- Konu Sahibi benoctobus
ben daha az beğendiğim bir modele razı olurdum ama kesinlikle alınması taraftarıyım. gerekirse kendim alırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 21 yasındayım:) gelınlık 2.500 tl cıvarında ben nısanlıma 3 bin felan dedım:))
kızlar nişanlımla gelınlık muhabbetı yaparken ben dedım kı begendım ıste bu kadar olur cok az da abarttım bakalım ne dıcek dıe bana neler dedı bı gun ıcın okdar para veremezmıs evımıze harcasak o parayı olmazmıymıs cok gereksız mısbende ozaman babama derım o alır dedım( bıraz cocukluk yaptım farkındayım) oda dedıkı ben sana ne o gelınlıgı alırım neden benı ezıp babana aldırtmana ızın verırım
anlamıo benı bı kızın en onemlı gununde bunları ıstemesı dogal degıl mı
((( yanlısmıyım kızlar
Gelinlik icin 3.000.- TL güzel para acıkcası.
Kendi açımdan söyle düşünürüm ben;
Eger gelinlik cok harika ise, hayallerimi süsleyen bir gelinlik ise, tamamdır benim gelinliğim bu. prensesler gibi bir gelinlik oldugunu düşünüyorsam o gelinliği satın alırım.
Ha, nişanlıma fiyatı çok mu geldi, problem değil üzerini ben kapatmaya çalışırım ona göre birikimim olur.
Acaba taksit şeklinde bir ödeme imkanı sunulmuyor mu?
Ama asla kiralamam. Başkasının giydiği gelinliği hayatta giymem ben.
oda benım kalbımı kırdı tatlılıkla anlatmadı ben heycanlıyım cok telas yapıyorum bıraz sagolun kızlar :)