- Konu Sahibi Letmeloveyou
-
yahu kusura bakmada sana sürekli çirkin diyen seni ailecek takmayan insanlara hiç sesin çıkmazsa zamanında buraya upuzun gelip yazarsın sen bu adam(diyelim) dan ayrıldığına sevinmen lazım ne istiyosun dengesiz belli sürekli sana çirkinsin diyen birine 4 yııl nasıl katlandın
özetle kız yurt dışında yaşıyor 4,5 yıllık ilişkisi var ve nişanlanmışlar. çocuk ve çevresi kızı güzel bulmadıklarını dile getimişler defalarca. çocuğun ailesi kıza karşı soğuk davranmış , kız çok yorulmuş bu durumdan çocuklar hakaretlere varan kavgaları olmuş. kız dayanamayarak ayrılmış aradan 3 ay geçince çocuk başka bi kızla tanışıp nişanlanma kararı almış. kızın sorunu insan bu kadar kısa sürede başkasını sever mi ?
yahu kusura bakmada sana sürekli çirkin diyen seni ailecek takmayan insanlara hiç sesin çıkmazsa zamanında buraya upuzun gelip yazarsın sen bu adam(diyelim) dan ayrıldığına sevinmen lazım ne istiyosun dengesiz belli sürekli sana çirkinsin diyen birine 4 yııl nasıl katlandın
iyide bu adam seni sevmemiski hem ben bana hakaret eden biriyle asla evlilik dusunmezdim ayrica siz ayrilmssnz neden facebooktan o tarz bi msj atip kendini kucuk dusuruosunki
dayanıp sonuna kadar okuyamadım ama kurtulmuşsun yat kalk şükret o adam seni hiç sevmemiş sen kendi içinde yaşamışsın kıyamam sana, hakkında hayırlısı olsun bundan sonra ne yaparsa yapsın ilgilenme sen önüne bak bence
Canım maalesef ilk birkaç satırı okudum onu da anlayamadım.
Hem karışık yazmışsın konuyu, hem de keşke bir satır başı falan yapsaydın.
Bunca ayrıntıya gerek olmadığını düşünüyürum.
İki satırdan birinde seni beğenmediğini vurguladıktan ve yaptıklarını yerdikten sonra sonunda onun seni çok sevdiğini söylemen bana inandırıcı gelmedi.
Yıprandığınla kalmışsın, bence artık bir dur de kendine ve düşünmekten vazgeç
Cocugun yeni kiz arkadasina mesaj atarak bence siz kendinizi aciz durumuna dusurmussunuz. Eski sevgilinizin elle tutulur hic bir yani yok. Zaten ayrilmissiniz bence kendi hayatiniza odaklanin boyle uzaktan takip etmekle olmaz. Bakip bakip her gun kendi kendinizi yersiniz.
Bu arada dikkat ediyorum herkeste bir "ama ben ilk aşkıydim" hayiflanmasi var. Artik kabul edin bayanlar, onemli olan bir erkegin ilk aşki olmak degil, son aşki olmak. Zira erkekler icin inanin hic kiymeti olmuyor ilk aşklarin
Seni sevseydi başkasıyla nişanlanıyor olmazdı.
Kendini kandırmamalısın.
1-Aileni nasıl ayaklar altına aldın?
2-Ailen, ayaklar altına alınmana nasıl musade etti?
Ayrıca, baskasının hesabından yazısma hakkın yok senın.
Sen, baska seyler ıstemıssın..tutarsızlıgının sebebı bu.
Ya da sureklı hakaret ısıttıgın kapıya, kendını ıspatlamaya calısmıssın.
Olmadıkca hırslanmıssın..vs.. yanı hıc normal degılsın
Dıger taraf daha anormal olabılır ama bızden sen yardım ıstedın.
bunlar sahte hıkayeler mı dıyorum...sonra kım bu destanla ugrasır dıyorum...
Eski nişanlının, yeni kız arkadaşına koca avcısı diye mesaj yazman çok gereksiz bir davranış.
Bence siz bu ilişkiyi tüketmişsiniz artık bir araya gelseniz bile uzun sürmez.Onun için bırakın
herkes kendi yoluna gitsin.Yazdıklarınız anlattıklarınız çoluk çocuk işi 'la kız güzel la bu kız çirkin' bune.
Aranızdaki konuşulanlar ailelerin dilinde,küfür var ,hakaret var.Kişiliği oturmamış ergen çocuk halleri.
Hayat sadece aşk, meşk, evlillik değil.Kendinizi,genel kültürünüzü geliştirecek uğraşlar edinin.Evlenmek
için acele etmeyin.Artık çoğu evliliğin sonu hüsran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?