Gelinlik Modelleri nişanlımla bırbırımıızı yedık:(

ben olsam gelinliğimi

• kiraladım

OY: 37 40,2%
  • kesinlikle alırdım

OY: 23 25,0%
  • çok ıstesemde almayı karsı taraf zor durumda kalmasın dıye kıralardım

OY: 18 19,6%
  • benim aklımda secenek bırazda kendım para verıp ıstedıgım gelınlıgın benım olmasını sağlardım

OY: 14 15,2%

• Ankete Katılan
    92
  • Anket Kapalı .
ben daha az beğendiğim bir modele razı olurdum ama kesinlikle alınması taraftarıyım. gerekirse kendim alırım.

cnmmmmm yeni evlendim ve kiraladım gelinligimi..satın alanlerın çoğu pişman olur ..
zaten bana çok gereksiz gelmiştir satın almakkkk neyapcam bidaha nezman giycemkiiii düğün reismleirme dönüp bakmıyorum artıkkkk gelinligi neyapayım durunca..hiçç agzınızın tadını bozmayın kirala gitsin..emin ol düğünden sonra çok gereksiz bulcaksın gelinligi:)

kafam karısık kızlar ama sole dusunuyorum kı buyuk ıhtımal bole olcak nısanlımı ıkna edemedım kıralamk ıcın gıdıp alabılırızde arada cok fark olmazsa nısanlımda kırmaz benı alır

nişanlımın durumu iyiyse o kadar para verebilirim bir gelinliğe ama yine de üzerime göre diktirip kiralarım.
kesinlikle almam.
alınca noluyor ki?
evin içinde gereksiz kalabalık, durduğu yerde sararıp gidecek.
kiralama parasını bilemem ama satın almak gereksiz bence.:umursamaz:

1gece giyeceim şeyi arada fiyat farkı cok olmasada kiralarım zira evde kalabalık ve gereksiz seylere hiç tahammülüm yok

kızlar nişanlımla gelınlık muhabbetı yaparken ben dedım kı begendım ıste bu kadar olur cok az da abarttım bakalım ne dıcek dıe bana neler dedı bı gun ıcın okdar para veremezmıs evımıze harcasak o parayı olmazmıymıs cok gereksız mıs :( bende ozaman babama derım o alır dedım( bıraz cocukluk yaptım farkındayım) oda dedıkı ben sana ne o gelınlıgı alırım neden benı ezıp babana aldırtmana ızın verırım:( anlamıo benı bı kızın en onemlı gununde bunları ıstemesı dogal degıl mı:(:(((( yanlısmıyım kızlar

Canım eğer kiralama ve satın alma arasında çok fazla frk varsa sakın alma kiralaman yeter. Ben aldım evde öylece duruyor. İlk evlendiğin zamanlar bir iki kere çıkarıp bakıyosun ama hepsi o kadar. Şimdiki gibi düşünsem kesinlikle kiralar aradaki 500 tl farkı başka bişeye harcardım. Çünkü evin ne kadar tamam olsada bir sürü eksik mutlaka çıkıyor. ilk aylar evdeki hesap çarşıya hiç uymuyor.

kiralarım dedim ankette ama çok uçuk bi miktar olmadıkça alınabilir.
ama milyarlar verenler var, ben o paraya tatile giderim kocamı da alıp :)

2500 tl mi :1shok:
1 kere giyilecek beyaz bi kumaşa hem de !!

