- Konu Sahibi Letmeloveyou
-
Ortasına kadar zor zahmet okudum, bir nokta bir satır başı bir virgül koysaydın be kardeşim :26: Vallahi uğraştım da sonunu getiremedim.
Allah hicbir genc kiza onlari yasatmasin insallah.
Çok uzun. yarısında sıkılıp okumayı bıraktım.
yalnız okuduğum o yarısına kadar ki kısımda seni seven bir nişanlı göremedim ben adam sana çirkin bile demiş yanlış okumadıysam. hani başlığa yazmışsın ya "severek ayrıldık" diye. bence öyle değil ama...
hepimizin yaşanmışlıkları vardır o yüzden anlıyoruz seni tatlım hiç üzülme.karşına öyle biri çıkar ki iyiki ondan kurtulmuşum diye dua edersin.kendine saygısı olmayan kişiliksiz insanlara hiç tahammülüm yok ya
Bu adam seni sevmis mi?
Kuzum yapma Allah askina kim sevdigi kadina "agzin maymunlarin agzina benziyor" der
Ayrica surekli laf tasimis bu cocuk.. Ailesi senin hakkinda kotu ne derse gelip sana soylemis..
Boyle seyler gelip anlatilmaz ki !
Ayrica bu ne bicim aile ki ogullarinin sevdigi kadina "cirkin" deme cüretinde bulunuyorlar !
Biri eski nisanlina bisey anlatinca sana da ne oldugunu sormadan direkt "boyle boyle yapmissin" diyormus !
Oncelikle "hayatim, ablam bir seyler anlatti, sen de anlat bakalim, ne oldu?" Demesi lazimdi !
Hem bu ne bicim aile boyle surekli cocuk gibi seni oglana ispiyonlamuslar
Uzuldukce aklina bunlar gelsin
Ay bana cirkin desinleer ben gozlerini oyarim
Ayrica bana laf soyletecek erkegin kalibina tukureyim !
Kurtulmussun adamdan yat kalk dua et !
baştan sona yazıyı okudum zor olsa da:)
canım sen gerçekten kurtulduğuna şükredeceğin yerde üzülüyosun..
Allah kurtarmış yani bi kere bu adam seni sevmemiş madem beğenmiyomuş seni hep eleştiriyomuş o zaman neden nişanlanmış onu da anlayabilmiş değilim..
aklıma farklı şeyler geldi yurtdışına çıkma isteği yada maddi olanaklar vs gibi..
ayrıca sen nasıl o yazıları mesajları okuyabildiğin halde hala herşeyi unutmaya hazırım diyebiliyosun..:44::44:
bu adamın belli ki karakteri bozuk kusura bakma ama..
her fırsatta seni beğenmediğini güzel bulmadığını söyleyen biriyle sen nasıl hala devam ettirebildin onu da anlamış değilim..
kızlar böyle şeyleri çok umursar çünkü bana sevgilim böle bişey söylese bidaha yüzüne bakmam bakamam
kısacası tatlım sen otur da şükret başka birini bulmuş senden kopmuş diye..
Konuyu çok uzun ve karışık anlatmışsın canım, kim nerde yaşıo kim kime ne demiş pek anlaşılmıyor.Ama ortada ciddi bi sorun olduğu açık ve net.Öncelikle seni gerçekten seven bir nişanlı yok bu kesin, aile desen onlarında elle tutulur hiçbir yeri yok.Bence sen bu kadar kısa bir sürede nasıl başka birini bulurdan ziyade, ben bu adama bu kadar zaman nasıl dayandım diye kendini sorgula.
Kurtulduğun içinde bol bol dua et.Çünkü sevmekde sevilmekde emek ister, sizin ilişkinizde ben bir emek göremedim.
Ayrica
Bgun sana surekli cirkinsin diyen adam
Yarin evlendiginizde senle yataga girmek istemez !
Seni begenmiyorum senle beraber olamam der !
Kuzum unut bu adami unut
Evlenseydiniz her sey daha da berbat olacakti unut
Severek ayrıldık derken neyi kastediyorsun?? Sen sevmişsinde onda sana karşı zerre miktarı sevgi görmedim aksine sana insan muamelesi bile yapmamış ki. Bırak sevgilim olacak kişi elin yedi kat yabancısı bana çirkin maymun vs vs diyecek ben onu yanımda civarımda tutacağım..
Tesekkurler .
Ben mi? Anlamadim
rica ederim..
bak sen kendin herseyin farkindasin,
seven insan kotu laflari sana senin laflarini onlara tasimaz arayi iyi yapmaya calisir,
cirkin olsan bile insan sevdigine cirkin dermi oyle gorurmu,
hem guzellik gecici insanda akil olsun yeterki,
o guzellik aramaya devam etsin oyle biri denk gelirki seni mumla arar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?