Nişanlımla bitmeyen sorunlarım

hayathepbaharolsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
10
1
Herkese merhabalar,
İçinden çıkamadığım atsam atamayıp satsam satamadığım cinsten bir derdim var :KK43:
1 yıldır nişanlıyım kavgayla ayrılmayla barışmayla geçen bir ilişkimiz var ikimizde her kavgada birbirimizi heryerden engelleyip 3 gün sonra hiçbirşey olmamış gibi kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ailesiyle pek problemim yok genelde beni desteklerler özellikle görümcem ama kendi içlerinde çok sorumsuzlar kayınvalidem pek arayıp sormaz ailemde dolayısıyla ondan çok hoşlanmazlar ama aradığında aşkım tatlım diye konuşur bunları aştım zamanla evlenince ikimiz birbirimize yeteriz dedik ama tabi evlilikte aileyle oluyor böylede bir gerçek var. Benim ailem her zaman arkamda onuda severler bize geldiğinde ne ikram edeceğini şaşırır annem onlardan aynı alakayı göremesekte ama en azından mahçuplar buda birşey. Maddi olarak bir türlü işini oturtamadı para kazanamadıkçada hırçın biri oluyor ben sürekli yardım ettim hep benim desteğimle birşeyler yaptı yapma etme demeyin sevince gözün para pul görmüyo iyi olsun istiyosun ama hata ettiğimin farkındayım verdikçe ister çünkü insanoğlu. İstanbulda yaşamak istemiyor antalyada düzen kurup orda yaşayalım yaşam daha kolay ikimiz tek başımıza ailelerden uzak dedi başta ailemden ayrı olmak istemedim ama benimde zamanla kafama yattı ve nitekim şuan antalyada.
Yine ufak bir sebepten kavga edip tartıştık ardından bana antalyayı unut beni unut hayatını kur gibi şeyler dedi her tartışmada beni unut gibi laflar ederde 3 gün sonra sanki hiç edilmemiş gibi devam eder bu sefer burda yaşamayı unut demesi beni fena kırdı ve bu kavga nişan yıldönümümüzün olduğu gün oldu sabahına birbirimizi kutladık akşamına bu. ya anlatamam o kadar kırıyor ki beni sonra pişman olup senden başka kim var hayatımda sensiz yapamam der biz hem sevgili hem yakın arkadaş gibi olduk heryere beraber gittik her işi beraber yaptık bensiz biyere gitmez pek. 5 gündür konuşmuyoruz dün msj atmış mail adresi şifresi neydi diye soruyor sonra birdaha yazmadı bir özür bile yok. Gerçekten atsam atamıyorum satsam satamıyorum öyle bir girdabın içindeyimki onunla aynı mahallede oturuyoruz biz yeni taşındık akrabamızın evine benim taşınmayı kabul etme nedenim ona yakın olmaktı ve evlenince zaten gitme fikri vardı böyle her kavgada beni yıpratmasından gerçekten bıktım...

İlişki laçka olmuş. Evlenincede devam eder bu sürümcemeler. Çocuk musunuz ayrıl barış. Yok böyle olmaz. Az duygusal değil mantıksal bakın lütfen. AYrıl demek zor ama biraz duraklama dönemine girin tartın kendinizi derim :hayırlısı olsun

nişanlılık dönemi tanıma dönemi zaten. belli ki anlaşamıyorsunuz. evlenince daha beter olacak. bir yıldır ısrarla bir dargın bir barışık ilişkiyi sürdürmek bana biraz mazoşizm gibi geliyor...

Herkese merhabalar,
İçinden çıkamadığım atsam atamayıp satsam satamadığım cinsten bir derdim var :KK43:
1 yıldır nişanlıyım kavgayla ayrılmayla barışmayla geçen bir ilişkimiz var ikimizde her kavgada birbirimizi heryerden engelleyip 3 gün sonra hiçbirşey olmamış gibi kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ailesiyle pek problemim yok genelde beni desteklerler özellikle görümcem ama kendi içlerinde çok sorumsuzlar kayınvalidem pek arayıp sormaz ailemde dolayısıyla ondan çok hoşlanmazlar ama aradığında aşkım tatlım diye konuşur bunları aştım zamanla evlenince ikimiz birbirimize yeteriz dedik ama tabi evlilikte aileyle oluyor böylede bir gerçek var. Benim ailem her zaman arkamda onuda severler bize geldiğinde ne ikram edeceğini şaşırır annem onlardan aynı alakayı göremesekte ama en azından mahçuplar buda birşey. Maddi olarak bir türlü işini oturtamadı para kazanamadıkçada hırçın biri oluyor ben sürekli yardım ettim hep benim desteğimle birşeyler yaptı yapma etme demeyin sevince gözün para pul görmüyo iyi olsun istiyosun ama hata ettiğimin farkındayım verdikçe ister çünkü insanoğlu. İstanbulda yaşamak istemiyor antalyada düzen kurup orda yaşayalım yaşam daha kolay ikimiz tek başımıza ailelerden uzak dedi başta ailemden ayrı olmak istemedim ama benimde zamanla kafama yattı ve nitekim şuan antalyada.
Yine ufak bir sebepten kavga edip tartıştık ardından bana antalyayı unut beni unut hayatını kur gibi şeyler dedi her tartışmada beni unut gibi laflar ederde 3 gün sonra sanki hiç edilmemiş gibi devam eder bu sefer burda yaşamayı unut demesi beni fena kırdı ve bu kavga nişan yıldönümümüzün olduğu gün oldu sabahına birbirimizi kutladık akşamına bu. ya anlatamam o kadar kırıyor ki beni sonra pişman olup senden başka kim var hayatımda sensiz yapamam der biz hem sevgili hem yakın arkadaş gibi olduk heryere beraber gittik her işi beraber yaptık bensiz biyere gitmez pek. 5 gündür konuşmuyoruz dün msj atmış mail adresi şifresi neydi diye soruyor sonra birdaha yazmadı bir özür bile yok. Gerçekten atsam atamıyorum satsam satamıyorum öyle bir girdabın içindeyimki onunla aynı mahallede oturuyoruz biz yeni taşındık akrabamızın evine benim taşınmayı kabul etme nedenim ona yakın olmaktı ve evlenince zaten gitme fikri vardı böyle her kavgada beni yıpratmasından gerçekten bıktım...

