Nisanlimla severek ayrildik, simdi o baskasiyla nisanlaniyor

Letmeloveyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
81
0
26
Hollanda
Merhaba arkadaslar, .
Ben 20 yasindaydim o da 22.

tanistigimiz ilk seneden ihtibaren surekli beni ona yakistirmadiklarini soyler dururdu. Tanismamizin ilk aylariydi ve gelip bana dedi ki benim bir arkadasim dedi ki o kiz guzel degil ve sayre, uzuldum kendi kendime dusunur dururdum bu arkadasi kim diye.

Ali diye bir arkadasi var, bir gunde geldi dedi ki Ali'ye seninle konustugumu soyledim o da dedi ki la o kiz guzel degil la bula bula onu mu buldun dedi, cok uzuldum tabi ki ama bisey demedim.

Bir gun de dedi ki Alilerin dugun kasetini izledik sevgi (Alinin esi) seni gosterdim, guzel kiz dedi, kimse seni begenmedi birtek sevgi begendi dedi, bunlar soylenmesi gereken seyler mi sizce?

Ikinci sene de, annemle tanistirdim ve bizim eve gelip gitmeye basladi.

Bizim evde bi gun ben aynaya bakarak goz kalemi suruyordum ve eski nisanlim da sen kendini guzel mi saniyorsun dedi durduk yere, bende uzuldum tabi AMA bisey demedim herzamanki gibi.

Surekli tartisirdik, galiba onun dedikleri yuzunden cok hircinlasmistim, kufur etmeye baslamistim, sesiz sakin biriyken sinir topu olmustum resmen, aynaya bakmak istemiyordum, resim bile cektirmek istemiyordum, ailem farkindaydi bize karsi cok degistin dediler, bende kabullenmeyip sinirleniyordum.

ucuncu sene de evlilik teklifi etti

Cok kes ayrilip baristik, ve her seferinde ayrilmak istiyen de bendim, ailesiyle tanistikdan sonra, onlar ne derse desin gelip bana soylerdi, hep hos olmayan seyler tabi ve bizim aramizda ki problemleri de gidip ailesi ve arkadaslarina anlatirdi.

Nisanda cekilen resimleri eski nisanlim Facebook'a eklemisti, sonra bir gun yemekteyiz durduk yere fatma ablamlar (fransada oturan ablasi ve biz nisanlaninca zahmet edipte aramayanlardan biri) nisan resimlere bakmislar ve kiz guzel degilmis dediler dedi bana.

niye bunlari bana soyluyordu anlamiyorum, cok uzuluyordum bisey de demiyordum.

Bir gunde durduk yere agzin maymunlarinkine benziyor dedi, okadar uzuldum ki anlatamam, kendisinden sogumama sebeb oldu ama yine de terk etmedim.

Turkiye'ye gittim annemle gelinligimi almaya, ordaki yasananlar da ayri bir hikaye.

3ay kalmisti dugune, telefonda konusuyorduk ve hic dusunmeden, Ben bu adami seviyorum, ayrilirsam donusu yok, dugunumuzu, nisanli oldugumuzu hic ama hic dusunmedim birden yapamiyorum dedim, tukenmistim herseyin patlamasiydi galiba.

Ayrildiktan sonra bana ne kadar zarar verdigini anladim, insan severken gormezlikten duymazliktan gelmeye calisiyor ama bi yere kadar demek ki.

Ayrildiktan iki ay sonras eski nisanlim bana mesaj atti, sonra biz bulustuk bi kac sefer bununla, beni nasil ozledigini, cok sevdigini soyledi ve agladi neden bunu bize yaptin dedi, bende cok sevdigim icin herseyi unutmaya hazirdim.

sonra ne olduysa beni seven, tekrar bi araya gelmek isteyen eski nisanlim beni istemedigini soyledi. Hem bana umit vermisti, birbirimize zaman verelim demisti, sonrada istemedigini soyledi.

Ben hala onu seviyorum beni cok kirmis olmasina ragmen ama o hicbir zaman kendini hatali gormedi sadece beni sucladi hala da sucluyor.

Beni cok sevidigini soyluyordu, ilk asik oldugu insan benmisim, ve ilk defa bana seni seviyorum demis, her birakmak istemem de benim icin aglayan, bensiz yasayamiyacagini soyleyen, bir gun benim onu birakacagimdan korktugunu soyleyen, senin icin olurum diyen adam nasil olurda bu kadar kisa surede baska sevdalar pesinde olur anlamiyorum.

