Gelinlik Modelleri nişanlımla bırbırımıızı yedık:(

ben olsam gelinliğimi

• kiraladım

OY: 37 40,2%
  • kesinlikle alırdım

OY: 23 25,0%
  • çok ıstesemde almayı karsı taraf zor durumda kalmasın dıye kıralardım

OY: 18 19,6%
  • benim aklımda secenek bırazda kendım para verıp ıstedıgım gelınlıgın benım olmasını sağlardım

OY: 14 15,2%

• Ankete Katılan
    92
  • Anket Kapalı .

benoctobus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
611
0
0
Kocaeli
kızlar nişanlımla gelınlık muhabbetı yaparken ben dedım kı begendım ıste bu kadar olur cok az da abarttım bakalım ne dıcek dıe bana neler dedı bı gun ıcın okdar para veremezmıs evımıze harcasak o parayı olmazmıymıs cok gereksız mıs :( bende ozaman babama derım o alır dedım( bıraz cocukluk yaptım farkındayım) oda dedıkı ben sana ne o gelınlıgı alırım neden benı ezıp babana aldırtmana ızın verırım:( anlamıo benı bı kızın en onemlı gununde bunları ıstemesı dogal degıl mı:(:(((( yanlısmıyım kızlar

yanlışsın canım..adamı bukadar zıvanadan çıkartan fiyattaki bir gelinlik demekki biraz anlayışlı olmak lazım bende gelinliğe okadar para verilmesinden yana değilim acırım yani eşim olacak kişiye sende çok istiyorsan kiralayabilirisn o gelinliği...ama böle yapma bence nişanlın haklı

evlılık arefesinde karşındaki adamı mı deniyorsun? yoksa gerçekten o gelinliği mi istiorsun?

ya kızlar benı yanlıs anlamayın denemedım ben nısanlımın gelınlıgı ortalama en yuksek fıyatda alabılır mı dıe sordum ona gore bende bakınırdım gelınlıklere ama oo cok tepkı gosterdı anlamadım ben:(

annenın gelinliği duruyor da kime faydası var allah aşkına
bence kirala gitsin.. boşa masraf gerçekten..

Bende gelinliğimi satın almak isterim.
Bana da kiralamak çok saçma geliyo
Haklısın bence.
Ama karşımdaki kişiyi çok zora sokacaksa kiralanmasına razı olurum.Ama içimde uhte de kalır yani:hulya:

Bende gelinliğimi satın almak isterim.
Bana da kiralamak çok saçma geliyo
Haklısın bence.
Ama karşımdaki kişiyi çok zora sokacaksa kiralanmasına razı olurum.Ama içimde uhte de kalır yani:hulya:

dilay bende ole dıyorum işte yanı ne bıleyım dugun bu bıraz zora gırmesı lazım aılesınınde ılk gelını olcam bıraz sımartsınlar benı:)) ben cok takıda ıstemedım kı

dilay bende ole dıyorum işte yanı ne bıleyım dugun bu bıraz zora gırmesı lazım aılesınınde ılk gelını olcam bıraz sımartsınlar benı:)) ben cok takıda ıstemedım kı

Durumları iyiyse tatlı bir dille anlat nişanlına eminim anlar seni.Ki o senin en doğal hakkındır canımyerimseniben

Valla bende olsam dediğğim gelinlik olacak derdim . Hani büyük konuşmak gibi olmasında . Taa evliliğin en başından hatta başlamadan kadının içinde uhteler kalacaksaaa ...

bence bir gün için hatta bir gün bile değil 4-5 saat için insanlar ne kadar masraf yapıyor sırf gösteriş için çok saçma onun yerine balayı yapmayı tercih ederim 2 milyar gelınlık 2 mılyar damatlık olsaa bu parayla cok rahat tatil yapılır be....

bız balayı yapamıcaz yanı yapıcaz da evımızde:)) evlendıkten sonra evımızde gecırmeyı dusunuyoruz.. ya off bılemıcem kafam karıstı cok

bence de 3000 büyük miktar. nişanlının durumu varsa çok çok istiyorsan al mutlaka. ilerde pişman olursun. yok eğer durumu yoksa sen de illa satın almak istiyorsan istediğin modelin ya da çok benzerinin ikinci elini alabilirsin. kiralamaktansa bence ikinci el almak daha iyi. güzelce kuru temizleme yapıldıktan sonra neden olmasın. 6 saatlik bir şey için.

kiralamakla satın alma arasında pek bi fiyat farkı olmuyo gelinlik sonuçta bir kere giyilen bi şey nişanlının durumu iyise bence seni üzmeden almalı içinde ömür boyu kalabilir bu arada düğününüz şimdiden hayırlı olsun :)

Aslında nişanlın biraz haklı tabi söylediğin gelinliğin fiyatını yazmamışsın..
Ama bi gece için çok pahalı bi gelinlik almaya gerek yok diye düşünüyorum ben..
Daha uygun fiyata çok güzel gelinliklerde var.

Back