Nişanlımın bazı can sıkan hareketleri...

Bu nisanliyken böyle evlenince ne olur Allah bilir .. bence yol yakinken dönün asla evlenince degisir diye düsünmeyin .. burda neler okuyoruz nisanliyken kapimda yatardi diyenlerin esleri 180 derece degisebiliyorsa sizin ki artik ne hale gelir düsünün .. bu sadece fragman .. evlenmeyin hayatinizi karartmayin .. buraya ilerde evlendim ama pismanim düzelir sandim diye konu acmayin sonra

Ne mı yapmalisin koşarak uzaklasmalisin yol yakınken böyle biri ile hayatta evlenilmez.daha şimdiden yipratmis sogutmus sizi kendinden.mutsuz olursunuz evlenince soyliyim

Bir yüzüğü çıkarmak kadar kolayken arkanı dönüp gitmen;Hic korkmadan bunları yapabiliyorsa...

Bir hakim karşısında derdini anlatmak kadr zor olduğunda... neler yapacak ?

Hiç düşündün mü?

Seni el üstünde tutması gerekiyor şu an.

Hevesinden ve sevgisinden pervane olması gerekiyor... çünkü her an kaybedebilir seni.

Ama görüyorum ki sen bu adamla evleneceksin.

Çok zor seylerr bekliyor seni.

Burdaki tecrübeye güvenmeyip illaki kendin denemek istiyorsan..
Hazır ol.

Uzaklaş böyle tiplerden

şimdiden böyle yapıyorsa evliliğinde 2 3 katı beter olacak
adam bildiğin ego savaşı yapıyor konuşmuşsun olmamış anlamamış
Taa ki kendisi bu durumu kabul edene kadar ama anlamaz
6 senelik evliyim senin yerinde olsam ayrılırdım

Evlenmeyin sakın

Boşuna yazıyorsunuz hanımlar konu sahibinin derdi ayrılmak değil ki adamı düzeltcek sihirli çareleriniz var mı diye soruyor hatta düzeltin şu adamı diyor bazen açılan konuların özünden ben bunu anlıyorum imkansızı oldurun tarzı yardım istemeler çok yazık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…