Yok ya bence de o kadar olmaz. Zor zamanlar geçirmişsiniz, hep birlikte olacağınız zamanları hayal etmişsiniz, bizim de böyle olduğu için çok iyi anlıyorum. Nişanlın şundan dolayı almayalım demiş olabilir; sonuçta o zamanlar hep ikinize dair hayaller kuruyosunuzdur ve senin gelinliğinle ilgili ne düşündüğünü bilmiyodur. Üstüne durmamışsınızdır konuşsanız da. Şimdi doğal olarak kızsal içgüdüler gelinlik konusunda coşar ve en güzeli olsun en beğendiğim olsun der. Nişanlın da bunu bi tür bencillik olarak görebilir, onu böyle bişey olmadığına, -klasik ama- her genç kızın hayali olan bişeyi istediğini anlat sakinlikle. İstediğin gelinlik olursa ne kadar mutlu olacağını anlatmaya çalış. Satın almak zorunda değilsiniz, diktirebilirsiniz, kumaşı falan uygun bi yerlerden alabilirsiniz bu opsiyonları da söylersen senin inatçılık yapmadığını, ortak bi yol bulmaya çalıştığını görür ve ikna olur bence. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşuna dememişler bence kaydirigubbakcemile3 Benim sevgilim Rizeli, has be has Laz, ben onu ikna ediyorsam sen de seninkini ikna edersin bence :dance: