Nişanlımın hareketleri

Sinnyooritaa

💐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
284
642
23
Kızlar merhaba. Konuya nasıl gireceğimi bilemiyorum şöyle anlatayım;
Nişanlıyım, nişanlımın bazı hareketleri hoşuma gitmiyor ve ben ona söylediğimde de hemen alınıyor. Ya da bişey anlatınca birilerinden bahsedince lafı hemen kendi üstüne alıyor, ne yani ben böylemiyim demeye başlıyor, hayır öyle değilsin fln dediğim de neden öyle dedin gibisinden şeyler söylüyor.
İkinci bir konu sürekli telefonda benimle iletişim halinde olmak istiyor bazen müsait olamadığımda ona hayır konuşamam dediğimde de trip atmaya başlayıp direkt görüşürüz diyip mesajı atmayı kesiyor, ben ise peşine pek düşmem açıkçası neden böyle yapıyorsun gibisinden sorular sormam, ama biraz vakit geçtikten sonra hep beni rahatsız etme çabasında bulunuyor neden böyle rahatsız ediyorsun dediğimde ise amacım seni rahatsız etmek değil sesini duymak istedim diyor.
Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum artık. kızlar ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz

Bir prensesle mi nişanlısınız? Ne bu dişil enerji bu kadar hiç sevmem. Erkek ağır olmalı bu kadar trip atmamalı. İşiniz zor.

Nişanlınız hormonlarına bir baktırsın, östrojeni fazla yükselmiş belli ki.

Evlenince rutinler oturunca değişir bu hareketleri. Ararsınız bile belki bu günlük darlanmaları . Psikopat derecesinde bir kıskançlık yoksa sorun yok bence.

Değişmeyecek yani, bilginiz olsun. Evlenince de değişmez. Çocuk yapınca da değişmez.
Hayır yani bi hareketi hoşuma gitmediği zaman kendisine söyleyince hemen düzeltmeye çalışıyor ama müsait olmadığım zmn anlayışla karşılamayı yapmıyor ve benimde hiç hoşuma gitmiyor

Evlenince rutinler oturunca değişir bu hareketleri. Ararsınız bile belki bu günlük darlanmaları . Psikopat derecesinde bir kıskançlık yoksa sorun yok bence.
Umarım bu davranışları değişirde
Kıskançlık desek her erkekte illaki vardır da psikopat dercesine kıskançlığı asla yok.

Hayır yani bi hareketi hoşuma gitmediği zaman kendisine söyleyince hemen düzeltmeye çalışıyor ama müsait olmadığım zmn anlayışla karşılamayı yapmıyor ve benimde hiç hoşuma gitmiyor
Tek sorun bu mu? Yani sadece siz müsait olmayınca mı tripleniyor?

Kadınları anlamakta çok zor kimi aramiyo sormuyo diye konu açıyor kimi çok arayıp soruyor diye..benim hoşuma giderdi sesini duymak istedim aradım dese eşim sadece mutlu olurum, bi daha arama demem yani..
Nisanlinizin huyunu biliyorsunuz uyarmissinizda değişen bisey olmamış mutlu değilseniz ayrılın yol yakınken.

Tek sorun bu mu? Yani sadece siz müsait olmayınca mı tripleniyor?
Hayır bide şöyle bişey var bi konu hakkında konuştuk diyelim kendisi sinirlenip yüksek sesle konuşmaya başlayınca ya da bağırmaya başlayınca bende ona aynı şekilde karşılık vermeye başlıyorum ben böyle yapınca kendisi sakin konuşmaya başlayıp bana şey diyor ne bağırıyorsun ya da niye hmn sinirleniyorsun gibisinden şeyler söylemeye başlıyor

Genelde böyle saçma sapan kavga çıkaranlar ayrılmak için yapar bunları ama bilemedim. Sevgililik döneminiz oldu mu? O zaman da mı böyleydi hareketleri?

Haklısınız ama şöyle, gün içerisinde sürekli benimle konuşmak ister ben böyle yaparsam kendime vakit ayıramam kendi işlerimi halledemiyorum

Genelde böyle saçma sapan kavga çıkaranlar ayrılmak için yapar bunları ama bilemedim. Sevgililik döneminiz oldu mu? O zaman da mı böyleydi hareketleri?
Sevgililik dönemi oldu o zmnlar pek öyle değildi. amacı ayrılık fln değil buna çok eminim nişanlandiktan sonra bu huylarını görmeye başladım.

İste ztn çizdiğim sınırları görmezden geliyor hep. Bu davranışlarını nasıl engelleyebilirim sizce
Örneğin x arkadaşı ile buluşunca o size yazmadan aramadan iletişim kurmayın yada dedesine ziyarete mi gitti yine o iletişim kurmadan kurmayın. Neden yazmadın vs diye sorduğunda senin işin vardı yada buluştuğun x ile zaten çok görüşemiyorsun senin müsait olmanı bekledim diyebilirsin. Yok ya önemli değil yaz ara ben cevap veririm vs derse olsun ben bana yapılınca rahatsız oluyorum sana yaparsam kendimi kötü hissederim uygun olursan sen zaten yazarsın o an işi olan sensin dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…