Gelinlik Modelleri nişanlımla bırbırımıızı yedık:(

ben olsam gelinliğimi

• kiraladım

OY: 37 40,2%
  • kesinlikle alırdım

OY: 23 25,0%
  • çok ıstesemde almayı karsı taraf zor durumda kalmasın dıye kıralardım

OY: 18 19,6%
  • benim aklımda secenek bırazda kendım para verıp ıstedıgım gelınlıgın benım olmasını sağlardım

OY: 14 15,2%

• Ankete Katılan
    92
  • Anket Kapalı .
canım ayrıca eğer içinde kalacaksa kesinlikle aldır benim arkadaşlarımdan kiralayanlar hala diyor keşke aldırsaydımda evimde dursaydı diye ama sende eşini fazla zorlamadan aldırmaya bak şekerguclubacismile

Canım annenin gelinliği duruyormuş ama kime,ne faydası var ki? Bu gelinlik olayı bana saçma geliyor.Alınıyor birgün giyiliyor sonra saklanıyor,sadece ara sıra ki( o da 5-10 yılda 1) bakılıyor.Bence de o masrafı evine yapsan,daha güzel daha kullanışlı olmaz mı?Bence biraz nişanlına da hak vermelisin,ama yine de sen bilirsin canım.Hep mutlu olman dileğiyle a.s.

ohhoo gelınlıge ne gerek var kuaforu sen secemıyorsun ıstedıgın gb .. ne bu ? ya ne demek gereksız .
kaç kere evlenıyor ınsan ? 5 - 6 saatı bır yarım saatlıgıne bıle o duyguyu yasamak ıstedıgın hayal ettıgın o gelınlıkle olmak farklı bıseydır .. ınsanın ıcınde kalır omru boyunca..
pinti erkeklerden nefret edıyorum .. helede sevdıgı kızı bu yuzden uzen erkeklerden ..

bence tavrınızı cok net ortaya koyun .. sonra cok kafanıza vurursunuz ..

canım bence beğendiğin hayal ettiğin gelinliği giyinmelisin bencede bu çok önemli kiralamak mı satın almak mı konusu gerçekten maddiyata bakıyo eğer durumları iyiyse aldır tabiki kim istemez ki

Satın alabilirsiniz tabi ki ama nişanlınızın durumu el verdiğince ne durumda olduğunu bilerek onunla evleniyorsunuz bence yanlış yapıyorsunuz yoksa zorlamanın alemi yok gayet makul yani daha uygun 3 milyar değilde 1.5 milyarada çok güzel gelinlikler bulmak mümkün.

canım sen gerçekten gönlü güzel birisin
baksana kırılmasın diye düşünüyorsun ama sen bence yeterince kırılmışsın kiralamaya karşıyım ben
BU DA BENİM FİKRİM
o gün benim için çok önemli ve o günümde giydiğim kıyafet, gelinliğim bana özel olsun isterim ve hayatım boyunca sararsada kararsada saklamak isterim. aslına bakarsan 2.500 gelinlik için bence normal öyle zengin falan değilim normal şartlarda çalışıyorum. nişanlımda öyle
ama pazarlıkla 2000 e kadar indirebilirsin hazır almak yerine bedenine göre diktirmiş olursun ve 2000 e bence bu işi bitirirsin eğer bu da bütçenize çok değilse ama sen gönlünü ferah tut umarım halledersin
AYRICA BEN BUNU RÜYAMDA GÖRDÜM BEN 3000 LİRAYA BEĞENMİŞTİM KAYINVALİDEM NE GEREK VAR DÜZ OLANI 1000 TL BEN KESİNLİKLE ALMAM BUNU ALICAM FALAN DİYE TUTTURDU BENDE ÇOK SIKILINCA BEN SİZE FAZLA PARA VERMENİZ İÇİN DEMİYORUM BU İÇİME SİNDİ İÇİME SİNENİ İSTİYORUM DİYİP KENDİM ALIYORDUM AMA KAYINVALİDEM İNANILMAZ KAVGA ETMİŞTİ BENİMLE RÜYAMDA GÖRMEK BİLE ÇOK ZORUMA GİTTİ
VE SABAH UYANDIĞIM DA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLIYORDUM
NİŞANLIMLA BULUŞTUĞUMDA GÖRDÜĞÜM KABUSU ANLATIRKEN TEKRAR GÖZLERİM DOLDU VE TUTATMADIM KENDİMİ YİNE AĞLAMIŞTIM. tatlı dille anlat sen kalbinden geçenleri herşey gönlünce olsun mutluluklar

