• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın hareketleri

Nişanlınınızin güven problemi olabilir mi ?
Sizden önceki ilişkilerinde ihanete ugrama değer görmeme saygı duyulmaması gibi şeyler yaşamış olabilir mi ?
Yok öyle bişey değilde konu ilgi istemesi. Müsait olmadığım bazı zamanlarda ilgi ister onunla konuşmamı ne yaptığıma dair herşeyi ona anlatamamı ister

Yok öyle bişey değilde konu ilgi istemesi. Müsait olmadığım bazı zamanlarda ilgi ister onunla konuşmamı ne yaptığıma dair herşeyi ona anlatamamı ister
Bu güzel birşey değil mi ? Çoğu kız yada kadın ilgisizlik ve iletişimsizlikten şikayetçi
Ama siz fazla konuşmayı vs sevmiyor olabilirsiniz karakter ve huy olarak
Bu genelde böyle ama iki taraftan biri çok iletişim halinde olmak ister ilgi gösterir bekler diğeri ise çok sevse dahi içinde yaşar ve fazla konuşmayı sevmez
Eğer birbirinize iyi gelecek iseniz umarım güzel bir evlilik yaparsınız yok zarar verecek ise bu ilişki duygusal vs bakımından güzellikle ayrı yollara gidersiniz
Hakkınizda ne hayırlı ise o olsun

Bu güzel birşey değil mi ? Çoğu kız yada kadın ilgisizlik ve iletişimsizlikten şikayetçi
Ama siz fazla konuşmayı vs sevmiyor olabilirsiniz karakter ve huy olarak
Bu genelde böyle ama iki taraftan biri çok iletişim halinde olmak ister ilgi gösterir bekler diğeri ise çok sevse dahi içinde yaşar ve fazla konuşmayı sevmez
Genel itibari ile güzel bişey🙂 Dediğiniz gibi ben fazla iletişimi sevmem onu da kırmak istemeyip konuşurum çoğu zaman.
Eğer birbirinize iyi gelecek iseniz umarım güzel bir evlilik yaparsınız yok zarar verecek ise bu ilişki duygusal vs bakımından güzellikle ayrı yollara gidersiniz
Hakkınizda ne hayırlı ise o olsun
İyi geleceğine eminim.🥰
Ne güzel yazmışsınız böyle güzel dilekleriniz için de teşekkür ediyorum 🤗

Hayır bide şöyle bişey var bi konu hakkında konuştuk diyelim kendisi sinirlenip yüksek sesle konuşmaya başlayınca ya da bağırmaya başlayınca bende ona aynı şekilde karşılık vermeye başlıyorum ben böyle yapınca kendisi sakin konuşmaya başlayıp bana şey diyor ne bağırıyorsun ya da niye hmn sinirleniyorsun gibisinden şeyler söylemeye başlıyor
En tehlikeli insan tipi. Manipülatif. Kaç kaç kaç kızkardeşim. Senin aklınla oynamaya çalışıyor. Ama o kadar çapı dar ki bunu farkettirerek yapıyor.

Aynı benim eşimi anlatmışsınız
Evlenince düzelmiyorlar daha da fena oluyorlar trip başlıklı konuma bakın gelecekte ne yaşayacağınızı anlatmışım resmen

Back