Nişanlımın Penis Takıntısı

Buraya bu şekilde erkek gibi gelip yazanlar da var demek. Bunu neden yapar ki bir insan gerçekten çok garip. Demek ki o yüzden çoğu üye de pasif yazıları var ya da şikayet mi ediliyor acaba?

Buraya bu şekilde erkek gibi gelip yazanlar da var demek. Bunu neden yapar ki bir insan gerçekten çok garip. Demek ki o yüzden çoğu üye de pasif yazıları var ya da şikayet mi ediliyor acaba?
Evet erkek olduğundan şüphe edilenler şikayet ediliyor. Yönetim sesli onay alıyor, kadın değilseniz girişiniz engelleniyor. Tıpkı size olduğu gibi

Merhaba kızlar başlık malum biraz detaya gireceğim , nişanlımın ciddi anlamda penisine takıntısı var. Bütün özelliklerini biliyor söylüyor ve bende görüyorum doğal olarak birlikte olurken bana şahsen çok iyi ve çok güzel. Fakat kendisine kalsa çok ince sönük bir penisi var. Madem böyle bir takıntın var dedim gir sitelere ideal değerlere bak sonra mezurayı al ölç. Şimdide mezurayı elinden düşürmez oldu her ereksiyon olduğunda ölöüyor ve söylüyor ciddi anlamda kafayı sıyırma derecesinde geldi. 16 cm boyu 12.5 cm çevresi ve 4 cm çapı var. Bu değerlerin normal olduğunu hatta normalin bi tık üzerinde olduğunu belirtiyorum fakat benim penisim ince küçük diye kafasına takıyor. Sizce ben mi çok iyi görüyorum penisini yoksa değerleri gerçekten küçük mü.
Onu penisiyle baş başa bırakın.
16 cm küçük bence. 18-20 arası olmalı. İdeali. Tabii kişisine göre değişir. Ben böyle isterdim.

X