Başak masteri yapmissiniz valla
Bende de var bi tane
Mesela telefonda konusurken bugun ütü yaparim belki derim
Sonra 10 kere arar napyosun ütü bitti mi falan diye
Diyorum belki yaparim dedim neden bu kadar baglandin bu konuya
klasik başak iste
takinti yapacak birsey olsun yeter ki
kendisi artık kullanmıyor kusura bakmayın bilmiyordum
kendi tercihim. neyin kanıtını istiyorsunuz? konuyu neden saptırıyorsunuz bu kötü günümde buradan destek için konu açtım. bu yaklaşım neden?Eski sevgili krizinden sonra eşimin hareketleri
şu da var, caddebostanda üniversiteden arkadaşlarımla buluşacağım deyip geçen haftalarda gitmişti. galerisinde es kaza üniversiteden arkadaşının belinden tutmuş fotoğrafını buldum. gezdirmiş istanbulu hanımefendiye. bana söylediği de bir arkadaş.. o evde müstehcen şeyler yaşıyorsunuz bence evli...www.kadinlarkulubu.com
Ablanız ailenizin imkanlarından çatır çatır faydalanırken siz niye para veriyorsunuz ki?
Yeni hesap acmak zor degil ayrica bedava. Konuya gelecek olursak evlenirseniz ailem tutucu bosanamam dersiniz yol yakinken ayrilin bunu cekmeye degmez gercekten.kendisi artık kullanmıyor kusura bakmayın bilmiyordum
Siz yalan söylüyorsunuz çünkü.kendi tercihim. neyin kanıtını istiyorsunuz? konuyu neden saptırıyorsunuz bu kötü günümde buradan destek için konu açtım. bu yaklaşım neden?
neyin kanıtını arıyorsunuz buyrun gösterelim? konuyu saptıracaksanız yazmayın ben de konuyu kapatayım. kadınlar klubu değil mi buranın adı destek için buraya yazdım gerçekten pişman ettiniz. iftira atmak burdan çok kolay. üç beş laf için oo nasıl laf soktu diye alkış almak için bu kadar kalp kırmaya iftira atmaya değmez.Siz yalan söylüyorsunuz çünkü.
İftira? Onaneyin kanıtını arıyorsunuz buyrun gösterelim? konuyu saptıracaksanız yazmayın ben de konuyu kapatayım. kadınlar klubu değil mi buranın adı destek için buraya yazdım gerçekten pişman ettiniz. iftira atmak burdan çok kolay. üç beş laf için oo nasıl laf soktu diye alkış almak için bu kadar kalp kırmaya iftira atmaya değmez.
benimle sözlü münaşakaya giren sizsiniz! baştan etiketleseydin admini bana iftira atacağına kadar. kendi özel hayatındaki mutsuzlugu başkalarından çıkarma. tavsiyedir.İftira? OnaMune karar verir. Abla, buralar yine wattpada döndü bi bakar mısın?
Sus ve bekle.benimle sözlü münaşakaya giren sizsiniz! baştan etiketleseydin admini bana iftira atacağına kadar. kendi özel hayatındaki mutsuzlugu başkalarından çıkarma. tavsiyedir.
sen susSus ve bekle.
milleti keklemeye çalışıyorsunuz. Hesap açmaz zor değil bu bir, ikincisi ablanızın boşanmasına destek veren aile sizin nişan atmanıza müdahale etmez. Ablanızın ailesi gayet verlıklıyken siz, ailenize para gönderen geçim sıkıntısı çeken biri olamazsınızneyin kanıtını arıyorsunuz buyrun gösterelim? konuyu saptıracaksanız yazmayın ben de konuyu kapatayım. kadınlar klubu değil mi buranın adı destek için buraya yazdım gerçekten pişman ettiniz. iftira atmak burdan çok kolay. üç beş laf için oo nasıl laf soktu diye alkış almak için bu kadar kalp kırmaya iftira atmaya değmez.
Yukselen burcumuz da cok etkiler biziAyyy kocamın yükseleni başak, bu yüzden mi öyle acaba? Çok zorlanıyorumben çok umarsız bitişiğimde hiçbir şey takmam, o da bildiğin takıntılı gibi. Mesela yürüyüşe çıkacağım belki diyorum. 3 - 4 kere arar naptın yürüyüşe çıktın mı diye
neye güveniyorsun sen iki tane alkışçına mı? sil hesabı hadi maksimum bunu yapabilirsinSus ve bekle.
sizle gerçekten uğraşılmaz. ben de kafamı seviyim telefondan girseydim pcden yazmak kolay olur diye girdim işte.milleti keklemeye çalışıyorsunuz. Hesap açmaz zor değil bu bir, ikincisi ablanızın boşanmasına destek veren aile sizin nişan atmanıza müdahale etmez. Ablanızın ailesi gayet verlıklıyken siz, ailenize para gönderen geçim sıkıntısı çeken biri olamazsınız
Ağla.neye güveniyorsun sen iki tane alkışçına mı? sil hesabı hadi maksimum bunu yapabilirsin
sizle gerçekten uğraşılmaz. ben de kafamı seviyim telefondan girseydim pcden yazmak kolay olur diye girdim işte.
sen ağla zaten alışkınsındır :)
Kafayı sana takmış, anladığım kadarıyla gizli hayranınmış
Sadece ailesinin yardıma muhtaç olmadığını ablasının(!) beyanı ile kanıtladım, başka bişe yok valla.Kafayı sana takmış, anladığım kadarıyla gizli hayranınmış
Dün girip girip bakıyordu, cevap vermiyordu. Bugün de saldırıya geçtiSadece ailesinin yardıma muhtaç olmadığını ablasının(!) beyanı ile kanıtladım, başka bişe yok valla.
“Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.”ablamın tavsiyesi üzerine kendisinin hesabından yazdım. böyle olacagını bilsem yeni hesap açardım o an düşünemedim kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?