Nisanlimla severek ayrildik, simdi o baskasiyla nisanlaniyor

Yapim oyle, sakin biriyim. Sadece kendi kendime aglardim.
Aptaligimdan galiba, sevdim ama o sevmemis, seven bir insan sevdigine onlari soyler mi?

ooyy allah bitti sonunda okumak için gözlüğümü taktım, kendime mousela seçerek paragraflar fln yaptım yani ama hepsi meraktan sırf severek ayrılma kısmını görmek için ancak göremedim:44:
ben senin yerinde olsam güler oynar kurban keserdim.
sana neden bu kadar çok hakaret etmesine izin verdin ki en baştaki hata bence o.. ailesi yine ayrı bir durum hiç akıl sır erdiremedim ben bu tavırlarına.. bir de aklıma şu takıldı senin ailen neden o aileyi gördükten sonra karşı çıkmadı evlenmenize?

Evet cok uzun yasmisim😃 haklisin. Aynen oyle

Yok ne kusura bakicam😊 cok haklisin, nasil dayanabilir ki bi insan, uzattim uzattim bi yerde patladim.

iyide bu adam seni sevmemiski hem ben bana hakaret eden biriyle asla evlilik dusunmezdim ayrica siz ayrilmssnz neden facebooktan o tarz bi msj atip kendini kucuk dusuruosunki

Benimde aklim basima sonradan geldi ve ayrildim ama sonra pesinde kosarak degerimi dusurdum, cok pismanim ama oldu bi kere😞. O kiza mesaj atmam zaten cok sacma oldu.

Cok uzun yazmisim haklisin😊. Oyle olmus galiba tek tarafli sevgi, tesekkurler.

şahsen ben sürekli sevdiğini söyleyen adama değil de davranışlarıyla bunu gösteren, beni kollayan, sahiplenen adama inanırım. bu adam seviyorum demiş eee nolmuş. bana da bi sürü adam seviyorum dedi hangisi yanımda şimdi :130:
zaten burda severek ayrılma diye bir şey de yok ki.
sizi allah kurtarmış bence.

canım belliki Sen değer vermişsin, sevmişsin. Böyle biri sevilmeyi hak etmiyor. Sana böyle davranan birisine iyi davranarak onu ödüllendirmişsin. Böyle birisinden kurtulduğun için şükret. Seni sevecek senin değerini bilecek birisiyle yoluna devam et. O adam da evlense de mutlu olamaz. Yarın öbürgün ayrılır. Ettiğini bulur.

Dogru bi kac kisi soyledi bunu, bende sonra okuyunca oyle dusundum ama gondermistim.
O oyle soyluyordu, ve surekli agliyordu, annemin yaninda bile agladi kac defa. Ne bilim bende hem inaniyordum (belki de inanmak istiyordum bilmiyorum) hemde inanasim gelmiyordu, onun o dediklerinden dolayi.
Aynen oyle oldu, psikolojimi bozdu.

Aynen oyle oldu, pismanim ama is isten gecti. Dusununce evet yoktu.
Bende oyle yaptim butun herseyini sildim.

Ailem sevdigim icin ses etmiyorlardi ama onu sevmediklerinide soyluyorlardi, senin gormedigini ailen goruyor iste.
Ben sevdigim icin katlandim yani yedim yuttum o laflarini ama demek ki bi yere kadar.
Bilmiyorum duzelir diye dusunmek istiyordum galiba.
Hirs filan degil unuturum dedim unutamadim, oyle birini nasil unutamiyorum bilmiyorum.

Letmeloveyou ; Konu başlığıyla konu içeriğinde ben bir uyum göremedim kusura bakma .En başta bitmesi gerekiyordu bu ilişkinin .Ama siz bitmesi gereken ilişkinin süresini uzatmışsınız .Bırak nişanlanmayı böyle adamla sevgili bile olunmaz .Senin kendine ne kastın vardı da böyle bir adamla nişanlandın anlam veremedim .

Hem kendisi hem çevresi sürekli seni aşağlamışlar . Ben şuna çok inanırım ; bir kızı sevdiği prenses de eder rezil de ... Sen kainat güzeli dahi olsan , sürekli sevdiğin tarafından aşağlandığında mutsuzluğun suratına da yansır , ve o güzelliğinde bir zaman sonra akıp gider . Ama sevdiğin seni sever mutlu ederse , o mutluluk senin suratına da yansır güzelliğine güzellik katarsın ,daha da çok güzelleşirsin .O güzelliğin gözlerinin içine yansır ışıl ışıl bakarsın . Kısacası mutlu kadın güzeldir ,mutsuz kadın çirkindir . Bir kadının ruhu eskidiyse yüzü de eskir .Ben buna çok inanıyorum . Lafın özü ; sen bu adamla nişanlanmakla kendine dünyanın en büyük kötülüğünü etmişsin .Şuan belki üzülüyorsun , ama farkında değilsin hayatından bir mikrop gitti . Bir zaman sonra nefes aldığını hissedeceksin .Biraz zamana ihtiyacın var geçecek emin ol .Bırak kimle nişanlanıyorsa nişanlansın .Hayatına seni seven , sana değer veren ruhunu okşayacak insanları kat .Unutma sen değerlisin ,ve hayat çok kısa

Eski nişanlın olacak adama(!) o kadar sinirlendim ki konunun sonunu getiremedim

Bu ne biçim ilişki. Sana sen kendini güzel mi sanıyorsun dediğinde bassaydınız kıçına tekmeyi bu kadar yüz bulmazdı bu adam. Nasıl katlandınız bu insanlara? Konuşmalar bile ne kadar çirkin. La bula bula bunu mu buldun falan. Bu ne ya.

Kiza mesaj attigima pisman oldum bende.
Izin vermedi ki iyi olmamiza.
Aramizda ki sorunlari herkese anlatan oydu ve hepte inkar ediyordu, evet Ben kufur ettim ama kufur eden biri degildim, onun o soylediklerinden dolayi oyle olmustum, ona karsi hircin olmustum yine de ayrilmadim son ana kadar.
Cok dogru saygi, sevgi, emek lazim bir iliski de ve yoktu.
Tabi ki degil, evlenmeyi uzun bi sure dusunmuyorum zaten ve erkeklerden sogudum, seviyorum diyen bir erkek agzin maymunlarinkine benziyor diyorsa, sevmeyen ne de acaba.

bence çok sanslısın. bunu karsına seni gerçekten seven biri çıktığında anlıyacaksın. bu adam seni sevse yok çirkinsin yok maymuna benziyorsun dermi? insan sevdiğine güzel seyler yakıştırır çirkin bile olsa. egoist bir nişanlıdan kurtuldun AllahIN SEVGİLİ KULUYMUŞSUN. EVLENDİKTEN SONRA da rencide edecekti seni kendine olan güvenin yerle bir olacaktı,olmuştur belkide bilemem. 4 buçuk yılın üstüne 3 ayda yeni bir ilişkiye başlamasıda ilginç. helede evlilik niyetiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…