- Konu Sahibi EU1
benim esimde olsa ayni tepkiyi verirdi. istemez tabi ya, sonucta resmiyet yok, yarin ayrilsalar o arkadasi ileri geri konusur, esinde erkeklerin nasil olduklarini bildigi icin kabul etmemistir.
hem neden biraksin baldizini gecenin bi yarisi disarda.
tabi kufretmesi biraz yanlis olmus ama bence nisanlinda aileden bi erkek artik.
nasil baban abin kuzenin olsa bu ise tepki verirse nisanlinda verir bence dogal olarak.
bence ona kizmamalisin, sadece kufretmesine kizabilirsin bana gore
sonuna kadar katılıyorum sana,.nişanlı arkadaşa şunu söylemek istiyorum,alıp karşına ettiği küfürden dolayı özür dilemesini ve bi daha tekrarlamamsı gerektiğini söylemelisin,sanırım oda çok pişmandır,ama bu sebeple kimse kimseyi bırakmamalı.
bana sanki küfürü onaylıyomuş gibi,yada sevgilimden sürekli küfür işitip boynumu büküp buna katlanıyomuşum gibi msj yazan arkadaşlara şunu söylemek istiyorum,ben sevgilimle öyle sorunlar yaşadımki,aileler birbirini istemedi,mesafe sorun oldu,giyim tarzımdan dolayı ailesyile ters düştüm ve daha burda saymak istemediğim bir sürü sorun,ama bi kere olsun değil küfür hakaret bile etmedik birbirimize,hep sorunlarımızda yanımızda olduk,anlayışlı olduk,sabırlı davrandık,inanın bana benim yaşadığım sorunlar karşısında bi şerefsiz lafı hafif bile kalır,bunu tasvip ettiğim anlamına gelmez,bu laftan dolayı ona bağırır çağırırım küserim haftalarca konuşmam ama asla ve asla nişan atmam,nişan aşamasına gelene kadar bu adamı tanıyamamışsam zaten hatanın büyüğü bende olur.