- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
Herkese iyi akşamlar.. Bir önceki konumda bahsetmiştim nişanlımın yeğeni ile olan ilişkisini... bugün görüntülü konuşuyorduk o da geldi (nişanlım çağırdı) bana baktı hele tipe bak dedi. Yaşı daha 8-9. Ne zaman birlikte olsak geliyor aramıza dayısını öpüyor duruyor bana nispet yapar gibi yapıyor ama ciddiyim. Düğün vardı annesine demiş ki ben o gelini hiç beğenmedim çok çirkin gidip ona saldırıcam.. görümcemde bunu bana gülerek anlatıyor.. kaynanam da gülüyor. Ama bugün bana dediği laf beni kızdırdı nişanlıma dedim yeğenine söyle lütfen terbiyeli olsun nişanlım da şaka yaptı çocuk dedi. Bide çocuğa diyor evlendiğimizde sen her gün bize gel tamammı. Tamam çocuk anlıyorum ama bu nasıl çocuk ya. Yemin ederim telde konuşurken arkadan görümcemlerin ve çocukların sesi geldikçe sinirlerim bozuluyor duymaya tahammül edemiyorum napıcam ben daha şimdiden bilmiyorum canım sıkılıyor kafamda sürekli kuruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa... çok korkuyorum çok abartıyormuyum bilmiyorum içimden ağlamak geliyor sanki nişanlım beni sevmeyecek onlarla hep eğlenecek bende sığıntı olucam diye korkuyorum belki saçma ama işte belkide evlerinde kaldığım sürece etkilendim... bana önerebileceğiniz şeyler nedir ne yapıyım