Gelinlik Modelleri nişanlımla bırbırımıızı yedık:(

ben olsam gelinliğimi

• kiraladım

OY: 37 40,2%
  • kesinlikle alırdım

OY: 23 25,0%
  • çok ıstesemde almayı karsı taraf zor durumda kalmasın dıye kıralardım

OY: 18 19,6%
  • benim aklımda secenek bırazda kendım para verıp ıstedıgım gelınlıgın benım olmasını sağlardım

OY: 14 15,2%

• Ankete Katılan
    92
  • Anket Kapalı .
evimde bir esyam eksik olsun ama gelinligim istedigim gibi olsun hic acimam paraya evlencegim adaminda bunun hesabini yapmasini istemem
ben olaya amaannn 1-2 saat giycem sonra cürücek yazik o paraya diye bakmiyorum
gelinkil özel olmali bence

Canım sımdı tatıle gıtmek ıcın bütçemız var ama bız nısanlımla cok zor zamanlar gecırdık aılevi yonden degıl cok ozledık bırbırımızı hep evımızın hayalıyle beraber aynı yastıkta kendı evımızde gunlerın hayalıyle geldık bu gunlere oyuzden ortak karar evımızde gecırelım dedık doya doya.. akşamları yemege cıkarız eglenmeye gıderız vs. ben esya konusunda evımıze esya alırız bahanesını cok sevmedım cunku zaten evımıze ıstedıgımız esyayı almak zorunda cok bıseyde ıstemıyorum sdece gelınlıgım konusunda cok ısrarcıyım ıstedıgım gelınlıgın benım olmasını ıstıyorum onunda benı anlaması lazım. bu konularda cok hassasım yanı dusnuyorum baabama desem bana hemen alır ama bır omur boyu beraber olucagım ınsan bana bunların lafını yapıo ya bıde ben ve aılem nısanda altın felan da ıstemedık kı:((( YANI KIZLAR ŞÖLE SOLIYIM GITMEK ISTEDIGIM KUAFORE BİLE KARISIO OLMAZ PAHALI DIYO :((((

çok haklısın canım almalı bence de...sonuçta senin en güzel geçmesini istediğin gündür düğün günün...2500 tl de çok abartı bi rakam değil gelinlik için...hiç sevmiom para bahsi yapan erkekleri bende...yapmasın alsın...kız alıo sonuçta kolaymı ööle? (kız derken kız kadın ayrımı yapmadım yanlış anlaşılmasın)

tatlım aslında sana katılıyorum ama erkeklerin bakış acısı bu tabii maddi düşünenler için, hani çok çok parası olanlar ilgilenmiyor kaç para olduğunu tabi bizimkiler düşündükleri için onlara pahalı geliyor sende istediğin gelinliği bir yere diktir bari uygun yaptırmaya çalış son dakkalarda böyle kavgalar etmeyin...

çok haklısın canım almalı bence de...sonuçta senin en güzel geçmesini istediğin gündür düğün günün...2500 tl de çok abartı bi rakam değil gelinlik için...hiç sevmiom para bahsi yapan erkekleri bende...yapmasın alsın...kız alıo sonuçta kolaymı ööle? (kız derken kız kadın ayrımı yapmadım yanlış anlaşılmasın)

erkekler bazen cok ruhsuz oluyolar bunu kabul etmelerı lazım onlar ıcın araba ne demekse bızım ıcınde bu oyle dımı allah allah:))):tomato:

tatlım aslında sana katılıyorum ama erkeklerin bakış acısı bu tabii maddi düşünenler için, hani çok çok parası olanlar ilgilenmiyor kaç para olduğunu tabi bizimkiler düşündükleri için onlara pahalı geliyor sende istediğin gelinliği bir yere diktir bari uygun yaptırmaya çalış son dakkalarda böyle kavgalar etmeyin...

canım gecen kayınvalıdemle nısanlım bıze geldı bızde ogun gelınlık bakmaya gıttık sonra ben nısanlımı aysiraya gotrdm ordakı fıyatları ve modellerı begendık tabı fıyatlar 2011 modelı cıkıcakmıs aralıkta oyuzden baya dusmus nısanlımın hosuna gıttı tamam alırız dedı kıralaamayız dedı geldık kayınvalıdeme anneme soledık kayınvalıdem hmen benım yıgenım kendı ustune gore dıkıtıp sonra da gerı verdı dedı bende bısey demedım nısanlım annesıne almak ıstıo meryem dıynce kadında daha bısey demedı off ne zor ya

Back