- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
yaşa saça bakmıyor canım bu işler pislik insanın haddi hesabımı var allah ıslah etsinO degıl de sımdı o dede top mu yanı?sakallı adam bıde,hacı Sakalı degıl de Kırlı sakal vardı.yazık karısı çocuğu da vardır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşa saça bakmıyor canım bu işler pislik insanın haddi hesabımı var allah ıslah etsinO degıl de sımdı o dede top mu yanı?sakallı adam bıde,hacı Sakalı degıl de Kırlı sakal vardı.yazık karısı çocuğu da vardır.
çok şükür diyelim ozmanBen zaten olmadıgını bılıyodum canım,şizi şeetmiştim ben,hıc yaparmı benım sevgılım
Tanıyordur ,iş arkadaşıdır belki de.Ondan adını kullanmıştır.[/QUOTE
Çok kullanılan bır ısmı var,mehmet Acar ,Ahmet Aydın.ali Öztürk vs gıbı.ama o da olabılır
yok yok o kadar da uydurmayalım şimdiAy deme...olur olur demı,santıyede
sokakta öyleleri kol geziyor canım bazen bakıyorum yaşlı başlı adamlar önlerindne geçen kadınların arkasaından nasıl bakıyrlar pislkilerrro degil de adam 6o yasinda gay tehlikenin farkinda misiniz :) sokakta görüp amca dedigimiz adamlarin fantazi dünyalarina bak,töbe bismillahhhh
Harbî ya,adam erkek arkadasın varsa beraber goruselım dedı,yazması duzgunde Görüntüsü bakkal amcaydıo degil de adam 6o yasinda gay tehlikenin farkinda misiniz :) sokakta görüp amca dedigimiz adamlarin fantazi dünyalarina bak,töbe bismillahhhh
Bılgısayardan anlar,ip adresınden bakarsa bılır gıbı.bırde yenı açılmış Facebook'la direk aklına gelırım.oncekı konumda kuzenımın esını oyle denemıştık,bunu bılıyor,daha ıkı hafta oldu,yutmaz gıbı gelıyor
çok şükür diyelim ozman
Harbî ya,adam erkek arkadasın varsa beraber goruselım dedı,yazması duzgunde Görüntüsü bakkal amcaydı
Bir de seri yazıyor demiştin.Dedeler ne çabuk teknolojik oldu vallahi helalHarbî ya,adam erkek arkadasın varsa beraber goruselım dedı,yazması duzgunde Görüntüsü bakkal amcaydı
tövbe yarabbi adam bence egosunu tatmin ediyor yaş 70 iş bitmiştirde kendince triplere giriyo işteHarbî ya,adam erkek arkadasın varsa beraber goruselım dedı,yazması duzgunde Görüntüsü bakkal amcaydı
konu halloldu margamm )Hiç tanımadığı bir arkadaşınız var ise,onun hesabından ekle.
Böylelikle yeni fake bir hesap olduğunu düşünmez.
Ip adresinden anlamaması için , başka bir pc ile giriş yap.
Konum bilgilerinden anlar diyorsan , sen arkadaşına mesaj at , o sen yazıyormuş gibi yazsın .. konum bilgileride senin bulunduğun yeri göstermez, arkadaşının bulunduğu yeri gösterir..
hadi, ne oldu pekikonu halloldu margamm )
Konum bilgisi ve ıp nerde görünüyoHiç tanımadığı bir arkadaşınız var ise,onun hesabından ekle.
Böylelikle yeni fake bir hesap olduğunu düşünmez.
Ip adresinden anlamaması için , başka bir pc ile giriş yap.
Konum bilgilerinden anlar diyorsan , sen arkadaşına mesaj at , o sen yazıyormuş gibi yazsın .. konum bilgileride senin bulunduğun yeri göstermez, arkadaşının bulunduğu yeri gösterir..
mutlu sonnnn adam başkası çıktı...hadi, ne oldu peki
hadi, ne oldu peki
kamera açmış yaşlı dede çıkmış bide dede gay da takılıohadi, ne oldu peki