• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlınız facebookta başka kızlarla konuşursa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar son moda halıne gelen şu facebookta nışanlınız başka kızlarla oyun oynar veya
konuşursa tepkınız ne olurdu?:kahve:

Neyin nesi olduğunu sorardım aralarında geçen konuşmaların samimiyetine bakardım beni sinirlendircek bir durum yapıcağını zannetmiyorum güvensizlik olsa zati nişanlım olmazdı hesap sorar gibi değilde muhabbet eder gibi hafif merak duygusu kabarmış biri gibi konuşur bilgi alırdım baktım ortada sorun yok rahatsız olduğumu söyler görüşmesini engellerdim baktım ortada sorun var önce onu köpekler gibi yalvartır sonra facebook unada ilişkimide son verirdim ( Allah yaşatmasın şükürler olsun ikimizde uzağız o illetten (: )

nişanlımın facebook hesabı yok... olmasın da... olsada konuşsa cingar çıkar konuşamaz ne münasebet yani...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende nefret ediyorum facebooktan nerden çıkardılar bunu yahu . Teknoloji sanıldığı gibi ıyı bırşey değil aslında.:çok üzgünüm:

facebooka ne suç buluyorsunuz?yapmak isteyenin içinde varsa facebook vesile sadece.. o olmasa başka yollar bulur..
ayrıca bende herhangi bir erkek arkadaşımla msjlaşıp oyun oynayabilirim..seviye korunduğu sürece ne varki bunda?gereksiz samimiyete girerse vicdanıyla başbaşa bırakıp çekin gidin..
şunu kesinlikle biliyorum kıskançlığın altında kesinkes karşınızdaki insanın her an kazık atabileceği düşüncesi vardır..sonuna kadar güven masalını okumasın burda kimse..

aynen kızlar aynen bende nefret ediyorum facebooktan nişanlımın olduğu için bende mecbur aktif halde facebokum yoksa hayatta işim olmaz zaten kıskancım yiyip bitirom kendimi :) ama allahtan msn şifresini biliyorum maillerini kontrol ediyorum sürekli ama bizimkinin bundan haberi yok napayım evet güveniyorum seviyorum ama olur ya işte erkek nihayetinde

arkadaşlar son moda halıne gelen şu facebookta nışanlınız başka kızlarla oyun oynar veya
konuşursa tepkınız ne olurdu?:kahve:

hiç tanımadığı kızlarla mı oyun oynayıp sohbet ediyor
zaten arkadaş listesinde olanlarla mı?
ben de kız erkek ayrımı yapmadan
facebookta arkadaşlarımla oyun oynuyorum

facebook amacından çok uzaklaştı uzaklaştırıldı diyelim arkadaş bulmaktan çok arkadaş arama sitesi
oldu ne ben ne de nişanlım bu gibi sitelerde profil oluşturmayız benden gizli açacağını da sanmam
açarsa da yüzüğü kafasına yer

kendileri face ve chat denen seyleri sacma buluyor..yani oyle bi sorunum yok.face olsada kontrol etmezdim.kiz bulacaksa kendi hesabindan bunu yapmaz herhalde..kontrol edip denetlesem ne olur ki..

ewet arkadaşım doğru söylüyor face amaçını aştı haa tabiki olabilir die düşünüyorum yeni arkadaşlar tabımak tanışmak ama farklılıklarda olabiliyor buda sinir bozucu oluyor.bende nişanlımla internette tanıştım ve 3 yıldır beraberiz nişanlandık 10 temmuz düğünümüz nasipse,çok mutluyuz birbirimizi çok seviyoruzzz :)

Facebook sadece bu tarz sitelerden birtanesi arkadaşlar. Eğer sevgiliniz aldatmaya niyetliyse bu sadece facebooktan değil daha birçok farklı şekildede olur. Bırakın bence sizi kaybetmeyi göze alıp bişeyler yapıcaksa şimdiden yapsın aldatan aldatılırda elbet ;)

Nişanlımın facebooku varsa muhakkak şifresini de bana vermesi gerekeceğinden zırt pırt girip bakardım üyeliğine..
Farklı bir amaç güdecek kadar aptal olamaz böyle bir durumda..

kaydirigubbakcemile2 hi hi hi onun hesabini zaten ben yonetiyorum, kendisi bilgisayarci olmasina ragmen sevmio o siteyi o yusden arkadaslarini ona sorarak ben ekliyorum zati kiz ya da erkek farketmio...

facebook hesabı ikimizinde yok sevmiyorum ben öle seyleri ne münasebet zaten baka bi kızla konusma iht duymussa vahim derim arkası gelir daha ciddi olarak hemde

yapamaz öyle birseyi çünkü feysbuktan falan anlamaz benimki..kaydirigubbakcemile3
anliyor we yapti diyelim.. yüzügünü iade ederim geri..

Ne benim nede onun üyeliği yok fakat arkdşının üyeliğinden girip poker fln oynuo onu biliorum..
Eğer kendine hesap aççak olsa bunu ilk bana söler..
Hadi olduda kaza bela sölemedi diyelim o zmn çekeceği war bilir ve bunu göze alarak yapmış demektir sonuç ayrılığa kadar gidebilr..
Ama ayrılık sebebi hesap açması değil bnm sinrleniceğim istemediğim hoşlanmadığım bişeyi bile bile inadıma yapması..
Demek ki o zmn umrunda değilim demektr..:olmaz: :umursamaz:

Adam düğün için para biriktireceğine farmwille'de domates,patlıcen yetiştirip yumurta satıyor üstüne üstlük komşuları ile sıkı fıkı oldu sanırım..
Ona sanal dünyasında başarılar dilerim..:lepi:

Back