- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Valla şu mesajı görünce hatırladım.Ben daha önce belirtmiştim, ben bu konuda konuşunca olay oluyor çok fazla burda. Şimdi bundan bahsetmeyeceğim. Ama siz aldığınız zevki daha çok göstermeye odaklanın belki takıntılara son verebilirsiniz.
Kendi ölçüleriydi herhalde.Güle güle fake.
Biraz takıntılıdır kendisi
Erkek belli ki kendisi. Övsünler, aman tanrım muhteşem ölçülerde desinler diye yazmış.Bundan daha saçmasını okumamıştım.
Valla şu mesajı görünce hatırladım.Nasıl oldu bilmiyorum ama hatırladım.
Evet bence de konu sahibinin belirttiği ölçüler küçük şu an.
Çevre tamam da çap verince dediler haa bu fakenasıl anlaşıldı fake olduğu ya jdncjdjkf
Yani ben de hatirladigima şok oldum.
Silinmiyor gözlerimden o hatıralar... Toymuşum cart diye yazmışım. Şimdi herkesin hafızasında vallahi.
Yani ben de hatirladigima şok oldum.Bir yerde denk gelmiştim konuşuluyordu. Unuturum herhalde yaa.
AmaErkek belli ki kendisi. Övsünler, aman tanrım muhteşem ölçülerde desinler diye yazmış.
Utandım ben gidiyorum. Gel çıkalım buradan ve unutalım.
Evet çok hoşuma gitti.
Ya haddime değil kimsenin değiştiremeyeceği bir şeyine laf etmek. Ama ortalamaya göre kendi eksikelrimi de bilirim. Yani ben 157 iken kocam çıksa benim karım uzun selvi boylu dese olur mu? O hesap.
Bir de seni açmaya çalışıyor kendince, dökül istiyor. İdealini soruyor, sende tık yok. “Neden canım, herkesin şeysi farklıdırYa haddime değil kimsenin değiştiremeyeceği bir şeyine laf etmek. Ama ortalamaya göre kendi eksikelrimi de bilirim. Yani ben 157 iken kocam çıksa benim karım uzun selvi boylu dese olur mu? O hesap.
Ergendi muhtemelen.Bir de seni açmaya çalışıyor kendince, dökül istiyor. İdealini soruyor, sende tık yok. “Neden canım, herkesin şeysi farklıdır’’