nişanlımın doğum günü =(

bskn

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
6.749
3.471
373
38
merhaba, aslında dert değil benimkisi sadece fikir almak istiyorum sizden.
4senelik arkadaşımın, sevgilimin, nişanlımın,...., herşeyimin doğum günü 30ağustos :16:
ikimizinde işi bir aksilik çıkmazsa resmi tatil olacak o gün.
pasta yapıcam :56: onu kafamda kurguladım ama hediye kısmında zorlanıyorum.
biliyorum aslında kendisini en iyi tanıyan benim ama sizlerden değişik fikirler bekliyorum.
zor biri. kolay kolay beğenmez kendileri :31:
mesela bir senesi;
** sonbaharlık kazak aldım (beğenmedi)
** küçük el çantalarından istiyordu aldım (beğenmedi)
**o bana yüzük almıştı bende ona yüzük almıştım. amaaaaa veriş şeklim farklıydı. küçük ikiye ayrılan içinde toz olan kapsül ilaçlar var ya onların içlerini boşaltıp.
tek tek kağıtlara yazılar yazıp rulo yapmıştım. o sırada hastaydı, sana ilaç getirdim demiştim. kutunun içinden hem yüzük hemde o ilaçlar çıkmıştı.
(Allahtan zeki biri de içmemişti ilaçları :9::9::9:) (işte bunu beğendi)
** bir arkadaşının parfümünü seviyordu, koştum aynısında aldım (Beğenmedi)
** pijama takımı aldım. (beğendi aslında ama biray öncesinde babası vefat etmişti. pek bişey yapamamıştık)
** birşeyler beğenince ben hemen gidip onu alıyorum hediye ediyorum 'aa bu kabul olmaz ama bunu ben zaten beğenmiştim' diyor. süpriz olmuyormuş (HASPAM:9:)
** geçen sene de sevgilikitabı.comdaki kitaptan yaptım. (çok şükür beğendi)
** uzaktan kumandalı minikupır aldım. iki gün oynadı attı kenara (beğenme ile beğenmeme arası bişey)
hatta doğum günün kutlu olsun bebeğim - YouTube video hazırladım sonraki günlerde.
neyseki beğendi. hatta çok beğendi.
** böyle ufak tefek birşeyler aldığımda beğenmeyişi beni sinir ediyor ve bir şey alasım gelmiyor :47:

şimdi ben aşkıma ne alayım:44: , sizden fikir bekliyorum :31:

aslında şu alet çantaları var ya hani tornavida çekit vs falan oluyor içinde.. onlara çok hevesi varmış. küçüklüğünden beri gider onlara bakınırmış, çok istermiş de almazmış babası (haklı olarak:1:) acaba alsam mı diyorum. hem nasılsa bir sene içinde evlenicez ve evdede ihtiyacımız olacak o tarz birşeye :31:
birde şu masa üstünde duran tık tık ıtk diye bir birine çarpan ve durmayan sinir bozucu toplar var ya onlara da pek meraklı. ama kendisi bundan alabilirsin dediği için alsam da memnun olmayacak. ee biliyordum bunu alacağını diyecek :44:

Hediyeye "beğenmedim" denir mi hiç. Sonuçta düşünmüş yapmışsın, zaman ayırmışsın.
Hediye olarak ne alabilirsin bilmiyorum ama, nişanlına bişey beğendirmek zormuş. Allah kolaylık versin . bu arada youtube videon çok tatlı olmuş :16:

öncelikle neden beğenmiyor senin aldıklarını hıhh bulmuşta bunuyor yani sevgili yerden çöp alıp verse beğenilir bence en azından erkek beğenmeli yani hadi kız beğenmesede olur:9:
ayy canım ya şu video da da görünen sevgili kitabı çok romantik yaaa :16:
neyse hediye konusunda diyorsan o alet çantası iyi fikir ya da ayakkabı olabilir,fanatik olduğu takımın orjinal formasını ya da orjinal ürünlerinden alabilirsin
ya da sevgili t-shirtu al hani yanyana giyiyorsun tamamlıyorsun birbirini falan:34:
ya da şu matrak t-shirtlerden al
vs.

