• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimla akşam yemeğe cikacaz hediyede acil yardım

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1.207
520
23
Hanımlar acil yardimmmmm nişanlım aradi bana akşam a yemeğe çıkacağımızı söyledi çok mutlu oldum çok sevindim bir hediye almak istediğini söyledi ne almalıyım dedi yok artık sorun değil canım alma gerek yok dedim hayır mutlaka alacağım dedi o yüzdensizden yardım istiyorum ve begnmeyip kullanmayacagin birşey olmasını istemiyorum o yuzden söyle sevecegin birşey olsun dedi kızlar ne olabilir

Bunu bizemi soruyorsun ?
Sen sevgiline alıcak olsan ve bize danışsan anlarımda sevgilinin sana alıcagı hediyeyi bize sormanı anlamadım :işsiz:
Neye ihtiyacın var nerden bilelim:işsiz:

Senin hoslanmadiginvegenmeyecegin birşey olmasın dedi soyle alayım dedi sizce ne demeliyimne onermeliyim nasıl birşey uygun olur
Bunu bizemi soruyorsun ?
Sen sevgiline alıcak olsan ve bize danışsan anlarımda sevgilinin sana alıcagı hediyeyi bize sormanı anlamadım :işsiz:
Neye ihtiyacın var nerden bilelim:işsiz:
Senin hoslanmadiginvegenmeyecegin birşey olmasın dedi soyle alayım dedi sizce ne demeliyimne onermeliyim nasıl birşey uygun olur

Çok şık ince bileklikler kolyeler var.Öyle birşey alırsa ömür boyu saklarsın..Mesela

favori-altin-etnik-bileklik-10-13689-45-B.jpg

nazar-altin-bileklik-0098.jpg

ıncı-Altın-Kolye-Ucu-Modelleri.jpg
kly00273-altin-sonsuzluk-kolyesi-kly00273.jpg

Swarovskiden zarif bir kolye alabilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hem de kalıcı.

Back