Nisanlimla severek ayrildik, simdi o baskasiyla nisanlaniyor

yalnız okuduğum o yarısına kadar ki kısımda seni seven bir nişanlı göremedim ben adam sana çirkin bile demiş yanlış okumadıysam. hani başlığa yazmışsın ya "severek ayrıldık" diye. bence öyle değil ama...

Bu adam seni sevmis mi?

Kuzum yapma Allah askina kim sevdigi kadina "agzin maymunlarin agzina benziyor" der

Ayrica surekli laf tasimis bu cocuk.. Ailesi senin hakkinda kotu ne derse gelip sana soylemis..

Boyle seyler gelip anlatilmaz ki !

Ayrica bu ne bicim aile ki ogullarinin sevdigi kadina "cirkin" deme cüretinde bulunuyorlar !

Biri eski nisanlina bisey anlatinca sana da ne oldugunu sormadan direkt "boyle boyle yapmissin" diyormus !

Oncelikle "hayatim, ablam bir seyler anlatti, sen de anlat bakalim, ne oldu?" Demesi lazimdi !

Hem bu ne bicim aile boyle surekli cocuk gibi seni oglana ispiyonlamuslar

Uzuldukce aklina bunlar gelsin

Ay bana cirkin desinleer ben gozlerini oyarim

Ayrica bana laf soyletecek erkegin kalibina tukureyim !

Kurtulmussun adamdan yat kalk dua et !

baştan sona yazıyı okudum zor olsa da:)
canım sen gerçekten kurtulduğuna şükredeceğin yerde üzülüyosun..
Allah kurtarmış yani bi kere bu adam seni sevmemiş madem beğenmiyomuş seni hep eleştiriyomuş o zaman neden nişanlanmış onu da anlayabilmiş değilim..
aklıma farklı şeyler geldi yurtdışına çıkma isteği yada maddi olanaklar vs gibi..
ayrıca sen nasıl o yazıları mesajları okuyabildiğin halde hala herşeyi unutmaya hazırım diyebiliyosun..:44::44:
bu adamın belli ki karakteri bozuk kusura bakma ama..

her fırsatta seni beğenmediğini güzel bulmadığını söyleyen biriyle sen nasıl hala devam ettirebildin onu da anlamış değilim..
kızlar böyle şeyleri çok umursar çünkü bana sevgilim böle bişey söylese bidaha yüzüne bakmam bakamam
kısacası tatlım sen otur da şükret başka birini bulmuş senden kopmuş diye..

Konuyu çok uzun ve karışık anlatmışsın canım, kim nerde yaşıo kim kime ne demiş pek anlaşılmıyor.Ama ortada ciddi bi sorun olduğu açık ve net.Öncelikle seni gerçekten seven bir nişanlı yok bu kesin, aile desen onlarında elle tutulur hiçbir yeri yok.Bence sen bu kadar kısa bir sürede nasıl başka birini bulurdan ziyade, ben bu adama bu kadar zaman nasıl dayandım diye kendini sorgula.
Kurtulduğun içinde bol bol dua et.Çünkü sevmekde sevilmekde emek ister, sizin ilişkinizde ben bir emek göremedim.

Severek ayrıldık derken neyi kastediyorsun?? Sen sevmişsinde onda sana karşı zerre miktarı sevgi görmedim aksine sana insan muamelesi bile yapmamış ki. Bırak sevgilim olacak kişi elin yedi kat yabancısı bana çirkin maymun vs vs diyecek ben onu yanımda civarımda tutacağım..

Ayrica

Bgun sana surekli cirkinsin diyen adam

Yarin evlendiginizde senle yataga girmek istemez !

Seni begenmiyorum senle beraber olamam der !

Kuzum unut bu adami unut

Evlenseydiniz her sey daha da berbat olacakti unut

Aptalliktan galiba, bi yanda sevdigine inaniyordum dyer yandan da seven insan bunlari soylemez diye dusunuyordum.
Ailecek oyleler, aninda herseyi birbirilerine yetistiriyorlar.
Yani, anlatilmamasi gerekir, ve her akli basinda insan bilir yanlis oldugunu.
Hadi ailesi cirkin diyorlardi, onun gelip soylemesi yanlis.
Evet oyleydi, baskalarinin lafina cok inaniyor.
Nerdeeee, onda oyle guzel konusmalar yoktu.
Bende hep yiyip yuttum o laflarini.
Esine, sevgilisine laf soyletmemeli de bir erkek.
😊Yorumun icin tesekkurler.

Cok uzun evet☺
Ben gercekten unutup hayatima devam etmek istiyorum, ama elimde degil uzuluyorum, bittigine degil de bitme nedenine uzuluyorum. Neden oyle olmak zorundaydi, buna uzuluyorum ben.
Bende anlamadim ki, kac defa kovdum, numarami herseyimi degistirdim, yine bulurdu, sozler verip aglardi, bende enayi gibi inanirdim.
Yok, kendisinin de oturumu var bu ulkede..biz orta duzey bir aileyiz ama kendisinin ve ailesinin maddi durumu cok iyi.
Aptalliktan baska ne olabilir.
Yok ne kusura bakmasi☺, haklisin cnm.
Bende kendime kiziyorum.
Bende icime attim attim, son anda patladim....
:))
Yorumun icin tesekkurler cnm.

Evet cok uzun oldu, cogunu silim diye dusunuyorum...kusura bakma, turkcem bozuk.
Haklisin yok, Ben sadece kendimi kandirmisim.
Aile cok onemliymis bunu anladim.
Aptalliktan galiba.
Ailem ve akrabalarim da oyle soyluyor.
Cok dogru..
Yorumun icin tesekkurler cnm.

Ayrica

Bgun sana surekli cirkinsin diyen adam

Yarin evlendiginizde senle yataga girmek istemez !

Seni begenmiyorum senle beraber olamam der !

Kuzum unut bu adami unut

Evlenseydiniz her sey daha da berbat olacakti unut

Birini begenmeyen insan neden onunla 4 sene cikar ve evlenmek ister anlamadim gitti.
Zaten kotuydu, evlenince dedaha kotu oludu dedigin gibi.

Ben oyle olduguna inanmak istiyordum galiba.
Kimse kimseye boyle seyler dememeli zaten.
Yorumun icin tesekkurler.

Bu nasıl bir yazı yaa,
Okumadım vallaha,
Geçmiş olsun diyim sadece,demek ki sadece sen severken ayrılmşsınız,
En azından başlıktan mütevellit bir çıkarım yapmış oliyim..

Beraberken de farkindaydim ama yine de iliskiyi surdurmekte direndim galiba.
Yani. Hem ailesiyle ve arkadaslariyla iyi olmami istiyordu hemde soyledikleriyle sogutuyordu, akil isi degil.
Oyle sevgi olmaz olsun.
Aynen oyle, insanlik, akil onemli.
:)).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…