Nişanlımın Penis Takıntısı

Zuhal01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
7
9
28
Merhaba kızlar başlık malum biraz detaya gireceğim , nişanlımın ciddi anlamda penisine takıntısı var. Bütün özelliklerini biliyor söylüyor ve bende görüyorum doğal olarak birlikte olurken bana şahsen çok iyi ve çok güzel. Fakat kendisine kalsa çok ince sönük bir penisi var. Madem böyle bir takıntın var dedim gir sitelere ideal değerlere bak sonra mezurayı al ölç. Şimdide mezurayı elinden düşürmez oldu her ereksiyon olduğunda ölöüyor ve söylüyor ciddi anlamda kafayı sıyırma derecesinde geldi. 16 cm boyu 12.5 cm çevresi ve 4 cm çapı var. Bu değerlerin normal olduğunu hatta normalin bi tık üzerinde olduğunu belirtiyorum fakat benim penisim ince küçük diye kafasına takıyor. Sizce ben mi çok iyi görüyorum penisini yoksa değerleri gerçekten küçük mü.

16 cm boyu 12.5 cm çevresi ve 4 cm çapı var. Bu değerlerin normal olduğunu hatta normalin bi tık üzerinde olduğunu belirtiyorum fakat benim penisim ince küçük diye kafasına takıyor
Mevzu ne? Satiri uzatayim mi? Nedir yani siz memnunsaniz derdi ne nisanlinizin cok tuhaf alfjjdf

Mevzu ne? Satiri uzatayim mi? Nedir yani siz memnunsaniz derdi ne nisanlinizin cok tuhaf alfjjdf
Biraz takıntılıdır kendisi yani birşeye kafaya taktığı zaman ciddi anlamda o konu üzerine yoğunlaşıyor ve bazen sıkıc bi hal almaya başlıyor. Bu konuyuda arkadaş çevremle paylaşamıyorum sürekli yüz üyze baktığım insanlara bunları anlatamam.

Ben daha önce belirtmiştim, ben bu konuda konuşunca olay oluyor çok fazla burda. Şimdi bundan bahsetmeyeceğim. Ama siz aldığınız zevki daha çok göstermeye odaklanın belki takıntılara son verebilirsiniz.
Neden canım nolacak sanki her insanın fizyolojik yapısı gereği istekleri farklı olabilir. kimine 10 cm çok büyük gelirken kimine hissiyat bile vermeyebilir. Bu tamamen vücut yapısı derinliği ve darlığıyla alakalıdır.

E ben farklı bir şey söylemiyorum ki.

9-16 cm normal olarak kabul ediliyor. Prezervatifler en fazla 18 alıyor mediumsa. Doktora gitseler bile 1 cm uzuyormuş en fazla. Neyse demem o ki boyu normaldir de bence o kalınlığa takılıyor. Onunda ameliyatı var mı bilmiyorum. Prezervatife bakarak mı diyor caba kürdan gibi diye??

Neyse arkadaşların dediği gibi sizi tatmin ettiğine inandırmanız lazım

AAA gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…