öncelikle nişan yıldönümü nedir arkadaşım?? nişan dediğin bu kadar uzun olmaz 4-5 aylık mevzudur uzadıkça laçkalaşmış bu bir.
ben ilişkilerde ayrılma muhabbetinin ne olursa olsun ağza alınmaması taraftarıyım. 5 yıllık evliyim ondan önce 5 sene de sevgili idik eşimle bu süre zarfında insani olmayan kavgalar da ettik gençlik mençlik ama hiçbir zaman ayrılalım demedik. o laf ağza bu kadar çok alınmaz alınırsa böyle olur bu iki.
atla otobüse/uçağa git yanına böyle uzaktan iş yürümez. otur konuş böyle konuşarak birbirimizi yıpratıyoruz evleneceksek birbirimizi seviyorsak orta yolu bulalım yapamıyorsak temiz temiz ayrılalım diye konuş. blöf olarak değil ama ciddi ciddi.

öncelikle nişan yıldönümü nedir arkadaşım?? nişan dediğin bu kadar uzun olmaz 4-5 aylık mevzudur uzadıkça laçkalaşmış bu bir.
ben ilişkilerde ayrılma muhabbetinin ne olursa olsun ağza alınmaması taraftarıyım. 5 yıllık evliyim ondan önce 5 sene de sevgili idik eşimle bu süre zarfında insani olmayan kavgalar da ettik gençlik mençlik ama hiçbir zaman ayrılalım demedik. o laf ağza bu kadar çok alınmaz alınırsa böyle olur bu iki.
atla otobüse/uçağa git yanına böyle uzaktan iş yürümez. otur konuş böyle konuşarak birbirimizi yıpratıyoruz evleneceksek birbirimizi seviyorsak orta yolu bulalım yapamıyorsak temiz temiz ayrılalım diye konuş. blöf olarak değil ama ciddi ciddi.[/QUOT

Bende uzaması taraftarı değildim maddi imkansızlıkları borçları derken böyle olmak zorunda kaldı bana kalsa çoktan evlenmiştik çok haklısın dediklerinde her kavgada üstelik ufacık şeylerde telefonu kapatıp ardından mesaj atıyor bitti bidaha beni arama tamam diyorum 2 3 gün sonra arıyor ee böyle böyle dedin noldu diyorum ciddiye alma sinirden dedim diyor hayatındaki olumsuzları bana patlıyor zaten 1 hafta oldu gideli işi olmazsa dönedebilir kesin değil kalacağı bende aramıyorum kendi haline bıraktım

canim evlilik oyle kolay degil karsindaki olgun biri degilse inan daha da zor en iyisi guzel bir konusma yap hoslanmadigin,kirildigin seyler konusunda baktin hala iliskiniz ayni devam ediyor ayrıl. Ayril demek kolay degil evet sevgi var emek var filan ama bi yere kadar malesef :/

Merhaba:

Yıprandığını düşünüyorsan evlilik kararını gözden geçirmelisin. Bugün yaşadıkların evlendiğinde yaşadığın hayatın Fragmanıdır. Evlilik sadece aşk ile olmaz, sevgi, saygı, karşılıklı anlayış, ve güven gerektirir. Her insan sevdiği ile kavga eder ama arada bir birliktelik var ise ortak bir noktada buluşurlar. Sizin ki inatlaşma evresine geçmiş artık. Mutlu bir gelecek için düşüncenizde ne varsa herşeyin karşılığını bularak karar vermenizi umarım

tam ayrılmalık. şimdi ne güzel ayrılınır bundan. valla canım çekti. şöyle gereksiz bi nişanlım olsa da ayrılsam. ahh ahhhh

evliyken ayrılmak gibi koymaz insana.

Yok gayet atsan atılır satsan satılır.
Muhtemelen seviyorsunuz o yüzden cesaret edemiyorsunuz ayrılığa.
Çok iyi düşünün sonra karar verin.
Hakkınızda hayrlısı olsun.

Kavga etme nedenimizde şu bizim motorumuz vardı sattık 7 8 ay önce motora çok alıştım diyoda topu topu 1 buçuk yıl kullandı dağa önce hayatında motora binmemis antalyada alacağı vardı onu alınca bi akrabamiza borcu vardı onu vercem demişti şimdi tutturmuş motor borç varken ne motoru dedim once onu ver ki düğün için parada ayır demiyorum borcu ver diyorum tek derdim oymuş onu anlamiyonusum bana göre yaptığı şımarıklık bu yüzden dedi bu lafları bana pişkinligide cabası

X