Süpriz yap hiçbişey al eminim beğenir:)))))
Hediyeye "beğenmedim" denir mi hiç. Sonuçta düşünmüş yapmışsın, zaman ayırmışsın.
Hediye olarak ne alabilirsin bilmiyorum ama, nişanlına bişey beğendirmek zormuş. Allah kolaylık versin . bu arada youtube videon çok tatlı olmuş
öncelikle neden beğenmiyor senin aldıklarını hıhh bulmuşta bunuyor yani sevgili yerden çöp alıp verse beğenilir bence en azından erkek beğenmeli yani hadi kız beğenmesede olur
ayy canım ya şu video da da görünen sevgili kitabı çok romantik yaaa
neyse hediye konusunda diyorsan o alet çantası iyi fikir ya da ayakkabı olabilir,fanatik olduğu takımın orjinal formasını ya da orjinal ürünlerinden alabilirsin
ya da sevgili t-shirtu al hani yanyana giyiyorsun tamamlıyorsun birbirini falan
ya da şu matrak t-shirtlerden al
vs.
canımmmmmmişin iş senin vallahi yaaaaaaaa gerçi sevdigin oldugu icin kızamıyosun bile ona masallah sana .hep sevgin böyle daim olur inş.
video ve sevgili kitabına da bayıldım.. o kitaptan bende yapmayı düsünüyorum harika fikir..
emek verilen seyler daha degerli oluyor hem. mesela ikinizin yanyana giyebilcegi bir tişört tasarlayıp yaptırabilirsin. cevredeki basmakalıp aynı seylerden de olmamıs olur hem ..
takım cantası alma bence onda da ben zaten bundan istiyordum gidip almıssın bu sayılmaz diyebilir
ikinizin resmini kabartma yaptırabilirsin.. ya da ask kavanozu hazırlayabilirsin. (/ gerci sen kapsüllere yazmıssın ama /)
ay ben okurken çok eğlendim:):)
çok esprili bi kişiliği var bence ve aynı zamanda da duygusal biri gibi çünkü özel hediyelerden hoşlanıyo (video gibi)..
bence yine özel bişeyler yapmalısın :)
ay ben okurken çok eğlendim:):)
çok esprili bi kişiliği var bence ve aynı zamanda da duygusal biri gibi çünkü özel hediyelerden hoşlanıyo (video gibi)..
bence yine özel bişeyler yapmalısın :)
canım valla agzım acık bakakaldımnişanlın da maşallah yani kızlar bile bu kadar ona buna burun kıvırmıyor ayrıca evlenceksiniz o kadar külfetli seylere girme , hediye listesini parçala
kumbara çocukluk olur mu ya erkeklerde de bir ego bir ego maşallahkız şeyi derler .
(kumbara mantıklı ben kendim hala kullanıyorum. bozuk para taşımak zor geliyor bana daatıyorum. ay sonu sanki bedavadan gelmiş gibi oluyr onlar hatta öyle kücük altın yaptırdığım cok oldu kendime )
işin zor yaa. ama sevince akan sular duruyo ki
haklısın canım vallasağ olsun oda bana alır eder. hatta telefon alırsak yarı yarıya öderiz diyor. ama galaxy ler çok büyük koyacak yeri yoktur onun
odun kardeşim verdi sonuçta bu fikri.kendime kumbara ararken bir baktım ona da dedi
gıcık gıcık tam bir gıcıkliste miste yok artık zaten.
daha rüyasında görür hediye işlerinitüm gün boyunca kardeşime ne kadar yalvardı, ben kumbaramı istiyorum, bana hediye et onu diye.
sağolsun kardeşimde vermedi
umarım kardeşimi ikna edecek duygusallıkta birşeyler teklif etmez
kardeşinin zayıf yönlerinden gitmesin de
Allahımkumbaramı istiyorum dedi haabu bile senin keyiflenmene sebep . iyi olmuş bir daha burun kıvırmaz
hıhııı keyiflendim.
tırım tırım dolanıyor şimdi kumbaram da kumbaram diye
dün gece aradı.
---rüyamda ne gördüm biliyormusun?
~~ne gördün?
---kumbaramı gördüm. para atıyordum içine....
~~anca rüyanda görürsün zaten
--- yaa........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?