Hediyeye "beğenmedim" denir mi hiç. Sonuçta düşünmüş yapmışsın, zaman ayırmışsın.
Hediye olarak ne alabilirsin bilmiyorum ama, nişanlına bişey beğendirmek zormuş. Allah kolaylık versin . bu arada youtube videon çok tatlı olmuş :16:

aslında hakkını yemeyeyim, o bana aralık ayı boyunca gördüğü her şeyi alır. ama ben alınca beğenmiyor :47:
teşekkür ederim. videoyu beğenebildi çok şükür :9:

Son düzenleme:
öncelikle neden beğenmiyor senin aldıklarını hıhh bulmuşta bunuyor yani sevgili yerden çöp alıp verse beğenilir bence en azından erkek beğenmeli yani hadi kız beğenmesede olur:9:
ayy canım ya şu video da da görünen sevgili kitabı çok romantik yaaa :16:
neyse hediye konusunda diyorsan o alet çantası iyi fikir ya da ayakkabı olabilir,fanatik olduğu takımın orjinal formasını ya da orjinal ürünlerinden alabilirsin
ya da sevgili t-shirtu al hani yanyana giyiyorsun tamamlıyorsun birbirini falan:34:
ya da şu matrak t-shirtlerden al
vs.

bulup da bunadığı kesin:47:
el emeğiyle yapılan şeylerden hoşlanıyor sanırım :/

öyle takım işi için fanatikliği de yok. ahhh ahhh takım tutsa bir sene kupasını, bi sene formasını, bi sene yatak örtüsünü çorabını vs derken ömrümüzü tüketirdim :9::9:
kendi beğendiği bir ayakkabıyı yeni aldım. (iddiayı kaybetmiştim de:43: )
saat de yeni nişanda aldık.
hıı geçen sene bir kaç penye almıştım yazın.onları unutmuşum. bir iki değiştirme sonunda beğendirebildim :27:
ama şu tşörtlerden olabilir. hatta hemen bakınayım bir iki yerden.:34: varsa bildiğin yer özelden atarmısın ?:16:

Son düzenleme:
canımmmmmm :1: işin iş senin vallahi yaaaaaaaa :24: gerçi sevdigin oldugu icin kızamıyosun bile ona masallah sana .hep sevgin böyle daim olur inş. :nazar:

video ve sevgili kitabına da bayıldım.. o kitaptan bende yapmayı düsünüyorum harika fikir.. :16:

emek verilen seyler daha degerli oluyor hem. mesela ikinizin yanyana giyebilcegi bir tişört tasarlayıp yaptırabilirsin. cevredeki basmakalıp aynı seylerden de olmamıs olur hem ..

takım cantası alma bence onda da ben zaten bundan istiyordum gidip almıssın bu sayılmaz diyebilir :4:

ikinizin resmini kabartma yaptırabilirsin.. ya da ask kavanozu hazırlayabilirsin. (/ gerci sen kapsüllere yazmıssın ama /):51:

ay ben okurken çok eğlendim:):)
çok esprili bi kişiliği var bence ve aynı zamanda da duygusal biri gibi çünkü özel hediyelerden hoşlanıyo (video gibi)..
bence yine özel bişeyler yapmalısın :)

canımmmmmm :1: işin iş senin vallahi yaaaaaaaa :24: gerçi sevdigin oldugu icin kızamıyosun bile ona masallah sana .hep sevgin böyle daim olur inş. :nazar:

video ve sevgili kitabına da bayıldım.. o kitaptan bende yapmayı düsünüyorum harika fikir.. :16:

emek verilen seyler daha degerli oluyor hem. mesela ikinizin yanyana giyebilcegi bir tişört tasarlayıp yaptırabilirsin. cevredeki basmakalıp aynı seylerden de olmamıs olur hem ..

takım cantası alma bence onda da ben zaten bundan istiyordum gidip almıssın bu sayılmaz diyebilir :4:

ikinizin resmini kabartma yaptırabilirsin.. ya da ask kavanozu hazırlayabilirsin. (/ gerci sen kapsüllere yazmıssın ama /):51:

hiç sorma. ben kızıyorum aslında :47: beni böyle tırım tırım düşündürtüyor ya kızıyorum işte :52:
:16: oyyy yerim onun beğenmez tavırlarını :16:
takım çantasına bir şey derse içinden bir tornavida alıp oyabilirim onu :47: zaten onu genelde evlendiğimzde almayı, hatta bana yemek konusunda bu olmamış dediğinde, eline tutuşturmayı planlıyorum.herkes kendi sahasında ötsün lütfen :19: :34:

kabartma neymiş? nereye kabarttırıyorum :53:

.

