herkese merhaba, size danışmak istedigim bir konu var. Bunu ailemden birine anlatamıyorm kendi kendime sürekli düşünüyorum. Bikaç gün önce nişanlımla bulustuk aksam beni eve bırakmaya giderken telefonunu istedim araba kullandıgı icin telefonundan kendime bir video göndermem gerekiyordu. Normalde ne o ne ben telefonlarımızı asla karıştırmayız. Ben kendimw video atmaya ugrasırken internet cekmedi vs. Galeriye girip tekrar göndermeye calıstım bu sırada telefon kucagıma düşmüş galeri direk açılmıs ama ben farkında degildim yola bakıp nisanlımla konusuyordum. O o sırada telefon ekranını görüp ya ne karıstırıyosun telefonumu ne yapıyorsun dedi onun öyle söylemesiyle ekrana dokunup birini aradım zannettim. Birde baktım ki cinsel organının resmini cekmiş.
sonradan fotograf tarihini gösterdi geçmiş yıllarda cekilmiş fakat içime bişey düstü. ne icin cekildi kime gönderdii hiç bilmiyorum. Geçmiş diyip görmemezliktenmi gelmem gerekir, nisan atmakmı? belki sorunum size sacma gelebilir ama ben hiç iyi degilim