Son düzenleme:
mesaim bitiyor sonuna kadar okuyamadım ama eve gidince girer okurum.
sana güzel değilsin demesine/demelerine takma, kompleksli olmasalar sana bunu söylemezlerdi
ona bakarsan banada çirkin diyolardı ama ben peri kızı kadar güzelim

Ortasına kadar zor zahmet okudum, bir nokta bir satır başı bir virgül koysaydın be kardeşim :26: Vallahi uğraştım da sonunu getiremedim.

Cok mu kufur eden birisin ki ailesi seninle muattap olmadi?? Merak ettim gercekten en buyuk kopma noktasini.
Ayrica 4 sene uzun bi zaman size cirkin maymun diye hitap eden birine nasil bu kadar bagli kaldiniz.
Ayrica yazidiginiz gibi bi aileyse kurtuldugunuza sevinin. Evlenince hersey daha zor olurdu

Severek ayrılmak bunun neresinde onu anlayamadım?

Nişanlın birini sevmişse şayet bu sen değilsin.

Ha yok sen onu sevmişsen kusura bakma pek normal değilsin, bu adamn nesini sevdin Allah aşkına. Bırak evleniyor mu nişanlanıyor mu ne yaparsa yapsın, evlendiği kıza üzül sen.

ALLAH ın sevdiği kuluymushsun canım
Yol ver gitsin sana o kadar hakaret eden insanla nisanlanman hataydi zaten
Bu arada nisanlinizla severek ayrildiginizi da düşünmüyorum siz sevmishsiniz sadece

sonuna kadar okudum vallah, sırf meraktan
Ben senın sorununu anlayamadım?
Senın yerınde olsam kurban felan keserım bu adamdan kurtulduğum ıçın
nıye yenı manıtasına mesaj atıyorsun sen facebookdan? O kısım çok gereksız ve saçma olmuş
kendı kendını rezıl etmışsın mesajın ıçerığıde gereksız bence..
Çoook gereksız detay vermışsın, çoğu üye okumaz bıle söylıyım sana,
sen sorununu net bı şekılde 1-2 cümle şeklınde yaz yardımcı oluruz

Bırde nışanlımla severek ayrıldık yazmışsın ya,
şu koca yazıda senı seven (!) nışanlıyı aradım, bulamadım

bu adam senı sevmemış kı

canım o kadar uzun yazmışssın ki sonunu getiremedim canım kendi tecrübelerimden yola çıkarak konuşuyorum ki ben bu yüzden nişanı attım çok şükür ki şimdi huzurluyum canım bana kalırsa hiç kimsenin lafına bakma ağzı olan konuşuyo bende senin gibi düşünüyodum ama değmiyo bide bana sorarsan eğer bu adam beş para etmez seni üzen biri şimdi üzüyosa ilerde daha çok üzecektir ayrıca kimsenin senin özgüvenini kırmasına müsade etme herkes kendine baksın önce sen evlenirken onun ailesiyle de evleneceksin zaten anladığım kadarıyla seni önemsemiyodu seni umursamayanı sende umursama bunları erkenden görüp anlamışssın hiç değilse ya evlenip boşansaydın daha mı iyi olacaktı?

tamamını okudum
ne nısanlın ne aılesı asla senı hak etmemısler ozellıkle kv nın sana bır dunya sey aldırması ne kadar sacma ve absurd bunu neden yaptın kı ayrıca nısanlının her guzel degılsın dedıgınde guya etrafdakı herkes oyle soylemıs ya sende dıyemedın mı senı de bana hıc layık gormuyorlar dıye sende uydursaydın su gordu senı ay bula bula bunu mu buldun dedı bana dıye kaldı kı ben hıckımsenın bunları soyleyecegıne ınanmıyorum tek yaptıgı sey kendı komplexınden dolayı sana bunları uydurmak olmus ve sende tepkı vermeyerek hata etmıssın bır hatanda onun facebook sıfresını kırman olmus sen ondan kurtulduıguna sukret ne kadar tutarsız aılesı desen felaket verılmıs sadakan varmıs kardesım bosverrr sakın oyle sevıyorum falan dıye dusunme bence sevmek degıl senınkısı bır nevı tercıh edılmeme durumu tepkısı kacan balık buyuk olurmus ama buna balık bıle demeyecegım rabbım senı esırgemıs ınan bana karsına cok daha ıyılerı cıkacak dahası sen bu uzuldugun gunlere uzuleceksın bence kapında yalvarsa bıle yuzune bakma ınan degmez