çok esprili bi kişiliği var bence ve aynı zamanda da duygusal biri gibi çünkü özel hediyelerden hoşlanıyo (video gibi)..

ayy çok romantik evet :16: bende bir o kadar odun :27:
ama bu romantiklik beni temmuz sonu ağustos başında çok geriyor :1::1:

ayy çok romantik evet :16: bende bir o kadar odun :27:
ama bu romantiklik beni temmuz sonu ağustos başında çok geriyor :1::1:

resim kabartma teknikleri var canım.. gerci bir resimciye ressama yaptırmıs olcan ama özel olur ikinizin fotosunu :7:

ikinizin olduğu fotoğraflardan albüm yapıp her fotoğrafın yan tarafına sana hissetirdiği duyguları yazabilirsin. ya da sadece nişanlının ilginç fotoğraflarından oluşan bir albüm de olabilir. hem eğlenceli oluyor hem de el emeği işte :)

ahh ahh dinlemedim sizi :31:

bir türlü tşört modellerini beğenemedim, kendim hazırlayayım dedim, onu da gezmekten yapamadım. hala yapmayı planlıyordum ama çarşı pazar gezerken erkek kardeşim kumbara al para biriktirsin dedi.
bana da çok cazip geldi, üüstüne "en güzel hediyene (bana :p)kavuşmak için para biriktir" yazacaktım.
neyse yaşına uygun bir tane buldum. aldım. bir kumbara için iyi paralar ödedim.
birde gezerken çiftli anahtarlık gördüm. çok hoşuma gitti onu da aldım. "evimizin anahtarı sende durabilir mi?" yazacam.

neyse tabi bunlar benim hayalim....

dün gezmek için buluştuk.. ben mudo da kumbara gördüm. hem kedi köpek inek figürlüleri vardı hemde eski telefon deniz altı araba vs...
ben görünce şok oldum. daha güzellerdi sonuçta. ve ucuz :51:
aa sana kumbara alayım mı dedim. demez olaydım :19::19::19:

:24::24::24::24::24:
bir ton laf...
o çocukmuymuş. o parasını bankada biriktiriyormuş. bozuk paralarını harcarmış. ne gerek varmış. koyacak yeri yokmuş.... vs vs vs dedi.
bende kızdım kendime bir tane aldım. üstüne hediye paketi yaptırdım :9::9:
bu kez de "bende senin doğum gününde kendime hediye alıcam, bir hafta kaldı daha bir hediye alamamışsın" falan dedi. damarıma bastı...

bende sana kumbara almıştım ama yerin yoktur koymaya o yüzden vazgeçtim dedim. :51: suratını görmeliydiniz :53:
tabi ben bu cümleleri sarf ederken erkek kardeşime mj atmıştım bile; gözün kalmıştı kumbarada artık senin diye

şuanda kıvranıyor ben hediyemi istiyorum diye ama o artık erkek kardeşimin :52:

şimdi koca kutuya (kumbaranın boyutunu göstermiştim) köpük koyup içine anahtarlığı koyacam :52:

bu arada hala benden galaxy s 3 bekliyor :47:
dün bu olaylar yaşanmadan önce teknosada tablet vardı, ne güzel kitap okunur bundan dedim. onuda hediye listesine ekledi.
Allahımmmmm hiç aşa bişeye bakmıyor :50: banker kastellinin torunu mu sanıyor beni ne :47:

canım valla agzım acık bakakaldım :53: nişanlın da maşallah yani kızlar bile bu kadar ona buna burun kıvırmıyor :9: ayrıca evlenceksiniz o kadar külfetli seylere girme , hediye listesini parçala :27:

kumbara çocukluk olur mu ya erkeklerde de bir ego bir ego maşallah :23: kız şeyi derler .