Canim sonuna kadar nisanlina hak veriyorum sonucta bir gün giyeceksin dolaba asacaksin, ne olacak o gelinlik cikarip bakacan belki ilerki zamanda ama biseye yaramicak..., parayi bosuna dolaba asmis oluyorsun.., hakli nisanlin daha faydali lagzim olan seylere harcayin bence ..

kiralamak için gelinlik baktım...çok dolaştım bulamadım...aynı gün evimin arka sokağında vitrini pahalı olan bir gelinlikçiye girdim amacım model bakmaktı ki kiralama gelinlikten 300 TL daha az bir paraya satın aldım :1rolleyes:

biraz dolaş belki beğendiğin modeli daha uygun fiyata bulabilirsin hiç ummadığın yerden,
nişanlını kesinlikle bu konu yüzünden üzme..

ben aldım ne oldu evde kuru temizlemeden sonra yer kapladı..
tamam anısı güzel bu kısma katılıyorum ama kalp kırmadan çok zora sokmadan halledersen anısı daha da güzel olacaktır :1hug:

Benim annem de almıs zamanında ama o zaman kiralamak varmıydı ki? Bilemiyorum .. Bir süre sonra ananneme götürdü orda da ates yakılınca yandı yanii. :ecrin_bebek:

Bence almak gereksizz ..

3000 tl bir gelinliğe veremem doğrusu. sadece birkaç saat giyiliyor nişanlın doğru söylemiş. o paraya bilezik alır takarım koluma geleceğe yatırım sonuçta. benim eşimde gelinlik baktığımız gün neler yaptı kaynanam çok sinirlendirmiş o gün kavga etmişler. ama ben hiç ses çıkartmadım kiralıkalrı soruyoruz o bile pahalı gelmişti eşime napsın tek başına düğün yapmaya çalışıyor. sonra uygun bulduk kiraladık gözleirnin içi güld canımın. gelin çiçeğinide yaptırdık oda uygun oldu. iyikide öyle yapmışım eşimi üzmemişim. eşyalarımda öyle ucuzundan oldu. nabayım ben eşimle mutluyum ya ben ona abakrım. para mal mülk ucuz pahalı hiç önemi yok inanın ki.

bencede satın almak boşa.. yıllar sonra nostalji yapmak isterseniz fotolar yeterli olur..
bir günlük giyeceg,in bir elbseye o kdr para vermemekte haklı nişanlın ncanım..üzülme ama hak ver nişanlınada.. borç harç varken ev kurarken bir elbiseye o kdr harcama yapmak israftır

ben gelinliğimi aldım.tıpkı senin gibi almaktan ve anısı kalsın diyenlerdendim.içimde uhte kalacak gibi birtakım düşüncelerim vardı.ozaman kim ne dese bir kulağınızdan giriyor ötekinden çıkıyor.çünkü beyniniz gelinliği almaya kitlenmiş.ama şimdiki aklım olsaydı almazdım.hiçbirşey yaşanmadan bilinmiyor.o yüzden gerçekten fikir alıp eş dost ve çevreye istişare yapıp karar vermek gerek.şimdi birisi giyse diye foruma bile yazdım.dünya kadar para verip dolap bekliyor ya insanın canı sıkılıyor.birinin işine yarasa keşke.

Ben gelınlıgımı ozel dıktırttım
Satın alırsam 1200 kıralarsam eger 1000 tl deyıonce satın aldım :)

Ama tabı ozel dıkımlerde fark yok kıralama dıkım fıatında ama otekılerde varmı bılemıyorum

hiç üşenmedim sonuna kadar okudum yazılanları..sonunda demişsin ya arkadaşım gelinlik bakmaya başladık fiyat farkı olmayınca satın almaya karar verdi nişanlım diye:) sevindim senin adına.inşallah istediğin modeli alırsın:)

Back