Severek ayrılma falan değil bu adam resmen evlenecek kız arama derdinde,evlenecek karısını eve koyacak sonraa hoop göz başkalarında.. çünkü adam komplekli belli yani,ezik karakterli..Sen artık bence kafandan sıl bunu kurtulduğuna şükret. Onlarla uğraşıp seviyeni düşürme. Tamam sevmişsin onca zaman çıkmışsın ama güçlü ol,öyle güzel unutuluyor ki. Gez,dolaş ne bilim sevgil falan bul kendine başkalarını sevmeye çalış,ne yaparsan yap ama kafanı meşgul et boş kalma yoksa daha çok sararsın

sevmek,aşk insanı kör eder karşındakinin iyiliğini kötülüğünü anlayamazsın,seni yerden yerede vursa ses çıkartamazsın. Sadece çocuk böyle olsa anlarım ama aileside pek kalitesizmiş evlilik başka şey. evlendiğinde bi tek kocanla evlenmiosun aileside işin içinde olcak. düşünsene nişanlın gibi sana değer vermeyen seni ezen bi sürü insan. çekilirmiydi o hayat sannıyosun
sakın dahada o çouğun adını bile hatırlama derim. az sabret geçecek göreceksin..

Son düzenleme:
yahu kusura bakmada sana sürekli çirkin diyen seni ailecek takmayan insanlara hiç sesin çıkmazsa zamanında buraya upuzun gelip yazarsın sen bu adam(diyelim) dan ayrıldığına sevinmen lazım ne istiyosun dengesiz belli sürekli sana çirkinsin diyen birine 4 yııl nasıl katlandın

özetle kız yurt dışında yaşıyor 4,5 yıllık ilişkisi var ve nişanlanmışlar. çocuk ve çevresi kızı güzel bulmadıklarını dile getimişler defalarca. çocuğun ailesi kıza karşı soğuk davranmış , kız çok yorulmuş bu durumdan çocuklar hakaretlere varan kavgaları olmuş. kız dayanamayarak ayrılmış aradan 3 ay geçince çocuk başka bi kızla tanışıp nişanlanma kararı almış. kızın sorunu insan bu kadar kısa sürede başkasını sever mi ?

iyide bu adam seni sevmemiski hem ben bana hakaret eden biriyle asla evlilik dusunmezdim ayrica siz ayrilmssnz neden facebooktan o tarz bi msj atip kendini kucuk dusuruosunki

dayanıp sonuna kadar okuyamadım ama kurtulmuşsun yat kalk şükret o adam seni hiç sevmemiş sen kendi içinde yaşamışsın kıyamam sana, hakkında hayırlısı olsun bundan sonra ne yaparsa yapsın ilgilenme sen önüne bak bence

Canım maalesef ilk birkaç satırı okudum onu da anlayamadım.

Hem karışık yazmışsın konuyu, hem de keşke bir satır başı falan yapsaydın.

Bunca ayrıntıya gerek olmadığını düşünüyürum.
İki satırdan birinde seni beğenmediğini vurguladıktan ve yaptıklarını yerdikten sonra sonunda onun seni çok sevdiğini söylemen bana inandırıcı gelmedi.
Yıprandığınla kalmışsın, bence artık bir dur de kendine ve düşünmekten vazgeç

Cocugun yeni kiz arkadasina mesaj atarak bence siz kendinizi aciz durumuna dusurmussunuz. Eski sevgilinizin elle tutulur hic bir yani yok. Zaten ayrilmissiniz bence kendi hayatiniza odaklanin boyle uzaktan takip etmekle olmaz. Bakip bakip her gun kendi kendinizi yersiniz.

Bu arada dikkat ediyorum herkeste bir "ama ben ilk aşkıydim" hayiflanmasi var. Artik kabul edin bayanlar, onemli olan bir erkegin ilk aşki olmak degil, son aşki olmak. Zira erkekler icin inanin hic kiymeti olmuyor ilk aşklarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…