(kumbara mantıklı ben kendim hala kullanıyorum. bozuk para taşımak zor geliyor bana da:27: atıyorum. ay sonu sanki bedavadan gelmiş gibi oluyr onlar hatta öyle kücük altın yaptırdığım cok oldu kendime :16: )

işin zor yaa. ama sevince akan sular duruyo ki :29:

canım valla agzım acık bakakaldım :53: nişanlın da maşallah yani kızlar bile bu kadar ona buna burun kıvırmıyor :9: ayrıca evlenceksiniz o kadar külfetli seylere girme , hediye listesini parçala :27:

kumbara çocukluk olur mu ya erkeklerde de bir ego bir ego maşallah :23: kız şeyi derler .

(kumbara mantıklı ben kendim hala kullanıyorum. bozuk para taşımak zor geliyor bana da:27: atıyorum. ay sonu sanki bedavadan gelmiş gibi oluyr onlar hatta öyle kücük altın yaptırdığım cok oldu kendime :16: )

işin zor yaa. ama sevince akan sular duruyo ki :29:

haklısın canım valla :31: sağ olsun oda bana alır eder. hatta telefon alırsak yarı yarıya öderiz diyor. ama galaxy ler çok büyük koyacak yeri yoktur onun :9::9:

odun kardeşim verdi sonuçta bu fikri.kendime kumbara ararken bir baktım ona da al dedi :28:

gıcık gıcık tam bir gıcık :4: liste miste yok artık zaten.

daha rüyasında görür hediye işlerini :9: tüm gün boyunca kardeşime ne kadar yalvardı, ben kumbaramı istiyorum, bana hediye et onu diye.
sağolsun kardeşimde vermedi :9::9::9::9:
umarım kardeşimi ikna edecek duygusallıkta birşeyler teklif etmez :15:

Son düzenleme:
haklısın canım valla :31: sağ olsun oda bana alır eder. hatta telefon alırsak yarı yarıya öderiz diyor. ama galaxy ler çok büyük koyacak yeri yoktur onun :9::9:

odun kardeşim verdi sonuçta bu fikri.kendime kumbara ararken bir baktım ona da dedi :28:

gıcık gıcık tam bir gıcık :4: liste miste yok artık zaten.

daha rüyasında görür hediye işlerini :9: tüm gün boyunca kardeşime ne kadar yalvardı, ben kumbaramı istiyorum, bana hediye et onu diye.
sağolsun kardeşimde vermedi :9::9::9::9:
umarım kardeşimi ikna edecek duygusallıkta birşeyler teklif etmez :15:

:9::9::9::9: kardeşinin zayıf yönlerinden gitmesin de :52:

Allahımkumbaramı istiyorum dedi haa :1::1: bu bile senin keyiflenmene sebep . iyi olmuş bir daha burun kıvırmaz :32: :34:

:9::9::9::9: kardeşinin zayıf yönlerinden gitmesin de :52:

Allahımkumbaramı istiyorum dedi haa :1::1: bu bile senin keyiflenmene sebep . iyi olmuş bir daha burun kıvırmaz :32: :34:

hıhııı keyiflendim.:1::1::1:
tırım tırım dolanıyor şimdi kumbaram da kumbaram diye:D

dün gece aradı.
---rüyamda ne gördüm biliyormusun?
~~ne gördün?
---kumbaramı gördüm. para atıyordum içine....
~~ :60: anca rüyanda görürsün zaten
--- yaa........

hıhııı keyiflendim.:1::1::1:
tırım tırım dolanıyor şimdi kumbaram da kumbaram diye:D

dün gece aradı.
---rüyamda ne gördüm biliyormusun?
~~ne gördün?
---kumbaramı gördüm. para atıyordum içine....
~~ :60: anca rüyanda görürsün zaten
--- yaa........

:46: eeeeeeeee haketmiş :60::60::60::60:

Back