Nisanlimla severek ayrildik, simdi o baskasiyla nisanlaniyor

O yüzden canım seni mutsuz eden kimseyi hayatına alma .kendine kötülük etme .Biraz kafanı dinle. uzun bir müddet kimseyle bir ilişkiye başlama zaten .Şuan kafanı dinlemeye ihtiyacın var .

Sakin biri olmamdan yararlandi, oyle seyler soyleyip durdu.

😃Herkes bunu soyluyor, yazdiktan sonra tekrar okumadim gonderdikten sonra okudum, kitap yazmisim resmen ve tekrar ayarlanamiyor da galiba. Kusura bakmayin.

😊Yorumunun icin tesekkurler.

okurkeeeen her kelimeede yuhh diye diye okudummm arkadasım sen bu adamı hala nasıl sewiyorum diyebiliosun yaa ? nişan bile olmadan ben bu adamdan çooktan ayrılmıştım.... ßenim ailemin yanında bana bağırcak ağzın maymuna benziyor dicek her kelimesinden biri çirkinsin olucak... ablalarına zaten ne desek boş Allahlarından bulsunlar...
yoluna bak sen herkez hakettiğini yaşar sana yasattıklarını belki oda o kızdan çekicek vede ailesi.... Allaaah büyük köpek gibi pişman oldunu umarım görürsün ve umarımm hayatına gerçekten adam gibi birini alırsın

Cok haklisin hata bende, bastan beri o laflarini yiyip yuttum ve 4 bucuk sene gibi bi sure bu insana katlandim.
Bilmiyorum, yani seviyordum ama sevdigim icin de kendimi okadar ezdirmemeliydim.
Dogru aptalliktan baska bisey degil, Ben cok ayrilmak istedim bundan ama her seferinde beni kandirdi sozleri ve aglamasiyla.
Bosluga dustugum icin oyle hissediyorum galiba, yoksa boyle bir insana donulmez.
Yorumun icin tesekkurler😊

sonuna kadar okuyamadım , ama sana hakeret eden bırısı ıcınn uzulme ...

Dusunceli, ilgili yanlari oldugu icin, belki de Ben oyle gormek istiyordum, bilmiyorum.
Yok degil, hem o harciyordu hep ben degil..ama yaptigini da soyluyordu.
Bence onun ailesinden kaynaklaniyor, ailede sevgi gormemis cunku ailede gorgu denen bisey yok...bu iliskide bunu ogrendim ailenin cok onemli oldugunu.

Son düzenleme:
gözlemlerime dayanarak konuşuyorum ki erkekler genç yaşlarında çok hoyrat oluyorlar. kültürümüzün de etkisiyle dış görünüşe gereğinden fazla önem veren, kendine prensesleri layık gören çocukça bir akılla veriyorlar kararlarını. salla gitsin değmez üzülmene...

git kurban kes fukara doyur hatta umreye git kurtulduğun için ne kadar şükretsen azdır. sen de mazoşist misin nesin nesini sevdiysen bu denyonun

O yüzden canım seni mutsuz eden kimseyi hayatına alma .kendine kötülük etme .Biraz kafanı dinle. uzun bir müddet kimseyle bir ilişkiye başlama zaten .Şuan kafanı dinlemeye ihtiyacın var .

Bu iliskiden sunu ogrendim bundan sonra, o tarz hakaretlere sessiz kalmamak, olan sana oluyor...Sakin kisikigimden yararlandi. Kor ve cok aptalmisim ki olanlara katlanmisim.
Sagol canim, uzun bi sure sadece kendimle olmak istiyorum.

Aptalliktan galiba bilmem, insan bukadar gor olmamali degil mi..
Bende cok ayrilmak istedim ama sozleriyle ve aglamasiyla hep beni kandirdi, bende inandim.
Gorgu denen birsey yoktu ailede.
Umarim oyle olur ne diyelim...insallah, yani uzun bi sure yeni bi iliskiyi dusunmuyorum ama ilerde olacaksa da umarim iyi biri cikar karsima.
Yorumun icin tesekkurler☺

Ve de cahillikten kaynaklaniyor, hangi akli basinda insan sevdigine onlari soyler...
Erkekler icin hic degmez, cok dogru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…