdı nişanlım seviyeli olduğu sürece ne diyebilir ki insn.kıskanırdım tabi ama ona çok çaktırmazdım.benim arkadaşım da yarın öbür gün ararsa aynısını bana o yapmasın die susardım :)))

Facesi yok çok şükür.. netle pek alakası yok Allahtan .. ilişkileri yıpratmada internetten iyi ara bozucu tanımam.

bılgısayarı alır kafasına gecırırım!!! sonrada ben keyfim ve kahyası nasıl ıstıyosa öyle yaparım:) ve asla affetmem defederim mahvederim surumsurum surundururum!! ustune bıde rezıl ederım!! iş hayatını mahvederimmm!! mıllete sapık dıye tanıtır olmadık oyunları oynar tekmeyı kıcına cakarım!! :))

belli bi seviye olur arkadaşıyla tabikide.. siz onu konuşurken gördünüz mü nasıl bi samimiyet vardı ki,kıskanılacak şekilde mi konuşuyorlardı?

face book igrençleşti amacını saptırdı ilk çıktıgında masumdu ama şimdi canavarlaştırdılar

SORUN FACEBOOKTA değil nişanlıda olurdu canım, tabi hala nişan duruyorsa..

bılgısayarı alır kafasına gecırırım!!! sonrada ben keyfim ve kahyası nasıl ıstıyosa öyle yaparım:) ve asla affetmem defederim mahvederim surumsurum surundururum!! ustune bıde rezıl ederım!! iş hayatını mahvederimmm!! mıllete sapık dıye tanıtır olmadık oyunları oynar tekmeyı kıcına cakarım!! :))

varsa arabasının camlarını da indirkaydirigubbakcemile3 en büyük darbe olursempatiksalakcinni

face hesabı bile yok. internete ben yanındayken girer. geçmişi kontrol ederim nişanlı ikende aynıydı. msni bile açmaz. bu tür şeylere merakı yok ama meraklanırsa sanal aleme gömerim onu.

arkadaslar erkek arkadaslarınızla yada nişanlınızla konusun bence facebook gibi tehlıkelı seyler ilişkıleri olumsuz yönde etkılıyor yanı oturup ortak karar verın gerek yok bence face e falan dıyorum sizin için kapatıversın yanı neolcakkicokmu önemlıymıs facebokk

bi insan önce kendını bilmeli her facebook hesabı olan çapkınlık yapacak degıl ya yapıcak olan insan arkanızdan yapar zaten aile bagının oldugu insanlar arkadaş listende eklı olur bırde karşı cins olmayan arkadaşları olur biter boyle olunca sorun olucagınıda zannetmıyorum zaten bu msn kontrol etmeyı yada maiilere bakmayıda hiç dogru bulmuyorum ne o öyle guvenmıyomuş gibi velisi misali..aklına oyle bı şüpe gelıyosa hiç başlama zaten bu ilişkiye

yanii eşim kızlarla konuşmıyor m okey oynuyor bişey olmaz bence bende erkeklerle oynuyorum nolcakki

nişanlım ve ben face den nefret ediyoruz, yakın arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla seviyesiz yazışmalar oluyo.birde özellikle kızlar orda burda poz verip resimlerini koyuyo ya ona illet oluyorum bana çok basit geliyo.

Nasıl konuştuğuna bağlı tabıkı ama benimde eşiminde facebookta hesabı var ikimizde girer okey oynar arkadaşlarla sohbet ederiz.... sonuçta sen veya o seviyeni bildikten sonra hiç bir sorun olmuyor...

Back