• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın hareketleri

Örneğin x arkadaşı ile buluşunca o size yazmadan aramadan iletişim kurmayın yada dedesine ziyarete mi gitti yine o iletişim kurmadan kurmayın. Neden yazmadın vs diye sorduğunda senin işin vardı yada buluştuğun x ile zaten çok görüşemiyorsun senin müsait olmanı bekledim diyebilirsin. Yok ya önemli değil yaz ara ben cevap veririm vs derse olsun ben bana yapılınca rahatsız oluyorum sana yaparsam kendimi kötü hissederim uygun olursan sen zaten yazarsın o an işi olan sensin dersin.
Bunu çoğu zaman yaparım ki kendisi de bunu nadiren uygular ama sonrasında hep şey der ben seni o kdr saat bekledim de bi teşekkür etmedin der yani hep beni suçlama peşine takılıyor hep hatalı bulmaya çalışır

Herkesin iletişim şekli farklı. Eğer hislerinizde bir sorun yoksa problem edecek bir konu göremedim ben. Birbirinizi yeni mi tanıyorsunuz nişanlanana kadar bunları farketmeniz gerekirdi aslında. Tripli olması dışında çözülmeyecek bir sorun yok gibi. Trip attığında da alttan almazsanız belki bırakabilir bu huyunu.

Herkesin iletişim şekli farklı. Eğer hislerinizde bir sorun yoksa problem edecek bir konu göremedim ben. Birbirinizi yeni mi tanıyorsunuz nişanlanana kadar bunları farketmeniz gerekirdi aslında. Tripli olması dışında çözülmeyecek bir sorun yok gibi. Trip attığında da alttan almazsanız belki bırakabilir bu huyunu.
Yeni tanışmıyoruz aslında ama düğün hazırlıkları yapmaya başlıyoruz yavaştan. Evlenince daha çok kendisinin kararları geçerli olsun diye böyle yapıyor gibime geliyor

Kızlar merhaba. Konuya nasıl gireceğimi bilemiyorum şöyle anlatayım;
Nişanlıyım, nişanlımın bazı hareketleri hoşuma gitmiyor ve ben ona söylediğimde de hemen alınıyor. Ya da bişey anlatınca birilerinden bahsedince lafı hemen kendi üstüne alıyor, ne yani ben böylemiyim demeye başlıyor, hayır öyle değilsin fln dediğim de neden öyle dedin gibisinden şeyler söylüyor.
İkinci bir konu sürekli telefonda benimle iletişim halinde olmak istiyor bazen müsait olamadığımda ona hayır konuşamam dediğimde de trip atmaya başlayıp direkt görüşürüz diyip mesajı atmayı kesiyor, ben ise peşine pek düşmem açıkçası neden böyle yapıyorsun gibisinden sorular sormam, ama biraz vakit geçtikten sonra hep beni rahatsız etme çabasında bulunuyor neden böyle rahatsız ediyorsun dediğimde ise amacım seni rahatsız etmek değil sesini duymak istedim diyor.
Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum artık. kızlar ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
İlgi sadece onda olsun istiyor.onceligin hep o olsun istiyor. Genel itibariyle soğuk biri misin ?

Çalışmıyor mu bu adam ya da arkadaşlarıyla buluşmuyor mu sen de onu darla bir gün 35 kez ara bir sürü mesaj at gibi gibi.
Belki anlar ne yaptığını.

Nişanlıyım, nişanlımın bazı hareketleri hoşuma gitmiyor ve ben ona söylediğimde de hemen alınıyor. Ya da bişey anlatınca birilerinden bahsedince lafı hemen kendi üstüne alıyor, ne yani ben böylemiyim demeye başlıyor, hayır öyle değilsin fln dediğim de neden öyle dedin gibisinden şeyler söylüyor.
İkinci bir konu sürekli telefonda benimle iletişim halinde olmak istiyor bazen müsait olamadığımda ona hayır konuşamam dediğimde de trip atmaya başlayıp direkt görüşürüz diyip mesajı atmayı kesiyor, ben ise peşine pek düşmem açıkçası neden böyle yapıyorsun gibisinden sorular sormam, ama biraz vakit geçtikten sonra hep beni rahatsız etme çabasında bulunuyor neden böyle rahatsız ediyorsun dediğimde ise amacım seni rahatsız etmek değil sesini duymak istedim diyor.
Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum artık. kızlar ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
Trip atan erkek hiçç çekilmez

