Nişanlımın yeğeni...

Sahmerann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
267
233
Herkese iyi akşamlar.. Bir önceki konumda bahsetmiştim nişanlımın yeğeni ile olan ilişkisini... bugün görüntülü konuşuyorduk o da geldi (nişanlım çağırdı) bana baktı hele tipe bak dedi. Yaşı daha 8-9. Ne zaman birlikte olsak geliyor aramıza dayısını öpüyor duruyor bana nispet yapar gibi yapıyor ama ciddiyim. Düğün vardı annesine demiş ki ben o gelini hiç beğenmedim çok çirkin gidip ona saldırıcam.. görümcemde bunu bana gülerek anlatıyor.. kaynanam da gülüyor. Ama bugün bana dediği laf beni kızdırdı nişanlıma dedim yeğenine söyle lütfen terbiyeli olsun nişanlım da şaka yaptı çocuk dedi. Bide çocuğa diyor evlendiğimizde sen her gün bize gel tamammı. Tamam çocuk anlıyorum ama bu nasıl çocuk ya. Yemin ederim telde konuşurken arkadan görümcemlerin ve çocukların sesi geldikçe sinirlerim bozuluyor duymaya tahammül edemiyorum napıcam ben daha şimdiden bilmiyorum canım sıkılıyor kafamda sürekli kuruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa... çok korkuyorum çok abartıyormuyum bilmiyorum içimden ağlamak geliyor sanki nişanlım beni sevmeyecek onlarla hep eğlenecek bende sığıntı olucam diye korkuyorum belki saçma ama işte belkide evlerinde kaldığım sürece etkilendim... bana önerebileceğiniz şeyler nedir ne yapıyım :cry::cry:

Aynen yüz verme görmemezliğe gel yokmuş gibi cevab vermeyi tenezzül etme başka biri yanındaysa o konuşduğunda başka bi konu üzeri başkasıyla konuş yani sikleme acıkcası ama bunu nişanlınla konuş tavır al söyle beni koru diye sevmiyorum diye söyle yani oda ona yapma etme desin ben öyle şeylere hic gelemem vallah söyle cekinme nişanlın senden yana olmalı sonucta evlencen senin dediğine uymalı

8 yaşındaki çocukla mı kavganız stresiniz kendinize gelin çocuk o tamam bazı çocuklar çok itici olabiliyor en fazla sevmezsin kin duymaz evliliğini mafedeceğini düşünmezsin gerçekten bunu takıyorsan kızma ama bir doktora git kırmak için yazmıyorum normal değil çünkü

İnsanın aklına her şey geliyor tahammülsüz oldum iyice farkındayım tabiki evliliğimizi yıkacak değil ama bilmiyorum işte nişanlım onlara yakın oldukça bendeb uzaklaşacak gibi bir his oluyor evet iyi değilim sanırım

İnsanın aklına her şey geliyor tahammülsüz oldum iyice farkındayım tabiki evliliğimizi yıkacak değil ama bilmiyorum işte nişanlım onlara yakın oldukça bendeb uzaklaşacak gibi bir his oluyor evet iyi değilim sanırım
Kesinlikle değilsin bu günlerini böyle maf etme o nişanlının ailesi..bir görün belki stresten böyle hissediyorsun

Kıskanmasında bir sınırı olmalı ama
Hiç sağlıklı düşünceler değil bunlar
Sen girdin diye adamın hayatından herkes çıksın mı tabiki yakın olacaklar
Çocuk o üstelikte daha 8 yaşında

Küçükken oluyor ki öyle bana sorsan bende amcami paylasamazdim hatta o zamanlar aşıgim diyodum yas tabi 4-5. Sevgililerini hep kiskanirdim ayircam sizi derdim. Oysa ki o sevgidenmis, yakışıklı görüp idol gormektenmis Şimdi gülüyorum hatirlayinca😀😀

X