Genelde 12-14 cm boy 10-12 cm arası çevre olduğundan biraz üzeriNormali kaçmış ki? Bu bi tık üzeri?
Mevzu ne? Satiri uzatayim mi? Nedir yani siz memnunsaniz derdi ne nisanlinizin cok tuhaf alfjjdf16 cm boyu 12.5 cm çevresi ve 4 cm çapı var. Bu değerlerin normal olduğunu hatta normalin bi tık üzerinde olduğunu belirtiyorum fakat benim penisim ince küçük diye kafasına takıyor
Şahsen bana yetiyorda artıyor.Bence yeterince zevk almıyor görünüyorsunuzdur ilişkide o yüzden tedirginliği geçmiyordur.
Biraz takıntılıdır kendisi yani birşeye kafaya taktığı zaman ciddi anlamda o konu üzerine yoğunlaşıyor ve bazen sıkıc bi hal almaya başlıyor. Bu konuyuda arkadaş çevremle paylaşamıyorum sürekli yüz üyze baktığım insanlara bunları anlatamam.Mevzu ne? Satiri uzatayim mi? Nedir yani siz memnunsaniz derdi ne nisanlinizin cok tuhaf alfjjdf
Kendisine kalsa kürdan gibi diyip duruyor.çevre 12,5 çap 4 mükeser sapı mübarek
Belki belli edemiyorsunuzdur.Şahsen bana yetiyorda artıyor.
Bu kadar büyük bulmana üzüldüm.çevre 12,5 çap 4 mükeser sapı mübarek
siz küçük buldunuz galibaBu kadar büyük bulmana üzüldüm.
Evet maalesef.siz küçük buldunuz galiba
Peki size göre idealler nedirEvet maalesef.
Ben daha önce belirtmiştim, ben bu konuda konuşunca olay oluyor çok fazla burda. Şimdi bundan bahsetmeyeceğim. Ama siz aldığınız zevki daha çok göstermeye odaklanın belki takıntılara son verebilirsiniz.Peki size göre idealler nedir
Neden canım nolacak sanki her insanın fizyolojik yapısı gereği istekleri farklı olabilir. kimine 10 cm çok büyük gelirken kimine hissiyat bile vermeyebilir. Bu tamamen vücut yapısı derinliği ve darlığıyla alakalıdır.Ben daha önce belirtmiştim, ben bu konuda konuşunca olay oluyor çok fazla burda. Şimdi bundan bahsetmeyeceğim. Ama siz aldığınız zevki daha çok göstermeye odaklanın belki takıntılara son verebilirsiniz.
Şimdide mezurayı elinden düşürmez oldu
Bundan daha saçmasını okumamıştım.16 cm boyu 12.5 cm çevresi ve 4 cm çapı var.
E ben farklı bir şey söylemiyorum ki.Neden canım nolacak sanki her insanın fizyolojik yapısı gereği istekleri farklı olabilir. kimine 10 cm çok büyük gelirken kimine hissiyat bile vermeyebilir. Bu tamamen vücut yapısı derinliği ve darlığıyla alakalıdır.