Eklentiler

• d7406007173ba1f3e67fe0a958105af1.jpg
    d7406007173ba1f3e67fe0a958105af1.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 32
Çalışmıyor mu bu adam ya da arkadaşlarıyla buluşmuyor mu sen de onu darla bir gün 35 kez ara bir sürü mesaj at gibi gibi.
Belki anlar ne yaptığını.
Çalışıyor kendisi ama konuşma vakti bol. Arkadaşlar desen pek buluşmaz buluşmama nedeni iş saatleri denk gelmediği için ki dışarı çıkmadan önce hoş güzel davranışlarda bulunur beyefendiyi rahatsız etmemek icin. Onun kadar darlayamam ben darlayinca ben rahatsız oluyorum anlamadım ki yaa

Çalışıyor kendisi ama konuşma vakti bol. Arkadaşlar desen pek buluşmaz buluşmama nedeni iş saatleri denk gelmediği için ki dışarı çıkmadan önce hoş güzel davranışlarda bulunur beyefendiyi rahatsız etmemek icin. Onun kadar darlayamam ben darlayinca ben rahatsız oluyorum anlamadım ki yaa

İsteyerek değil durumu anlasın diye yapacaksınız. O ortamda rahat vermeyin ona öncesinde ne yaparsa yapsın.
Belki anlar.

Açıkçası işim varken çok mesaj atıp arayıp darlasa ben de sinir olurdum. Konuştuğum biri vardı kendi de işte olmasına rağmen sürekli arardı. Bir 5 dakika sesini duyayım derdi. Hazırlanıyorum, okula gideceğim, yoldayım dememe rağmen ısrar ederdi. Ben de dışardayken ya da iş yaparken telefonla konuşmayı asla sevmem. Söyleyince de trip atardı, alınırdı ben devam ettiremedim açıkçası ama herkesin ilişki dinamiği farklıdır. Size kolay gelsin.

Açıkçası işim varken çok mesaj atıp arayıp darlasa ben de sinir olurdum. Konuştuğum biri vardı kendi de işte olmasına rağmen sürekli arardı. Bir 5 dakika sesini duyayım derdi. Hazırlanıyorum, okula gideceğim, yoldayım dememe rağmen ısrar ederdi. Ben de dışardayken ya da iş yaparken telefonla konuşmayı asla sevmem. Söyleyince de trip atardı, alınırdı ben devam ettiremedim açıkçası ama herkesin ilişki dinamiği farklıdır. Size kolay gelsin.
Tam olarak nişanlımı anlattınız desem.

ayni kayinvalidem gibiymis nisanliniz🤣 cok itici ya simdiden nazli, tripli ise evlendikten sonra da aynen devam ediyor bu durum.

Yol yakınken eski nişanlın konumunda bırak. Sınırlarına saygı duymuyor bu bir çok şeyin habercisi olacak.

Öncelikle bu kişi daha çocuk ruhlu yetiskin olamamis ve evlenince de böyle tripler suclamalar devam eder
Ilk erkek arkadaşım ki onun da ilk kiz arkadasi bendim, o da aynı böyle her dk konusalim ya da iletisimde olalim isterdi, arkadaslariyla bulustugunda bile onlari birakip benle konusmaya calisirdi ben arkadaslarinla çıktın onlara odaklan biz nasilsa görüşürüz dedigimde trip atardı. Hem sınır problemi hem olgunlasamama, hem de sorumluluk almama durumundan dolayi ben kendimi onun annesi/ablası gibi hissederdim ayrıldım 10 sene sonra bile yazdi yine ayni tripkolik haller! Yani demem o ki degismez ya ömür boyu cekeceksiniz ya yol yakinken ayrilacaksiniz şahsen evlilik olgunlugu olmayan birini eş yapmadan önce iyi düşünün derim

Back