- 14 Kasım 2020
- 19
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi asdhssns4242
-
Bu 5 yılda neler yaşadınız onları düşünün olumlu olumsız hrr şeyi. Nişanlınız sizi gerçekten seviyor mu buna cevap bulun önce. Kestirip atmayın büyük sorunlarınız yoksa. İnsanın karşısına her zmaan sevip sevileceği bir ilişki çıkmaz. İyisini kötüsünü hepsini tartıp karar verin ama asla fevri davranmayın kararı aceleye getirmeyinMerhaba. Nişanlımla 5 yıl önce tanıştık 2 senedir nisanliyiz. Başlarda herşey çok güzeldi. Daha sonra nişanlım maddi durumdan dolayı yurtdışında çalışmak zorunda kaldı yurtdışına gitti. Maddiyatla alakalı bazen psikolojik olarak kendini çekiyordu benimle konuşmuyordu bende benden soğuduğu için böyle yaptığını düşünüp uzulurken ailem durumu farketti babam nişanlımla konustu düzeldi bazı şeyler. Bu olaydan sonra da yine ufak tefek sıkıntılar hariç kavgalarımiz oldu tabi ama anlikti hemen geçerdi. Daha sonra Corona virüsünden dolayı Türkiye'ye dönmek zorunda kaldı. 4 ay önce yine çok saçma bir nedenden dolayı kavga ettik bende çok üstüne gittim haklıydı ama benimle 1 ay konuşmadı ne aradı ne telefonlarima baktı nede mesajlarıma cevap verdi. Farklı sehirlerdeyiz öyle hemen yanına gitme gibi bir imkanimda yoktu. Ailemin telefonlarina da bakmıyordu. Sonra aradı uzun uzun konuştuk ama olmadığını ayrılmak istediğini dile getirdi sürekli bende kısa bir iliskimiz olmadığı için ve sevgimiz için bitmesin diye çok uğraştım bana düşün deyip o gün telefonu kapattı. Bir kaç gün sonra düşündün mü diye tekrar aradığında ben bitmesini istemiyorum dedim çünkü ortada ceviz kabuğunu doldurmayan bir neden bile yokken 3 yılımızı çöpe atmayalım dedim. O gün konuşup görüşüp anlaştık tekrardan devam etmeye. Üstünden çok geçmeden bir kaç gün sonra tekrar ufak bir nedenden dolayı sorun çıktı bu sefer kesin bitsin dedi ben yine bitmesin diye ugrassamda kararında kesindi. Bende kabul ettim tamam bitsin dedim. Kabul etmiştim çünkü daha fazla cabalamanin bir yararı yoktu ve bu duruma alışmaya mecbur bırakılmıştım. Şimdi tekrar barışmak istiyor hataliyim küçük şeyleri çok büyüttük bitirmeyelim böyle bana zaman ver bazı şeyleri düzelteyim diyor. Ailem istemiyor korkuları ve endişeleri var benimde aynı sekilde hem korkularım hemde endişelerim var bir yandan kesin bir kararla bitsin derken bir yandan acaba düzelir mi diye düşünmekten günlerdir kafayı yemek üzereyim. Siz olsanız ne yapardınız?
Benzer bir durum yaşadım. Altında yatan sebep evlilik korkusu çıktı.Haklısınız önceden sevdiğine adım gibi emindim ama bu olaylardan sonra emin oolamıyorum çünkü gercekten aramızda ayrılma kararı verecek kadar bir problem yoktu bir yanda istemiyorum bırakmak ama bir yanda da sevgi herşeyin üstesinden gelmiyor çok ortada kaldım
O yüzden tamamen bitirmeden bir şekilde netleştirin kafanızda durumu. Bu kdar kafanız karışıkken sakın bitirmeyin her şeyi. Böyle bir durumu yaşayan biri olarak söylüyorum. Sakinleşip karar verin. Seviyorsa saygınızı kaybetmemişseniz küçük şeylerden yakmayın gemileriEvet bitmemesi için çok uğraştım çünkü hem nisanliyiz hemde uzun bir süre hayatımda öyle kolay kolay cikaramazdim yapamazdık. Evet maalesef çünkü ayrılığa bile alistirmistim kendimi ama şu an hiç emin olamiyorum çok kararsızım bir yanda tamam bitsin derken bir yandan da hata mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum çünkü biseyler bitince bence artık geri dönüşü olmamalı
Çok teşekkür ederim evet maddi açıdan korku kendisi söyledi zaten çünkü virüsün en çok etkilediği mesleklerden birinde çalışıyor ve şu an işleri çok kötü maddi açıdan oda çok sıkısti korkuları endişeleri var ama bunu bu şekilde yapması çok saçmaydı çünkü ben ve ailem maddi açıdan onu bugüne kadar hiç sıkmadık.Benzer bir durum yaşadım. Altında yatan sebep evlilik korkusu çıktı.