500 lira olsa alırım ancak :P

bizim burda beğendiğim gelinliklerin kirasıyla satın alma fiyatı arasında pek bi fark yoktu. satın aldık bizde. şimdi annemin dolabında duruyo. anneme gittikçe bakıyorum ona hoşuma gidiyo.

en özel en güzel gün olucak sen okadar masraf yaptın çeyizindeyapmaya bilirdin de bi sürüü altın da isteyeblrdin...
bi sürü problem çıkarablrdin var çnkü böleleriii ne var yani gelnliğim şöle olsa dediysen buna da laf edilmesin çüş yani

ortayı bulun almak istiyorsan da alın!

almak istemeyen almaz alamk isteyen alır...

düğün bu tabikide sıkıntı olucak kolay mı yuva kuruyosunuz...

gönlün hoş olsun

düğünün olucak gelinlik bakıyorsun düşünsene ne kadar güzellll

böle şeylerle bulandrma kafanı...

nişanlınla anlaş bi güzel onunda gönlnü al

kendi gönlnü de yaptr mutlu mest yuvanızda geçnin ohhh canın isteynce de çıkar gy gelnliğini yne:)

kızın olursa o da gysn:)gezsin oynasın sonra torunun belki...ne kadar güzel çünkü ben de annemn gelnliğini gyrdim hep çok severdm severim de halaa....evn içinde kendi kendme:)

ya canım bende annemın gelınlıgı gıyıp dolasırım mesela hala:) ondan ıstıyorum bende kızım bı hatıra kalsın zamanla neler degısıo bıseylerın anısı kalmalı bılmıyorum ama orta yolu bulmak zorundayız artık:(

Gelinlik icin 3.000.- TL güzel para acıkcası.
Kendi açımdan söyle düşünürüm ben;
Eger gelinlik cok harika ise, hayallerimi süsleyen bir gelinlik ise, tamamdır benim gelinliğim bu. prensesler gibi bir gelinlik oldugunu düşünüyorsam o gelinliği satın alırım.
Ha, nişanlıma fiyatı çok mu geldi, problem değil üzerini ben kapatmaya çalışırım ona göre birikimim olur.
Acaba taksit şeklinde bir ödeme imkanı sunulmuyor mu?
Ama asla kiralamam. Başkasının giydiği gelinliği hayatta giymem ben.

Gelinlik icin 3.000.- TL güzel para acıkcası.
Kendi açımdan söyle düşünürüm ben;
Eger gelinlik cok harika ise, hayallerimi süsleyen bir gelinlik ise, tamamdır benim gelinliğim bu. prensesler gibi bir gelinlik oldugunu düşünüyorsam o gelinliği satın alırım.
Ha, nişanlıma fiyatı çok mu geldi, problem değil üzerini ben kapatmaya çalışırım ona göre birikimim olur.
Acaba taksit şeklinde bir ödeme imkanı sunulmuyor mu?
Ama asla kiralamam. Başkasının giydiği gelinliği hayatta giymem ben.

kiralayınca başkasının giydiği gelinliği giymiyorsunuz ki.
üzerinize göre bi model diktirip ilk siz giyiyorsunuz.
geri verince 2. el olarak başkasına kiralayıp ya da satıyorlar.

ben kiralansın istemiştim kayınbabam özel diktirdi sağolsun
2 gün giydim şimdi kendi evimde yer yok diye kayınvalidemin evinde duruyor
bana göre kiralanması daha mantıklı hem fiyat olarak
hemde birgün giyeceğin bişey gereği yok diye düşünüyorum

Başlığı okudugumda Afiyet olsun diyesim geldi kaydirigubbakcemile3
Allah mesut etsin cnm herşey diledigin gibi olsun opuyorumnanaktan

oda benım kalbımı kırdı tatlılıkla anlatmadı ben heycanlıyım cok telas yapıyorum bıraz sagolun kızlar :)

canım evlilik hazırlığı zaten insanda stres yapıyor benım gelinliğim alındı ama okadar pahalısına gitmedım bi tane begendım bıraz değişiklik yaptırıp diktirdim çokta güzel oldu hem benim istediğim oldu hemde eşim okadar zorlanmadı bir modele takılıp kalma biraz değişiklik yaptır bide biraz orta hallisine bak hem mutluluğun bozulmasın hemde bir gece kullanıyosun zaten tabi ben bide evlilik yıl dönümümde giymiştim orası ayrısempatiksalakcinni

Back