Kalbini dinle, tüm yaşadıklarınızı düşün ve gelecekte nasıl oluru düşünüp karar vermeni tavsiye ederim.
Kararınız ne olursa olsun mutlu olun ınşallah.
Kendi ilişkimden de anladığımla karşısında ki evlenceği kişi de olsa sıkıntılarını yük etmek istemiyorlar. Kendi başlarına içlerinde halletmeye çalışıyorlar ve sonucunda bir yumak ipin yuvarlanması gibi karman çorman oluyor.Çok teşekkür ederim evet maddi açıdan korku kendisi söyledi zaten çünkü virüsün en çok etkilediği mesleklerden birinde çalışıyor ve şu an işleri çok kötü maddi açıdan oda çok sıkısti korkuları endişeleri var ama bunu bu şekilde yapması çok saçmaydı çünkü ben ve ailem maddi açıdan onu bugüne kadar hiç sıkmadık.
O yüzden tamamen bitirmeden bir şekilde netleştirin kafanızda durumu. Bu kdar kafanız karışıkken sakın bitirmeyin her şeyi. Böyle bir durumu yaşayan biri olarak söylüyorum. Sakinleşip karar verin. Seviyorsa saygınızı kaybetmemişseniz küçük şeylerden yakmayın gemileri
Güzelim bu adamı en iyi tanıyan sensin. Biz ne desek boş. Sürekli böyle olsa zaten 5 yıl devam edemezdin. Bazı zamanlar ben de çok bunalıp erkek arkadaşıma yükleniyorum ayrilalim ayrilalim diye. Buna evet hiç dememisti simdiye kadar. Derse ne hissedecegimi sayende ogrendim. Muhtemelen erkek arkadasinda ayni durumdadir. Bir sans daha verebilirsin
Suraya kadar okudum; benim ailemden biri anam babam biri arayacak nisanlim acmayacak? Onu uzak bosluguna gonderirim.. annenin babanin gururunu neden adam olmadik biri icin ezdiriyorsun.
Evet ama ilk tanidigimGüzelim bu adamı en iyi tanıyan sensin. Biz ne desek boş. Sürekli böyle olsa zaten 5 yıl devam edemezdin. Bazı zamanlar ben de çok bunalıp erkek arkadaşıma yükleniyorum ayrilalim ayrilalim diye. Buna evet hiç dememisti simdiye kadar. Derse ne hissedecegimi sayende ogrendim. Muhtemelen erkek arkadasinda ayni durumdadir. Bir sans daha verebilirsin
Şans vermek istiyorum ama 5 yıllık ilişkimizde bu zamana kadar bu sorunları yaşamadım sanki hiç tanımadığım bir insan gelmiş gibi hal hareketleri şimdi tekrar kabul edip yıllar sonra aynı olaylarin gün yüzüne çıkmasından çok korkuyorum çünkü ben bünye olarak fedakarlık yapmayı çok seven bir insanım sanırım yine aynı fedakarlığın altına girmekten çok korkuyorum bu siteye üye değildim sırf bu konu yüzünden üye oldum belki benimle aynı duygulari yaşayan insanlar vardır yada bu erkeklerin geneli böyledir bilemiyorumŞans istiyor madem sizin hiç çabalamayacağınız şekilde sans verin.
Artık bize güvenmiyorum aileler bilmesin deyin ayrıca.
Salak kafasi ile ilişkinizi nasıl yaraladığını anlasın.
Aileler ikna edilir sonra o mesele değil.
Siz artık iyi olacağına ikna olun da önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?